zondag 26 december 2021

Aartsengel Gabriël: Hoor Jij Wat Ik Hoor? – Het ontvangen van de geschenken van dit Heilige Seizoen ~ 26 december 2021 ~ Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriël: Hoor Jij Wat Ik Hoor?

Het ontvangen van de geschenken van dit Heilige Seizoen

Gechanneld door Shanta Gabriel – 23 december 2021

Dierbaren,

De engelen zingen. Kunnen jullie de Engelenstemmen horen? De Engelen roepen jullie op om je te verheugen in de Goddelijke Liefde en het Licht dat over de planeet stroomt gedurende deze speciale tijd die Kerstmis heet.

Kunnen jullie de Engelen horen die tegen jullie fluisteren? Luister met je hart. Sta je hele wezen toe ontvankelijk te zijn voor deze Goddelijke Boodschappers die over je gewaakt hebben gedurende het bestaan van je Ziel. Ze zijn hier nu met één stem die het idee van Eenheid in alle wezens bezingt. Zij maken een vreugdevol geluid en bieden jullie de geschenken van Goddelijk Licht, Genade en een Liefde die jullie begrip te boven gaat. Ontvang het in jullie harten en schijn dit gezegende Licht uit in de wereld.

Als jullie nu ontvankelijk zijn, staat het toe dat het geschenk van Goddelijke Genade jullie wezen vult. Genade is nodig om de Aarde te heiligen, en om meer samenhang, respect en een eren van de gaven die de Aarde vrijelijk in overvloed geeft te brengen. Wanneer mensen de Aarde eren, eren zij ook de elementen van zichzelf die de Aarde vormen.

JULLIE GEBOORTERECHT

In feite is het jullie geboorterecht om in harmonie met de Aarde te leven, om de Goddelijke Liefde in jullie wezen te voelen en de kracht van het Licht dat in steeds grotere golven door jullie heen stroomt. Laat het Licht elke cel in je lichaam vonken en de liefde in je wezen vergroten. Terwijl je dit doet, straal je als een stralend licht. Het straalt uit je en je wordt het Licht voor de Wereld dat de aarde op dit moment nodig heeft.

Een Licht voor de wereld worden is niet arrogant. Wanneer je je bewust bent van een grotere Waarheid, is dat een deel van je Zielsdoel. Terwijl de schijnbare duisternis van chaos en angst zo duidelijk zijn, wat zou je meer nodig kunnen hebben dan Licht? In deze heilige tijd is het Licht van de Christusenergie meer beschikbaar dan ooit tevoren. Deze zegen draagt Goddelijke Liefde in je hart en naar buiten in jullie wereld.

Voel dit Licht in je dat de goddelijke kwaliteiten van Wijsheid en Liefde in zich draagt, en deel het met anderen. Straal Licht uit naar uw regering en de wereldleiders. Stuur het naar gebieden van chaos in de wereld, en naar hen die hard werken om het lijden op die plaatsen te verlichten. Zend Goddelijk Licht naar het milieu, en naar alle levende wezens op deze prachtige planeet.

Straal het helende Licht op uzelf en uw families. Deze energie activeert de kracht die jullie inspireert tot Goddelijke Juiste Actie. Het is een krachtige manier om harmonie te brengen en hopeloosheid in jezelf en de wereld te overwinnen.

EN TOEN WAREN ER ENGELEN

Terwijl jullie de geschenken van deze Kersttijd vieren, zijn er velen die zich de aanwezigheid van Engelen in deze tijd meer herinneren dan in enige andere tijd van het jaar.

Legioenen Engelen komen nu steeds dichter bij de aarde, aangetrokken door de gebeden en de gedachten van zoveel mensen tijdens de Kersttijd. Dit is een enorme zegen die jullie hart opent voor meer liefde en jullie geest in staat stelt een groter niveau van Goddelijke Genade te ontvangen.

Het is een goed moment om een moment te nemen om je Engelengidsen te eren en met hen in contact te komen. Vraag om persoonlijke hulp op alle gebieden van je leven en luister – luister echt, als de Engelen in je hart fluisteren. Ze willen dat je de boodschap van je hart volgt en de leiding voelt die voor je beschikbaar is vanuit de spirituele rijken.

