dinsdag 22 november 2022

Ashtar: TV zuigt je vreugde ~ Krista Energeticleigh


Ashtar: TV zuigt je vreugde

Gegroet, ik kom naar je toe als Ashtar. De boodschap die ik de wereld wil meegeven is deze; Je wordt bedrogen.
Verkiezingsuitslagen hadden niet mogen gebeuren zoals ze deden. We zijn ons terdege bewust van het bedrog dat op aarde plaatsvindt. Voor degenen onder u op de grond, u moet het doorstaan. Maar wees er niet bij. Boos over wat er gebeurt? Je moet er voorbij kijken. Het bedrog heeft geen invloed op uw persoonlijke leven, toch? Bekijk het dan net als een film. Zeg: "Dat is interessant, maar ik ga nu terug naar mijn leven." Word niet zo boos over wat je niet kunt beheersen.

Ik zeg u dit met alle oprechtheid, de regeringen brokkelen af. Ze kunnen hun façade niet veel langer volhouden. Het bedrog komt naar voren en wordt ontmaskerd. Meer opvallende gebeurtenissen zullen de mensen wakker schudden. Laat deze dingen gebeuren. Het zal zo duidelijk worden van de controle. Verkiezingsfunctionarissen zullen je doen denken dat de mensen hebben gestemd, maar in werkelijkheid werden machines gekalibreerd voor een gewenst resultaat. Wat we willen dat er gebeurt, is dat de mensen herkennen wat er aan de hand is en zichzelf verlichten. De Grote Reset is aan de gang.

Politiek is niet het belangrijkste ter wereld. Wat er in uw gemeenschap gebeurt, moet een punt van zorg zijn, niet het nationale nieuws. Kun jij de overstromingen in een andere staat beheersen; niet meer dan dat je het weer kunt beheersen. Dus maak je geen zorgen over dingen die geen invloed hebben op je dagelijkse leven.

Blijf bij uw gemeenschapsgebeurtenissen. Wat je wordt getoond is een agenda. Laten we wat angsttactieken gebruiken... met wat drama... en je zult er nacht na nacht naar kijken... in de overtuiging dat die dingen jou overkomen. Aard jezelf , het is niet nodig om deel te nemen aan de grotere agenda. Word wakker, leer de wolken lezen voor je weer, praat met je buren en geniet van je dag. Houd de tv uit. Dat is het gezondste advies dat we je kunnen geven. Voor die zielen die dol zijn op tv, waarom moet je het hebben? Welk gat probeert het te vullen? Analyseer waarom je ernaar kijkt. Probeer je geïnformeerd te worden? Mist u een sociale band met anderen? Zoekt u iemand die uw tijd kan vullen? Analyseer de reden waarom u tv kijkt.

Mijn liefste kinderen, mijn missie vandaag is om dat zaadje opnieuw te planten. Het nieuws geeft je een agenda. Betrokken zijn bij uw gemeenschappen is van betere waarde.

Ik ben Ashtar en ik zal weer met je praten.