maandag 27 december 2021

Rutte cs. verkopen invloed aan het WEF…! by GuidoJ.


Rutte cs. verkopen invloed aan het WEF…!


Kijk zo werd Wopke Hoekstra als NL-minister van financiën in 2020 uitgenodigd en ingepakt om deel te nemen als ESSENTIËLE GAST aan de WEF in Davos begin dit jaar..


Rutte cs. verkopen NL-invloed aan ’t WEF…!

2021 © WantToKnow.nl/be


Inmiddels zul je op de hoogte zijn van het fenomeen ‘The Great Reset’; een plan met een agenda, gebaseerd op het boek van ene Klaus Schwab, de voorzitter van het WEF, het World Economic Forum. Op basis van feiten kunnen we, en MOETEN we helaas constateren dat dit geen onzin. In zijn boek, waarover je HIER en HIER op de site kunt lezen, zet deze Klaus Schwab, een goede vriend van Mark Rutte (ondanks diens ontkenningen (HIER)), de grote lijnen neer, van een VOLLEDIG NIEUWE MAATSCHAPPIJ, een volledig NIEUWE WERELD. Ja, ook een volledig NIEUWE WERELD ORDE, waarover al die complotdenkers spreken, je weet het.. Inmiddels is ook deze ‘complottheorie’ verandert in pijnlijke realiteit, nu Rutte en companen, het WEF binnen hebben gehaald in Nederland..!!

De voorzitter van het WEF, Klaus Schwab heeft inmiddels dus, met instemming van Nederlandse ’top’-politici, Nederland betrokken in de uitvoering van deze bizarre agenda. Je kent de slogan, die politici over de hele wereld scanderen in hun speeches.. ‘BUILDING BACK BETTER’...! En dat is écht creepy, als je bedenkt dat dit zich feitelijk ACHTER de schermen ontrold. De komst van de Canadese premier Trudeau was ook hier weer een voorbeeld van.. Zonder mondkapjes en mét deze symbolische instrumenten voor de foto..

Inmiddels zijn overheidsstukken vrijgegeven, op basis van de WOB, waaruit keihard blijkt, dat de Nederlandse regering, onder leiding van Mark Rutte, die dagelijks nu te zien is met zijn WEF-aktetasje, juridisch bindende afspraken met het WEF heeft gemaakt. Naast dit WEF pleit ook het IMF (Internationaal Monetary Fund) onder leiding van de creepy-lady Christine Lagarde, voor een wereldwijde ‘Great Reset’. Een hervormingsagenda-ctrl-alt-del, voor de wereldwijde economie die ook en vooral wordt gesteund door een financieel-economische eliteclubje. Deze elite vliegt in privéjets jaarlijks naar het Zwitserse Davos en ‘vergadert’ over opstelling en vooral de uitrol van de genoemde GreatReset-agenda.

Duurzaamheid is het camouflage-net..!
Deze economische en financiële wereldorde, wil wereldwijd fundamenteel de zaken volledig veranderen door de implementatie van bijvoorbeeld de 2030 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. En natuurlijk hoort daar ook ons geld bij.. Want deze Great Reset zal ook monetair de wereld dienen te veranderen.. En dat onder het motto IN YOUR FACE aangereikt als:

‘YOU’LL OWN NOTHING AND BE HAPPY’…

De montaire staatsgreep gaat plaatsvinden door de inzet van digitaal centralebankgeld, de zogenaamde CBDC’s Deze afkorting staat voor Central Bank Digital Currency en het is digitaal geld (gelijk een cryptomunt) dat door de centrale bank van aangesloten landen zal worden uitgegeven. Geld dus, dat alleen nog in digitale, elektronische vorm zal bestaan. Feitelijk is het dan een digitale vorm van contant geld. Vergelijkbaar met de pintransacties in Euro’s.

Het zoveelste puzzelstukje in deze Corona-fakery..! Herrn Von Schwab, tot uw dienst, maar niet heus..! De COVID-pandemie als kans voor een wereldwijde ‘ommekeer’. Wat een toeval dat de COVID-uitbraak gelijk loopt, helemaal synchroon zelfs, met de gecamoufleerde GREAT-RESET-plannen van Schwab en de rebellenclub..

Deze CBDC’s worden dan dus toegevoegd aan de financiële centrale-bankreserves die fysiek in omloop worden gebracht door centrale banken. Het is breed genomen een collectivistische agenda die uiteindelijk de individuele vrijheid, financiële zelfstandigheid en persoonlijke gezondheid van alle burgers overboord gooit. De burgerij zal dan ook verdwijnen: you will own nothing and be happy. De ongelooflijke machtsconcentratie die het gevolg zal zijn van deze inbreuk op het huidige monetaire systeem, leidt met het grootste gemak tot een financieel technocratisch surveillance-en-controle-systeem.

Klik voor video om te zien hoe -als een ware Judas- Rutte zich uit deze briljante aanval probeert te ontworstelen..!


Daarbij wordt de (financiële) privacy en individuele en groepsautonomie met het grootste gemak met laarzen overlopen. Want door de techniek van de blockchain, zal het mogelijk zijn, ELKE CBCD terug te voeren door de hele uitgave-keten heen.. Het klinkt utopisch, maar het is feitelijk een heel creepy ontwikkeling, waarvan ze het burger-klootjesvolk natuurlijk niet van op de hoogte brengen..!

De CBDC’s zullen ook de plaats innemen van het instrument van de monetaire financiering die de Centrale Banken nu toepassen. Dus het bijdrukken van geld en/of het uitgeven van digitale munt, zoals Euro’s, US-dollars en andere valuta, bijvoorbeeld bij het uitkopen van landen die feitelijk in faillissement zijn geraakt of bij een nieuwe bankencrisis.