AARTSENGEL GABRIEL EN HET RIJK VAN DE AARTSENGELEN

In deze heilige tijd van het jaar, is er ook meer gewaarzijn van de Aartsengelen.

Aartsengel Gabriël heeft de macht over het winterseizoen, en er zijn verhalen in overvloed over zijn tussenkomst door de eeuwen heen tijdens de donkerste nachten. De Aartsengelen hebben de Goddelijke leiding over alle gemeenschappen, naties en seizoenen.

Sluit je aan bij de Engelen Dimensies om dit Licht door je eigen leven te verspreiden en de gebeden voor genezing van alle naties en families te versnellen. Gebruik dit verheven licht van de Aartsengelen om een groter bewustzijn door jou en alle wezens op Aarde te brengen. Deze energie kan een waar verschil maken en Vrede brengen in alle harten.

DE TWAALF NACHTEN VAN KERSTMIS

De rijken van de Engelen zijn beschikbaar als nooit tevoren tijdens deze heilige periode. Er is een stilte in dit seizoen die het noordelijk halfrond doordringt als de Aarde slaapt in de donkerste tijd van het jaar. Mensen weten dat het zonlicht zal terugkeren, en het is hetzelfde met de spirituele rijken. Met Geloof, weet je dat in de donkerste tijden, het Goddelijke Licht zal zegevieren.

Er zijn oude tradities die de terugkeer van het Licht na de Winterzonnewende eren. Terwijl je je Ziel laat rusten in de diepte van de duisternis, kun je symbolisch in de helderheid van het Licht komen en een hoognodig geschenk ontvangen door een persoonlijk ritueel te creëren voor deze tijd die betekenis voor je heeft.

Ik hou ervan om het seizoen voort te zetten door de schoonheid van de metafysische symbolen binnen de Twaalf Nachten van Kerstmis te overwegen. Het is gratis en je kunt met me mee als we de tijd (van 24 december tot 5 januari) gebruiken als een innerlijke reis om het licht in ons wezen te baren, om de duisternis in en om je heen te verlichten. Terwijl de Aartsengelen deze krachtige tijd gebruiken om afscheiding te beëindigen, creëren zij een mogelijkheid voor ware Vrede op Aarde wanneer deze krachtige energie gericht is op vreedzame coëxistentie.

De Twaalf Nachten van Kerstmis fungeren als vensters naar het Doel van je Ziel en kunnen je Nieuwjaar bekrachtigen. Gedurende de 12 Heilige Nachten, wissen de Aartsengelen vrijelijk alle grenzen tussen naties en facties. Het Licht van Ware Vrede heerst in de Hemelse sferen, en is beschikbaar om op Aarde te worden opgeroepen.

VREDE OP AARDE EN GOEDE WIL HEERST

Ook al verloopt dit jaar misschien niet zoals je wilt, toch is het voor jou een tijd van mogelijkheden. Door je persoonlijke tradities en betekenisvolle rituelen te creëren voor dit Heilige Seizoen, kun je gebruik maken van de spirituele steun die voor je beschikbaar is. Met deze steun en duidelijke intenties kun je transformatie in je wezen en zegeningen in je leven ervaren. Laat de materiële wereld niet de schoonheid en diepte overstemmen die werkelijk bestaat tijdens deze speciale tijd.

Laat het Goddelijke Licht jullie geest en hart verlichten, en elke cel en vezel van jullie wezen verlichten. Jullie bereidwilligheid en openhartige aanvaarding van Goddelijke Liefde zegent jullie lichaam, geest en ziel. Ontvang dit geschenk en laat het Licht van het Christusbewustzijn in jullie geboren worden tijdens dit Heilige Seizoen.

Laat het Goddelijke Licht nu uit je schijnen, zodat er werkelijk Vrede op Aarde kan zijn en Goede Wil tussen alle wezens.

En zo is het.

 

Kanaal: Shanta Gabriël

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org