vrijdag 31 december 2021

Vaarwel 3D Vieringen ~ 31 december 2021 ~ Brenda Hoffman


Vaarwel 3D Vieringen

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 28 December 2021 – Life Tapestry Creations:

Dierbaren,

Jullie hebben 3D verlaten. Toch vierden velen van jullie de feestdagen dit jaar zoals gewoonlijk. Het verschil is dat de vieringen van dit jaar waarschijnlijk weinig betekenis voor jullie hadden. Misschien kreeg je tranen in je ogen bij de interactie met bepaalde vrienden of familieleden, maar de vieringen zelf voelden leeg aan. Alsof je buiten de feestelijke kring stond te kijken, maar niet meedeed.

Dergelijke vakantiegevoelens kunnen voor sommigen moeilijk te erkennen zijn, want je wordt verondersteld duizelig te zijn van vreugde, liefde, woede, of iets anders. Toch voelde je weinig of niets – alsof het een dag of tijd als alle andere was.

Je bent voorbij 3D-behoeften en het moeten gegaan. Door dit te doen, raakte je enigszins losgekoppeld. “Zou ik niet meer moeten voelen, meer moeten doen, of meer moeten liefhebben?” Volgens 3D moeten, is het antwoord een volmondig ja. In het verleden, als je je niet voelde zoals verwacht of geprojecteerd werd door anderen, voelde je je schuldig, verdrietig, zelfs vernederd.

Wij, van de Universums, zullen jullie een klein geheimpje verklappen. De meerderheid van de 3D wezens voelt niet wat de media, religies, gemeenschap en anderen projecteren dat gevoeld zou moeten worden tijdens een feestdag.

Drie D feestdagen zijn meestal een bedrog. Een paar willekeurige dagen voor iedereen om liefde en vreugde te uiten. Dagen die prachtig zijn voor hen die erin slagen de gepromote gevoelens te uiten. Maar de meeste mensen doen dat niet of kunnen dat niet – wat een gevoel van waardeloosheid, onrechtvaardigheid, zelfs slechtheid in hen teweegbrengt.

Zo komt het dat depressie welig tiert tijdens 3D feestdagen. DrieD menselijke dagen die worden uitgekozen om religieuze goden te eren, de wisseling van de seizoenen, militaire overwinningen of nederlagen, aardse geboorten, veroverde landen, en ga zo maar door. Niets is noodzakelijkerwijs gebonden aan individuele behoeften of belangen, maar het resultaat van decreten uitgevaardigd door degenen die de macht hebben.

Jullie keren terug naar een meer natuurlijke staat waarin jullie speciale vreugde-dagen het resultaat zijn van jullie daden en belangen in plaats van sociale plichtplegingen.

Beseffen jullie wel hoeveel moeite jullie je generaties lang hebben getroost om gevoelens te creëren die door iemand buiten jezelf als passend worden bestempeld?

Zo komt er voor jullie een einde aan valse vieringen.

Ook al genieten jullie waarschijnlijk van sommige van de festiviteiten en interacties, veel vieringen hebben weinig emotionele betekenis voor jullie, in tegenstelling tot wat jullie films en documentaires projecteren.

Betekent dat laatste dat jullie geen feestdagen meer moeten vieren? Nee. Feesten zullen vaker voorkomen, want ze zullen geen sociale verplichtingen kennen en in plaats daarvan de liefdevolle ervaringen creëren waarnaar jullie zo verlangen.

Jullie begrijpen nog niet helemaal waar wij, van de Universa, het over hebben, want jullie geloven dat je óf geniet van de feestdagen die decennia of honderden jaren geleden door de machthebbers zijn gecreëerd, óf dat je geïsoleerd zult zijn van vele aardse vreugden.

In plaats daarvan zullen jullie massaal nieuwe feestelijke gebeurtenissen, dagen, weken en maanden creëren, gebaseerd op jullie interesses en gemeenschap, niet op wereldwijde gebeurtenissen die worden geïmplementeerd door hen die in 3D de macht, hebben om specifieke acties of gevoelens te produceren.

Jullie nieuwe vieringen zullen betekenissen hebben die veel verder gaan dan jullie huidige vieringen. Betekent dit dat Kerstmis niet langer deel uitmaakt van de gebeurtenissen van het feestjaar? In plaats daarvan zullen jullie vieren hoe, als, of wanneer jullie dat willen. Je zou kunnen besluiten om een kerstachtige viering in juni te houden of helemaal niet. En in plaats van cadeaus, eten, ruzies, schaamtegevoelens en reisproblemen, zou je volgend jaar een feestdag kunnen creëren die gevuld is met dingen die vers uit de tuin komen, gegeten onder een boom met je speciale vrienden.

Jullie zijn niet langer verplicht om dit elke dag van elk jaar te voelen of te doen. Jullie zijn vrij van 3D moetjes.

Naarmate je volledig uit je 3D-leven stapt, zul je nieuwe en andere vreugden ontdekken, inclusief feestdagen die bij je passen.

Jullie zijn nieuw, en zo ook jullie feestelijke dagen en gevoelens. Sta dat toe. En creëer dan wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, gebaseerd op je gevoel in plaats van op de dictaten van anderen. Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz., maar behoud de integriteit van dit artikel door de auteur/het kanaal te vermelden: Brenda Hoffman & bron website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org