vrijdag 25 november 2022

Stel Jezelf Deze 2 Vragen & Ascendeer Dan ~ 24 november 2022 ~ Daniel Scranton


Stel Jezelf Deze 2 Vragen & Ascendeer Dan 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 23 November 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

We kijken en wachten om te zien hoe de mensheid reageert op elke gebeurtenis daar op de planeet Aarde. We weten dat alles er nu op gericht is om jullie vooruit te helpen naar jullie onvermijdelijke ascensie, en we weten ook dat er vele wegen zijn naar bewustzijnsverhoging. Het hoeft niet te gebeuren door pijn en lijden, maar als iemand niet oplet, wordt dat vaak de keuze op onbewust niveau. Niemand zegt bewust dat hij meer pijn en lijden in zijn leven wil, maar het gebeurt en het gebeurt vaak daar op Aarde. En ook al dient het altijd een doel, je kunt net zo snel en gemakkelijk ascenderen door je vreugde te volgen.

Je kunt beter letten op wat er in je en in je leven gebeurt, en je kunt adequater naar de hogere sferen bewegen door voortdurend voor liefde te kiezen. Dit is de weg voor jullie allemaal, ongeacht de omstandigheden waarin jullie verkeren. Stel jezelf de vraag: “Kan ik in het licht hiervan Liefde zijn? En als je werkelijk voelt dat je dat niet kunt, stel jezelf dan de vraag: “Waarom? Misschien zul je door een aantal negatieve emoties heen moeten voordat je bij de plaats van liefde in jezelf komt, de liefde die er altijd is, altijd voor je beschikbaar, en dat is oké. Het is de bedoeling dat je alles voelt wat er op Aarde te voelen valt.

Daarom, zolang je weet dat het uiteindelijke doel is om die plaats van liefde in jezelf te bereiken, ga je gang en laat je je woede zijn. Laat elke negatieve emotie die bij je opkomt precies zijn wat ze is. Je hoeft het niet te veranderen; je hoeft het niet te transmuteren. Jullie transmuteren jezelf, en een van de manieren waarop je dat doet is door alles te accepteren zoals het is en liefde te zijn tegenover alles zoals het is. Dat je wat woede, verdriet, angst of zelfs haat voelt, betekent niet dat je degradeert. Het betekent niet dat je in de verkeerde richting gaat of een van die dingen wordt. Het betekent alleen dat je een tijdelijke ervaring van jezelf hebt als iets anders dan liefde, en je wist dat je dat zou doen voordat je op Aarde incarneerde.

Jullie wisten dat alles voor jullie op tafel zou liggen om te voelen en dat het jullie zou dienen om alles te voelen wat de Aardse ervaring te bieden heeft. Daarom moet je jezelf er misschien van tijd tot tijd aan herinneren dat, wat er ook in je leven gebeurt, het uiteindelijke doel altijd liefde is. En als jullie vrede kunnen hebben met het feit dat het pad daar heen vaak veel ongewenste, niet zo goed voelende emoties bevat, dan zullen jullie er sneller komen.

Velen van jullie vragen zich af wat jullie doel op Aarde is. Jullie willen een missie voor jullie leven. Ga naar die plaats waar je liefde voelt tegenover alles wat op je afkomt, en je zult in dienst staan van anderen. Anderen moeten een voorbeeld zien, zodat ze iets hebben om te volgen. Zij hebben degenen onder jullie die lichtwerkers zijn nodig om de weg te effenen. Jullie zijn er als ontwaakte zielen omdat jullie het eerst wilden doen en het dan anderen laten zien. Velen van jullie die wakker zijn, zijn ook leraren en leiders; jullie zijn gidsen. En wanneer jullie het pad waarop jullie je bevinden met liefde verlichten, kunnen en zullen alle anderen, ongeacht waar zij zich nu bevinden, uiteindelijk volgen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org