woensdag 8 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Woensdag 8 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Woensdag 8 december 2021

FLINKE KOSMISCHE ACTIVITEIT!!! ER WORDT WEER FLINK HUISGEHOUDEN OP CELNIVO!! ALSOF DE AARDE GEDEFIBRILLEERD WORDT EN WIJ DUS OOK.

***EEN FREQUENTIESTIJGING VAN 1800x BEREIKTE ONS VANNACHT ***ZONNEWINDEN KP 2-1 MET WINDSNELHEDEN TOT 420 km/s GEVEN STERKE SCHOMMELINGEN MET STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL EEN LOODZWAAR GEVOEL GEVEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN*** INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD***ELECTRONEN EN PROTONEN FIBRILLATIE***SR PIEKEN TOT 64 HZ REINIGEN EN OPENEN ONS 3 e OOG EN GEVEN OOGBOL DRUKGOLVEN MET UITLIJNING VAN DE DE 12 ZENUWBANEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE WAT JE HERKENT AAN DE TWEESTRIJD IN JEZELF TUSSEN DOORGAAN OF OVERGAVE*** DRUKKEND GEVOEL ONDER HET BORSTBEEN OPENT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET LYMFE***NU HOOR JE DE METALEN DEELTJES LETTERLIJK DOOR EEN HOLLE BUIS RUISEN=OPENEN VAN DE BORSTBUIS =DE GROOTSTE LYMFEBUIS!!!

Een C klasse zonnevlam blaast en raast zonnewinden [ zgn. zenuwstormen]naar de aarde en schudt ons elektromagnetisch weer flink door elkaar! Ik merk het aan de ruis die ik plotseling krijg net zoals je naar de tv kijkt en plots is er alleen nog maar ruis. Deze "energie blizzards" veroorzaken ook een instabiel aardmagnetisch veld waardoor aarden moeizaam gaat.

SYMPTOMEN; koude rillingen, schudden, beven, rillen, trillen, uitgeteld zijn, aangespannen gevoel, misselijk, dizzy, geheugenstoornissen, wazige en droge ogen, spierpijnen, koude handen/voeten, druk op het skelet, vibrationele griep, last vd kaken, tanden, kiezen, tandvlees, pijnlijke lymfeklieren, opgejaagd en onrustig,, verdrietig, overbelast zenuw-en orgaanstelsel, diepvrieskou/hitte geven aan dat er weer flink wordt huisgehouden op celniveau!
Was de energie gisteren al mega mega hoog, vandaag is hij nog 1800x hoger!

Deze kracht = de frequentie van Liefde waardoor nu alles veranderen gaat. Hier hebben wij zolang naartoe gewerkt en hebben vele offers daarvoor gebracht. Het is voelbaar als een hele hoge ijle lucht en geeft wazigheid omdat onze ogen daar aan hebben te wennen. We hebben weer te leren navigeren op de hoge frequenties als een vliegtuig tussen het drukke luchtverkeer om op zijn bestemming te komen.

Chakra 7 maakt overuren en werkt als een antenne in de kosmos. Hij opent zich als een kristallen lotusbloem en beïnvloedt direct je wervelkolom en voorziet deze van het licht=liquor oftewel hersenvloeistof, dit vloeibare licht duwt en pusht door alle zenuwkanalen heen t/m de huid. Alles wat eerder verstopt zat wordt nu naar buiten gedrukt door dit immense licht. Vandaar de vele ongemakken als ons lichaam verandert onder deze kristallijnen energie.
Alle afvalstoffen komen dan in je darmvlies=chakra 3 waardoor je alles weer als doods en donker en zinloos kunt ervaren, dat is de dood van het oude, daarachter zt en gloort het nieuwe frisse.

Zelf ervaar ik een plotselinge drukkende pijn in mijn middenrug; de plek van het ontwaken in de kristallijnen structuur. Bovendien gevoel van veel vocht vasthouden en heel erg wazig zien. Bovendien gedesoriënteerd, alsof ik er niet helemaal bij ben vandaag, en snotterig.

Ik ervaar zelf steeds sterker de celmembraan werking en die is sterk voelbaar tussen je hart en maaggebied, deze bestaat uit 2 rijen vezels vlak onder de huid gelegen, embryonaal weefsel is het eigenlijk en heeft zijn eigen ritme van yin en yang, als ik mijn rechterhand erboven houd dan voel ik de energie daar stromen tussen die 2 rijen vezel strengen in.

Het energetisch koord die lichaam en geest met elkaar verbindt ook wel plexus solaris dus.

Het ego pantser zit hier en bestaat uit gestagneerde lymfe= 3e Dimensie. Langzaam aan lost dit lymfe nu op dankzij onze inspanningen en veranderingen. Dan komt ook dit gebied weer open en is het ritme voelbaar en je voelt dan ook gelijk je grenzen.
Ik voel gelijk de pool-omkering daar...eerst ervaarde ik het als; heel blij en binnen een tel heel somber...totdat ik door kreeg dat dit de yin-yang is vd celmembraan=polarisatie-depolarisatie. Aha-erlebnis.

Als het antwoord klopt dan word automatisch je lichaam gelijk rustig, klopt het antwoord niet dan blijf je zoeken totdat het past bij jou.

Het steeds verder openen en zuiveren van chakra 3 geeft veel afvalstoffen die zich opeenhopen in de weefsels en spieren, dus logisch dat het spierpijnen geeft en vochtophopingen onderhuids waardoor je zwelt en alles te krap aanvoelt. Dus veel in de R-stand=rust en mineraalwater-fruit!

De veranderingen in de cellen van je lichaam ontstaan ten gevolge van een infusie van nieuwe elektromagnetische impulsen. De structuur van energieoverdracht en energiewisselingen in de cellen wordt langzaam herzien tijdens deze mutaties.

Dit kan de periodieke lichamelijke uitputting tot gevolg hebben, aangezien je lichaam door een fase van radicale her modellering gaat.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie. De puur natuurlijke producten werken met lichtcoderingen en werken echt fantastisch voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je dicht bij jezelf blijft.
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken echt fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Marjolein Ingrid Soulpursang