De uitverkoop van NL volledig aan de gang..
Mark Rutte is de man, die toelaat, of zelfs gewoon regelrecht ervoor heeft gezorgd, dat het World Economic Forum, KEIHARD invloed in Nederland heeft verkregen. Juridisch BINDENDE afspraken zijn gemaakt, waardoor die invloed in de dagelijkse praktijk kan worden uitgerold.. Zo blijkt dat ons eigen, Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaat in mei dit jaar, het WEF bijna 7 ton subsidie heeft gegeven. Belastinggeld dat dus rechtstreeks naar het WEF vloeit. Uit de vrijgegeven stukken blijkt, dat het WEF op 4 maart € 651.000 subsidie aangevraagd heeft voor: ‘De oprichting en ontwikkeling van het ‘Global Coordinating Secretariat’ (GCS) in Nederland’.

Een ambtenaar van dit ministerie schrijft over het toekennen van deze subsidie:

“Ik verstrek World Economic Forum hierbij, in het kader van ons beleid gericht op innovatie, op grond van artikel 2, onderdeel b, van de Kaderwet EZ-subsidies en onder de voorwaarden uit de voornoemde overeenkomst, subsidie voor de uitvoering van het project, waarvoor u mij om een bijdrage heeft verzocht. Op basis van de gegevens, opgenomen in de voornoemde overeenkomst, stel ik de subsidie vast op € 651.000. Dit bedrag is inclusief alle eventuele belastingen.

Onder de opschortende voorwaarde dat u mij voor 31 mei 2021 een authentieke getekende kopie van de collaboration agreement doet toekomen, zal een eerste tranche van dit bedrag van 217.000 euro worden betaald binnen zes weken na de dag van verzending van deze beschikking.”

Het is Forum-voor-Democratie-Kamerlid Pepijn van Houwelingen, die het WOB-verzoek deed en de hand wist te leggen op de stukken, die we hier tonen. Afgelopen vrijdag 17 december werden deze ‘WEF-papers’ openbaar en bijzonder opvallend, naast de brief aan Wopke Hoekstra bovenaan dit artikel, is een brief van deze private organisatie (World Economic Forum) gericht aan minister Sigrid Kaag. Citaat hieruit:

“The Forum will work with your staff to ensure that
your participation becomes a major force in shaping the Great Reset.”

* * *

(vert. “Het Forum zal met uw medewerkers samenwerken, om ervan verzekerd te zijn,
dat uw deelname een drijvende kracht zal worden in het vormgeven van de Great Reset.”)

Het gluiperige gedrag van het World Economic Forum..
Deze globalistische organisatie wil gebruik maken van de ‘plandemie’ rondom het coronavirus. Zodanig, dat deze situatie dus wereldwijd gebruikt wordt om een wereldwijde ‘Great Reset’ uit te voeren, waarbij er eigenlijk gewoon overal een totalitaire controlestaat moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en ‘efficiënt.’ “Zoals dat in China zo voortreffelijk gebeurt..” aldus Klaus Schwab in zijn boek ‘The Great Reset‘.. En nee, dit is geen samenzweringstheorie, want het is gewoon IN YOUR FACE..
x
Schwab is er heel open over in alle boeken die hij hierover geschreven heeft. Ook op de website van het WEF (HIER) worden dit soort onderwerpen openlijk besproken. Maar het is écht ongelooflijk.. de inhoud van deze plannen zijn ronduit schokkend. Onze hele manier van leven zal moeten veranderen als het aan Schwab en zijn volgers ligt. En ja, daar hoort Markie Rutte dus sinds enkele jaren ook bij.. Hoor hem scanderen op de video hierboven: “BUILDING BACK BETTER”. Met andere woorden: ‘we gaan de rotzooi opnieuw opbouwen, maar dan beter’… Kennelijk is de chaos nog niet groot genoeg in de wereld..
x
Dus wat zit er aan te komen, als je deze minkukels hun zin gaat geven..? De mensheid mag niet langer bestaan uit sociale wezens, maar moeten worden omgevormd, omgesmolten met de laatste technieken… De mens als aangesloten robot. En die vervolgens in de gaten worden gehouden door hun regering. De Great Reset is niets meer of minder dan globalistisch communisme. Ja, zo intens, extreem en gevaarlijk is het.
x
Rutte cs geven het gewoon toe..!!
Ongeloof alom. In antwoord op Kamervragen van FvD-Kamerlid Gideon van Meijeren geeft de DEMISSIONAIRE regering Rutte toe, dát er overeenkomsten gesloten zijn met het World Economic Forum die ‘juridisch bindend’ zijn! De vraag is waarom die overeenkomsten niet openbaar zijn gemaakt? En wie onderhandelt dit uit namens wie? Wat is de rol van de TweedeKamer in dit marionettenspel? Kijk dit zijn de antwoorden op de Kamervragen inzake de overeenkomsten van de Staat der Nederlanden met de CvS, de Club van Schwab… (klik op het plaatje voor vergroting; esc. voor terug)
Langzaam maar zeker wordt ook overduidelijk, dat de Covid-plandemie niets meer of minder is, dan een middel voor deze enge club om hun modern communistische wereldbeeld werkelijkheid te maken. En dan is ook de vraag, dát zal je duidelijk zijn, helemaal gerechtvaardigd, of deze hele pandemie, vanaf het begin is gepland.. En DUS, zal -precies zoals Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier ons liet weten- het virus volledig zijn gemaakt door het lab in Wuhan..
x
Het laatste woord is hier nog niet over gesproken. Laat Rutte en companen (Hugo de Jonge is ook WEF-lid trouwens) hun laffe verborgen en gecamoufleerde daden in de openbaarheid brengen.
x

* * *