maandag 7 november 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 7-11 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 7-11: verstoringen: heftige zonnestorm, elektronenstorm, hoge X-ray pieken, hoge M-klasse X-ray zonnevlam. Heftige verstoringen vandaag en het gaat nog even door met de pittige zonnestorm, zonder verhoogde zonnewind en dat is heel erg bijzonder vreemd. Nog nooit eerder gezien. En ook onverwacht, want er werd niks aangegeven in de vooruitzichten.

HEFTIGE ZONNESTORM
Vanaf 11:00 uur begon de beschermde magnetosfeer van de aarde verstoring te laten zien. Om 18:00 uur de grootste heftige verstoring Kp-6 (rode balk). Dit gaat nog even door met kp-5 zonnestorm. Vreemd is dat er geen verhoogde zonnewind is.
(Symptomen: tijdens zonnestorm als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt,dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

M-KLASSE ZONNEVLAM
Er was rond 1:00 uur een wat hogere M-Klasse zonnevlam M-5.25. Deze zonnevlam komt vanaf de rand van de Zon van een nieuwe zonnevlek. Dus een mega explosie. Met een grote blackout in Australië en stille oceaan. Verder zijn er geen andere grote zonnevlekken en is de Zon dus nog rustig. Deze zonnevlam was puur X-ray licht geen CME. Dit zou best wel eens een heftige week kunnen worden met deze actieve zonnevlek.
(Symptomen zonnevlammen wanneer deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

GAT CORONA
Er staat een klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen/-ruis in oren en hoofd.)

HOGE X-RAY PIEKEN
Er waren X-ray pieken rond 9:00-9:30 uur van ongeveer 85 p/cm³ die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Een andere meting van de zonnewind dichtheid liet deze X-ray piek ook zien rond de 65 p/cm³.
(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

ELEKTRONENSTORM
De elektronen waren in de ochtend nog steeds in elektronenstorm, maar toen de zonnestorm echt heftig werd rond 16:30 uur was de elektronenstorm voorbij.
(Zie grafiek +1 uur voor NL tijd.) (symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Dinsdagavond 8-11 om 19:45 is er een meditatie webinar voor de totale Maansverduistering. Het meditatie-webinar kan ondersteuning geven om tot rust te komen:https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

Artikel Maansverduister innerlijk proces: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2.../

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com