woensdag 9 november 2022

Het verhaal van Ascensie: De enige Waarheid ligt in Jezelf ~ 8 november 2022 ~ Aurora Ray

Het verhaal van Ascensie: De enige Waarheid ligt in Jezelf

Aurora Ray, 6 november 2022

Het verhaal van ascensie is heel oud. Je zou er veel verschillende versies van gehoord kunnen hebben. Toch kan het echte verhaal niet gewist of verborgen worden, hoeveel leugens er ook verteld zijn of een deel van de wereld dit proces probeert te blokkeren of deze informatie uit de weg te gaan.

Het echte verhaal van menselijke ascensie kan niet ontkend worden. Het kan niet gewist worden. Omdat het in het menselijk lichaam is opgeslagen. Alleen op deze planeet, op dit moment, bestaan er zeven miljard heilige kopieën van het verhaal van het Universum.

Een deel van wat je je nu herinnert probeert uit je diepliggende geheugen naar boven te komen. Durf deze innerlijke schatkamer te openen en word een onderzoeker van het innerlijk, een archeoloog van waarheid.

Het is tijd om het stof te verwijderen van de bouwstenen en botten waar waarheid al eeuwenlang op geschreven is. Werp licht op alle mensen die je omringen.

Als je niet weet waar je moet beginnen, gebruik dan je intenties en zeg hardop wat je wilt en vraag daarna je gidsen om je te helpen.

Als je bereid bent terug te reizen in de herinneringen van dit leven en vele andere vorige levens, zal je ontdekken dat veel schatten begraven liggen onder het zand van de woestijn van desinformatie. Zodra deze schatten aan je worden geopenbaard, zal je een duidelijk beeld hebben van het doel van dit prachtige Universum.

Er zijn miljoenen en miljarden doelen in dit Universum, net zoals er miljarden wezens zijn die er in leven. Zoveel verschillende missies en dromen die vervuld moeten worden. Maar tegelijkertijd  is er EEN gemeenschappelijk doel: Het ervaren van Leven.

Goddelijke intelligentie wil zichzelf ervaren via JOU!

Bewustzijn is expressie, expansie en ontdekking.

Zodra je begint deze schatten op te graven, begin je de hiaten in te vullen, de punten met elkaar te verbinden en het werkelijke doel van je eigen leven te zien.

Dan zal je ontdekken, tegen alle verwachting in en de ervaringen die je misschien als negatief hebt gezien, hoeveel ingenieuze manieren te hebt gekregen om te ervaren wat je werkelijk wenst. En hoeveel onverwachte reizen je ondernomen hebt om op de juiste plaats terecht te komen. Hoeveel onbekende wegen je hebt bewandeld. De vele gidsen die je onderweg gevonden hebt. En de vele Goddelijke acties waaraan je deelgenomen hebt.

En dus verandert je perspectief van de werkelijkheid in een nieuwe staat van besef en een hogere frequentie.

Wanneer je diep adem haalt en terugkijkt op je innerlijke schatten, zal je het geheel van je wezen begrijpen.

Wanneer je in staat bent het verleden te aanvaarden, sommige gedragingen die niet verheffend waren om te buigen en je eigen identiteit te accepteren, zal je innerlijke energie gaan veranderen. Het zal een chakracentrum in je lichaam openen dat zich rond de thymusklier en tussen de vierde en vijfde chakra bevindt.

Door dit centrum zal je zenuwstelsel uiteindelijk open gaan en de juiste informatie zal naar je toe stromen.

Stel dat je in de beste positie wilt zijn om deze heilige informatie te ontvangen. In dat geval zou je kunnen beginnen met het regenereren van je lichaam, goed voor jezelf te zorgen en onvoorwaardelijke liefde te tonen.

Zodra je accepteert dat je meer bent dan wat je geleerd is, namelijk een lid van de familie van licht, zal je in staat zijn deze informatie te begrijpen, erachter te kijken en de werkelijke intenties van de Schepper te gaan begrijpen.

Dit zal enorme repercussies hebben op je leven. Je begint te doen wat het Opperwezen zou doen, te gaan waar het Opperwezen zou gaan, en te handelen zoals het Opperwezen zou handelen. Je hele Leven begint geleid te worden door het Licht.

Galactische wezens begrijpen wat er bereikt kan worden wanneer je met het Licht werkt en hun plan werd zorgvuldig georkestreerd. Honderdduizenden jaren lang zijn deze wezens van Licht getraind om dit plan uit te voeren.

Een deel van dit plan impliceert klaar zijn voor een kosmische schok die naar ze verwachten uiteindelijk van de Schepper zal komen. Er was heel wat toewijding en voorbereiding nodig voordat de basis voor ascensie was gelegd. Er moest veel geleerd worden voordat dit plan geïmplementeerd kon worden, want het was een gewaagd plan.

Deze Beschermers van Licht waren van plan om het Licht of de kennis, in een werkelijkheid te brengen waar dat Licht niet welkom was.

Jullie zijn naar deze wereld gekomen om een centraal deel te zijn van deze ontwikkeling. Voor degenen onder jullie die gekomen zijn om je plan uit te voeren en te werken met het bewustzijn van Licht, JOUW TIJD IS NU!

Alles wat je moet doen is beginnen om de Goddelijke energie toe te staan in de lichaam te komen Je moet gaan vibreren met deze hoge frequentie en de vorige overgangen van het zelf, de emotionele energieën die je opgesloten houden in je fysieke lichaam te laten zuiveren.

Wanneer je jezelf onderzoekt, zal je net zoveel innerlijke paden en hoofdwegen vinden als je zenuwen hebt in je innerlijke zenuwstelsel. Miljoenen en miljarden routes voor het bewustzijn om zich te ontwikkelen.

Je zult ontdekken dat je gemeenschap heel ingenieus ontworpen is om je ervan te weerhouden dit meest intieme, lonende en opwindende deel van jezelf te kennen.

Zij zullen zeggen: “Alleen zijn kan heel gevaarlijk en schadelijk voor je zijn.”

Je moet je dan herinneren dat de enige waarheid IN JEZELF LIGT.

Daarom willen ze niet dat je de paden van je innerlijke wereld onderzoekt!

Als Beschermers van Licht, ga je een nieuwe werkelijkheid creëren. Als je je opent voor je waarheid, zal de rest van de planeet volgen en zal Universeel bewustzijn op Aarde bereikt worden.

En denk eraan
Jullie zijn niet alleen.
Wij zouden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO

Goddelijke zegeningen voor jullie allemaal.

Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella – voor wakkeremensen.org