donderdag 10 november 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie

EEN NERVEUZE EN COLLECTIEVE ZWAAR BELADEN ENERGIE OP WEG NAAR DE 11-11 PORTAAL= 11 e Borstwervel portaal= bloed en lymfezuivering van vele generaties en tijdlijnen!

**GROTE KARMISCHE ZUIVERING VAN VELE GENERATIES VIA ONS SYSTEEM**
**ONVOORSTELBARE HOEVEELHEDEN KOSMISCHE ENERGIE DIE WIJ MOMENTEEL LICHAMELIJK EN GEESTELIJK HEBBEN TE VERWERKEN GEEFT VERHOOGDE BLOED-EN LYMFEZUIVERING -UITPUTTING-HOGE DRUKPANGEVOELENS-HARTSTOORNISSEN-HOGE DRUK OP HET SKELET-ZWAAR BELADEN GEVOEL EN VERSTERKTE ASCENSIE SYMPTOMEN MET HET GEVOEL TERUG BIJ AF TE ZIJN**

De energie verschuivingen zijn in volle gang en in een raptempo!

***Het kosmisch weerbericht***
*Een aanhoudende groei van een grote zonnevlek herbergt sterke explosies met mogelijk fakkels!
*Zonnewinden zijn momenteel rustig maar daardoor een des te sterker kosmische straling; 320-360km/s
*Frequentiestijging van > 160 x met krachtige drukgolven en expansieve druk in borstkas met activering vd schouderbladen
*Rustig aard magnetisch veld
*SR pieken tot 7 Hz trillen en schudden oude aangeslibde energie= vervuilde gestagneerde lymfe los uit onze diepste bindweefsellagen [benen, heupen, bekken] en slingeren deze in chakra 3 waar het zich tijdelijk ophoopt als een berg vervuilde wasgoed tot het schoongewassen kan worden in chakra 3= darmvlies= bloedzuivering

Van indigo naar kristal; een transformatie crisis met vele groei en activatie symptomen tgv grote cellulaire ontgifting en dna upgrades!

***Lymfe is zeer gevoelig voor licht, het is de ziele stroom vlak onder de huid en deze lichtstroom wil vrijuit kunnen stromen en ruimt nu alles uit de weg wat ons niet langer dient dmv de celstofwisseling= transformatie oftewel omzetting van de afvalstoffen, dit gebeurt onderhuids.

De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het kristallijnen lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep= de groeipijnen! We gaan razendsnel door al deze lagen heen en worden schoongespoeld door kristalheldere plasmagolven middels het cranio sacrale ritme. Geven krachtige doordrukkende torsiegolven met groeipijnen.

Zeer infuserende frequentiestijgingen, het licht wordt steeds feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen, deze oude 3d energie komt dan in ons bioplasma terecht oftewel ons levenswater als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën].

Van indigo naar kristal geeft dus een transformatie crisis met vele symptomen;

Plotse extreme gevoeligheid voor mensen en omgevingen. Een persoon die voorheen sociaal en actief was ondervindt opeens dat hij niet meer verdraagt in shopping centra of bevolkte omgevingen, zoals restaurants, te zijn.
Een verhoging van bewustzijn. Dit manifesteert zich dikwijls in het vermogen om bijna de innerlijke gedachten en gevoelens [readen] van anderen te “horen”. Dit kan verwarrend zijn als je denkt dat alle anderen ook jouw gedachten en gevoelens kunnen lezen. Ook een extreme gevoeligheid voor negatieve energie in zekere omgevingen of mensen, met inbegrip van de onmogelijkheid om zekere personen te tolereren waarmee men voorheen een hechte band had.

Deze verhoogde gevoeligheid kan leiden tot paniekaanvallen of angstaanvallen. Deze kunnen op ieder moment plaatsvinden, zelfs wanneer je‘s nachts wakker wordt. Het heeft te maken met de grote hoeveelheden afvalstoffen die vrij komen bij een crisis in je leven en die hopen zich op in je borstkas=letterlijk je kast opruimen!.

Een obsessieve noodzaak om te begrijpen wat er met je gebeurt, leidt ertoe dat de geest overactief wordt en je bang bent dat je de kluts kwijtraakt of aan “burn-out” lijdt. Ook een angst om gek te worden en niet kunnen omgaan met het dagelijkse leven in de toekomst. En psychologen en dokters blijken weinig hulp te kunnen bieden.

Depressie zonder reden of in verband met de crisistoestand. Dit is dikwijls gewoon het bewustzijn dat oude lagen van energie die opgelost moeten worden uitzuivert. Het is niet nodig om de ervaring “te verwerken” of te herbeleven, sta het lichaam gewoon toe de energie los te laten. Heb geduld met het proces en weet dat het zal overgaan. Door het ontgiften van grote hoeveelheden afvalstoffen ervaar je depressieve en doodse neerslachtige gedachtenvormen= teken dus dat je ontgift]

Verstoorde slaappatronen, dikwijls tot 3 keer in de nacht wakker worden, of juist rond 3 uur ‘s morgens. Dit is wederom enkel het bewustzijn dat zich aanpast aan de nieuwe cycli van activiteit. Het hoger bewustzijn is ‘s nachts dikwijls meer actief gezien de lagere dimensies op dit tijdstip stil zijn.

