woensdag 9 november 2022

JULLIE ZULLEN JEZELF REDDEN! – De Plejadische Raad ~ 9 november 2022 ~ Jahn J.Kassl


JULLIE ZULLEN JEZELF REDDEN!

Jahn J. Kassl, 6 november 2022


De Plejadische Raad


De goddelijke orde wordt niet geleid door de wensen van hen die verwachten dat God alles van hen overneemt, noch door de ideeën van hen die deze aarde tot het einde toe willen uitbuiten en de mensheid willen onderwerpen.


Jullie zullen jezelf redden!

De goddelijke orde

God zal jullie niet redden, dat zullen jullie zelf doen. Jullie zullen zelf opstijgen en de noodzakelijke ontwikkelingsstappen zetten.

God grijpt in waar jullie niet meer verder kunnen of weten hoe je verder moet, en God grijpt in als gebeurtenissen zich aankondigen die voor deze aarde niet voorzien waren.

De goddelijke orde wordt niet geleid door de wensen van hen die verwachten dat God alles van hen overneemt, noch door de ideeën van hen die deze aarde tot het einde toe willen uitbuiten en de mensheid willen onderwerpen.

Wat bestaat is de goddelijke orde – en dus is elke activiteit voorbestemd om tot een einde te komen. Jullie zijn verantwoordelijk voor jullie eigen individuele en mondiale ontwikkelingsstappen en jullie bepalen de koers van de wereld. Van deze macht worden jullie je nu langzaam bewust. Nieuwe manieren van handelen worden mogelijk en er ontstaat écht zelfbewustzijn.

Het licht van de CENTRALE ZON

De oude heersers wakkeren angsten aan maar ze blijven niet langer hangen, ze zaaien tweedracht maar het effect blijft uit en ze bevorderen verdeeldheid en haat, maar jullie bewegen je uit die energie. Ondanks de wereldwijde manipulatie op alle kanalen maken steeds meer mensen zich vrij en beginnen zelf na te denken.

Het kan niet over het hoofd worden gezien, er is hier een andere energie aan het werk en die begint de overhand te krijgen.

Het is het Licht van de CENTRALE ZON dat ongehinderd naar de Aarde stroomt, ondanks vele pogingen om het te blokkeren. Het maakt je fijner, doorlaatbaarder en bewuster.

De harde energetische muren die jou van je bewustzijn scheidden, worden steeds meer doorgelicht en lossen op.

Dit transformatieproces is nu in volle gang en steeds meer mensen stellen zich ervoor open.

Het is een feit dat velen achter zullen blijven. Maar het is evenzeer waar dat zeer velen kunnen ascenderen – op de dag die komt. Wees je ervan bewust: de verandering komt bij jou vandaan en God is de beschermheer van al het leven.

Vereerd en geliefd zijn jullie die zich nu vervolmaken.

De Plejadische Raad

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org