vrijdag 11 november 2022

Aartsengel Gabriël: Wees Bereid De Angsten Uit Het Verleden Onder Ogen Te Zien ~ Shanta Gabriel ~ 10 november 2022

Aartsengel Gabriël: Wees Bereid De Angsten Uit Het Verleden Onder Ogen Te Zien En Je Te Begeven Naar Nieuwe Dimensies Van Liefde

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 6 November 2022

Dierbaren,

Jullie hebben het punt bereikt waarop je weet dat de manier waarop je altijd jouw wereld hebt waargenomen niet meer lijkt te werken. Het kan zelfs voelen alsof de trauma’s uit je kindertijd of andere dingen uit je verleden waar je niet trots op bent, al je aandacht opeisen.

Dat is een zeer goed teken, want alle herinneringen komen in je bewustzijn om te worden losgelaten zodat je in het nu kunt leven. Wij moedigen dit loslaten van herinneringen en angst uit het verleden aan zodat je verder kunt met je leven. Ongeacht of je dit doet door gebed, een dagboek bijhouden, praten met een vriendin of met behulp van counseling, waar het om gaat is dat je bereid bent de angsten uit het verleden onder ogen te zien, ze in het licht van liefdevolle aandacht te houden en ze dan los te laten.

Wanneer het genezende licht van Liefde, Mededogen en Acceptatie valt op oude patronen en angsten, verliezen ze hun macht en kun je ze gemakkelijker loslaten. Zodra je oude gewoonten van denken en voelen loslaat, ben je vrij om je aandacht weg te halen bij het verleden en te richten op het scheppen van de toekomst die je wilt voor jezelf en voor jouw wereld.

De sluiers tussen hemel en aarde zijn nu dunner. Dat betekent dat de verlangens van je hart en de focus van jouw geest de manifestatie tot stand kunnen brengen van dat wat je hoogste goed is. Jouw gedachten scheppen nu jouw huidige en toekomstige realiteit.

Alles waar je je aandacht op richt, neemt toe in energie, dus wordt het de overheersende kracht in jouw wereld. Je kunt ervoor kiezen je te richten op het goede, het mooie en de liefde die inherent aan alles is. Of je kunt ervoor kiezen je te richten op het oude, waardoor de angst in jou toe kan nemen. Als je op zoek gaat naar het goede, zul je het vinden. En hoe meer je op zoek gaat naar het goede in jouw wereld, des te meer zal het toenemen omdat je er door jouw focus energie aan geeft.

Het zal je ook opvallen dat je je liefdevoller, vrediger en optimistischer voelt. Mensen zullen aardiger lijken. Je dagelijkse worsteling zal afnemen. Dat is allemaal mogelijk omdat je op zoek gaat naar en je focust op het goede, en bereid bent meer Liefde en Harmonie in je leven toe te laten. Het zal een wonder lijken, maar wonderen zijn beschikbaar voor iedereen die ze wil ontvangen.

De Engelen zijn nu ook beschikbaar voor jou op een manier die eerder niet mogelijk was. Wij zullen dit hele proces van het veranderen van de manier waarop jij je wereld waarneemt ondersteunen als je het ons maar vraagt. Jouw gedachten zijn gebeden die uitstromen in de ether en jou dat brengen waar jij je aandacht op richt.

Wat heb je te verliezen als je je Bewaarengel aanroept en vraagt om meer Liefde, Vrede en Harmonie in je leven? Wat voor kwaad kan het om het goede te zien in plaats van dat wat pijn veroorzaakt?

Er schuilt een onvoorstelbare eenvoud in de waarheid van de universele wet. Je hoeft niet alleen te zijn in je strijd. De hulp van Engelen staat je hier altijd ter beschikking om Goddelijke Liefde en Licht naar de wereld te brengen. Onze boodschap is er altijd een van Vrede en Harmonie. Wij willen alleen het Goede in jouw leven brengen.

Overweeg de mogelijkheid dat wat wij zeggen echt waar is; dat waar jij je op richt jouw toekomstige werkelijkheid kan creëren. Merk je gedachtepatronen door de dag heen op. Is dat wat je in jouw toekomst wilt? Begin je gedachten alleen te richten op dat wat je in je leven wilt.

Wanneer je jezelf op negatieve gedachten betrapt, zeg dan: “Dat is niet een acceptabele realiteit; dit is wat ik wil: meer Liefde, meer Overvloed, Harmonie in mijn relaties en Schoonheid in mijn wereld.” Dan duurt het niet lang of je merkt de veranderingen op in je leven naarmate dat waar je om vraagt zich manifesteert. Deze veranderingen zijn de nieuwe dimensies van liefde die jou beloofd zijn. Jij bent degene die de sleutel heeft voor jouw toekomst door waar jij je vandaag op afstemt.

Onthoud de boodschap die de Aartsengel Gabriel vandaag voor jou heeft:

Wees bereid de angsten uit het verleden onder ogen te zien en je te begeven naar nieuwe dimensies van Liefde.

Aartsengel Gabriel

Kanaal: Shanta Gabriel

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org