Gevoelens van vreemde elektrische energiegolven door het lichaam. Het Kristal lichaam is ongelooflijk gevoelig en voelt zonnen- en sterrengolven, kosmische golven en energieën uit het galactisch centrum. Deze energieën helpen dikwijls in het proces van “her-bedrading” van het lichaam om hogere energie te dragen.
Ons lichaam went geleidelijk eraan deze energiegolven te hanteren. Jullie zullen ze rond Volle Maan waarschijnlijk intenser vinden.
Een hele reeks van fysieke gewaarwordingen en ervaringen, gewoonlijk in verband met ontgifting.

Het Kristal lichaam houdt geen giffen vast maar laat toe dat alles erdoor passeert. In feite is de eigenlijke truc van Kristal zijn gewoon toe te laten dat alles erdoor passeert en aan niets vast te houden. De uiteindelijke staat van afscheiding. Maar in dit stadium moet het lichaam jaren van “giftige” afvalstoffen loslaten, of het fysiek, emotioneel of mentaal is. Het loslaten gaat altijd via het fysiek lichaam dat symptomen geeft zoals intense moeheid, spier- en gewrichtspijn, speciaal in de heupen en knieën, hoofdpijn, speciaal aan de basis van de schedel, en nek en schouderpijn. Heel veel zuren en co2 ophopingen die spanning=stress geven komen juist nu vrij uit de cellen o.i.v de instroom van het hoogfrequente licht.

Duizeligheid en “zweverigheid”. Dit komt omdat je in een “hogere” staat van bewustzijn bent. Je moet eraan wennen op dit niveau te zijn en tegelijkertijd geaard te blijven.

Deze gewaarwordingen neigen bij zonnevlammen en ook bij volle manen toe te nemen.
Verhoogde eetlust en gewichtstoename. Dit komt omdat het lichaam hoge hoeveelheden energie nodig heeft om dit proces te voeden. Luister goed waar je lichaam behoefte aan heeft en drink veel zuiver water. Aangevuld met magnesium in de vorm van tabletten of magnesium spray, je verliest nl heel veel magnesium wat spierzwakte/-krampen geeft en veel Vit.C

Accepteer het proces en ga geen weerstand bieden.
Wees lief voor jezelf en verzorg jezelf.
Vermijd menigtes en drukke plaatsen en de drama van anderen.

De Kristallen jij houdt en draagt steeds positieve energie,
Blijf geaard en gecentreerd.

SYMPTOMEN; druk op je hoofd en hoofdpijn ,nek-rug-schouderpijn, koude rillingen tot diepvrieskou= dode duistere energie die is vrijgekomen uit de vele bindweefsellagen, last vd keel en strottenhoofd, pijnlijke kiezen en tanden, tandvleesbloedingen, druk op kaken, neus, bijholten, druk op de trommelvliezen, hormoonschommelingen, druk op de ogen, wazig zien, pijnlijke en stramme spieren met name langs de wervelkolom, hittegolven, misselijk, darmstoornissen, benauwdheid, gevoel door een zware modderstroom je te moeten voortbewegen tgv vrijkomen vd gestagneerde lymfestroom, hartritmestoornissen, druk op het middenrif, duwend en trekken gevoel flanken borstkas en onderaan ribbenboog, benauwdheid, grieperig, moe en niet vooruit te branden, gevoel van doodsheid en doodsangsten [ego die verliest] gevoel van het is gebeurt met me ik ga dood ik red dit niet meer[ loskomen van je oude huid=ego=3D] onrust, hyper, overactief en daarna volledig uitgeput zijn= slingerbeweging vd lichtvortex, nerveus en onrustig zijn= druk op de nervus vagus, overbelast zenuw -en orgaanstelsel.
Onze chakra 3 draait overuren als een wasmachine die op volle toeren de vuile was blijft ronddraaien! Des te groter en krachtiger de drukgolven door je lichaam slingeren des te krachtiger de uitstoot van oude duistere energie.

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

Overgave, vertrouwen en respect voor jezelf en het immense schoonmaakproces waar je nu als voorloper middenin zit zijn noodzakelijke handvaten om mee te bewegen in dit alles zuiverende licht. Luister goed naar je lichaam en niet naar je redenerende en dwingende hoofd!

***Een enorme stampot uit de losse pols, wat een bloed en lymfe zuivering en wat een kosmische energie ! Ik krijg zoveel heldere kosmische info binnen=wauwwwww zo bijzonder mooi***

Marjolein Ingrid Soulpursang