vrijdag 25 november 2022

DE SPRINGPLANK NAAR DE VRIJHEID – Boodschap van Jezus Christus –24 november 2022


DE SPRINGPLANK NAAR DE VRIJHEID

Jahn J. Kassl, 23 november 2022

Boodschap van Jezus Christus


Veel lichtstrijders van het eerste uur hebben hun huiswerk verwaarloosd en houden vast aan dingen, situaties en mensen die ze al lang geleden hadden moeten loslaten. Dit wordt nu aangepakt en levens worden herschikt. Er is geen tijd meer voor omwegen of lange pauzes, want de wederopbouw van de aarde gebeurt en de transformatie gebeurt in jou. God neemt je bij de hand en leidt je naar de springplank naar de vrijheid.


De springplank naar de vrijheid

Bemin en leef

Houd van je leven en leef het als de meesters die je bent!

Laat je door niets en niemand afleiden van je pad van licht, van het pad van liefde en van het verlangen naar volmaaktheid. Transformeer je problemen en zoek de Meester in jezelf. Daar vind je alles.

De tijd van de goeroes is voorbij! Je wordt opgeroepen het leven zelf als een meesterschool te beschouwen, want overal kijkt de waarheid naar je – zowel het onverloste als het gerealiseerde wordt in je weerspiegeld.

Je omgeving is het leertoneel en je medemensen zijn de spiegelbeelden die er nu toe doen.

Ieder mens en iedere situatie kan nu je meester zijn en je dichter bij je meesterschap brengen.

Waar het om gaat is dat je jezelf eraan blootstelt en dat je alledaagse gebeurtenissen met jezelf in verbinding brengt. Het leven wil geleefd worden, het wacht alleen maar op jou!

Het „noodlot“

Zo gebeurt het nu dat mensen in een ongelooflijke directheid geconfronteerd worden met hun nog openstaande kwesties. Alles wat nog geen duurzame basis vormt voor een leven in eenheid en vrede wordt nu bekeken – en zo worden noodlottige gebeurtenissen aangereikt zodat je je kunt losmaken van het ENE en je kunt wenden tot het ANDERE.

Veel lichtstrijders van het eerste uur hebben hun huiswerk verwaarloosd en houden vast aan dingen, situaties en mensen die ze al lang geleden hadden moeten loslaten. Dit wordt nu aangepakt en levens worden herschikt.

Er is geen tijd meer voor omwegen of lange pauzes, want de wederopbouw van de aarde gebeurt en de transformatie gebeurt in jou. God neemt je bij de hand en leidt je naar de springplank naar de vrijheid.

Ga jezelf niet langer uit de weg, maar put moed en bekijk de wereld in jezelf met een alerte geest en nieuwe ogen.

Verlichting vindt plaats nadat de onverlichte persoon zijn verzet heeft opgegeven.

Ik hou oneindig veel van je
Jezus Christus

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org