maandag 27 december 2021

Het Portaal 21- 12 – 21 Van 3D naar 4D en 5D De Grote Quantum Transitie – Deel 1 ~ 27 december 2021 ~ Door Lev

Het Portaal 21- 12 – 21 Van 3D naar 4D en 5D

De Grote Quantum Transitie – Deel 1

The Portal 21 12 21 Part 1 – Door Lev / 13 december 2021 

Veel mensen wachten op de datum 21.12.2021. Inderdaad, zoals de DNI meer dan eens heeft verteld, zal een nieuw deel van de Zielen tijdens deze dag naar 4D overgaan.

De vorige twee golven waren in augustus en oktober 2021. In december zal er nog geen massale Overgang zijn. Die zal later plaatsvinden, velen van ons hebben nog tijd.

Hoe verplaatsen de Zielen zich in 4D?

De Zielen gaan op verschillende manieren naar 4D. Namelijk:

  • Collectief. Het is makkelijker om op die manier over te gaan. Daarom worden ons bepaalde data gegeven, zodat we ons er samen beter op kunnen voorbereiden;

  • Door het Verdrag van Zielen. Familie van Zielen hebben vooraf ingestemd met deze ervaring. Zij kunnen zich op verschillende plaatsen bevinden maar zijn verbonden op het Subtiele Vlak. Wanneer zij een bepaald trillingsniveau hebben bereikt, ontvangen zij automatisch de Familiecode voor Overgang, en gaan zij allen tezamen op de hun toegewezen data, en verenigen zich alleen in 4D. Daar hebben zij elkaars steun nodig;

  • De meeste Zielen hebben vooraf toegewezen codes voor Overgang, maar zij moeten de ervaring van in driedimensionale dichtheid te zijn beëindigen. Heel vaak zitten zij daarin vast, en vallen zelfs onder het aanvaardbare niveau van 3D, vanwaar zij niet meer kunnen uit stijgen. Dit zijn teleurgestelde Zielen, met enorme opgehoopte negativiteit en een verzwakt Geloof;

  • Er zijn Zielen wier gedownloade codes zo zijn samengesteld dat zij anderen met zich meetrekken tijdens Overgang, hen wakker schudden met hun vibraties. Hier kunnen problemen ontstaan. Hun missie is alleen succesvol wanneer zij niemand met dwang naar het paradijs slepen. Wanneer zij door hun levensstijl laten zien dat iedereen het Licht op het Pad kan zien. Dat ieder kan leven en zich kan verheugen in elke nieuwe dag en zijn gebeurtenissen, in plaats van zichzelf nog een dosis negativiteit van de MSM in te spuiten;

  • Alleenstaande Zielen vereisen een lange voorbereidingstijd. Hun codes zijn zo gespeld dat de kans op Overgang 50/50 is. Het hangt allemaal van hen af. In de regel worden deze Zielen in de voorbereidingsfase tot het uiterste gedreven. Zij zijn de voornaamste bezoekers van esoterische websites, seminars, en energiepraktijken. Ze komen, lezen, kijken, doen wat werk, en vergeten.

Om hun codes te activeren, hebben zij voortdurend en zeer hard innerlijk werk nodig. Het is moeilijk voor hen om het hoge trillingsniveau te handhaven. Gebeurtenissen om hen heen worden door Medescheppers zo neergezet dat zij hen tot verschillende uitglijders provoceren en verleiden.

Zulke Zielen, zelfs in grote groepen van gelijkgestemden, ontwikkelen zich in afzondering. Maar in de meest vaak ontbrandende vonken van individualiteit is het de moeite waard voor hen om integriteit te verzamelen en een deel te worden van het Ene Geheel. Zij kunnen zich massaal door het Portaal 21.12.21 bewegen.

Kinderen geboren in de jaren 2000 naderen hun volledige volwassenheid in december. Zij brengen nieuwe energieën en begrip van het leven. Zij zijn anders. Hun potentieel stelt de samenleving in staat om wakker te worden, om ouders en grootouders wakker te schudden.

Het conflict tussen vaders uit de 20e eeuw en kinderen uit 2000 heeft een grote energievork. Kinderen willen niet op de oude manier leven, en vaders zijn niet in staat om te leven zoals het was. Maar de dingen worden langzaam aan weer gelijk.

Hoe beïnvloeden de huidige pandemie en vaccinatie de Overgang?

De Duistere Hiërarchie komt naar buiten voor zijn laatste buiging met een boeket van chaos, vakkundig opgewekte paniek en menselijke wanhoop over de opgelegde aanscherpingen en beperkingen.

De ravage heeft zijn hoogtepunt bereikt en zal geleidelijk beginnen af te nemen. Meer hete hangijzers in verband met economie en ecologie zullen opkomen en de rest naar de achtergrond verdringen.

Maar voorlopig roomt Big Pharma de room af. Regeringsmannen bekwamen zich in verschillende demagogische schema’s om bananenolie in ons oor te gieten. Vaccinatie is in volle gang.

Zij zullen proberen het gezondheidspaspoort en het chippen van ons lichaam verplicht te stellen door met argumenten te goochelen. Zoals: niemand betwist het recht van de Staat om de geboorte- en overlijdensakten, burgerlijke en buitenlandse paspoorten verplicht te registreren. Niemand weigert biometrische gegevens te verstrekken voor reizen naar het buitenland. Dus, alstublieft, ga in de rij staan. Dank u, goede man…

Ze denken aan de invoering van nieuwe vaccins zonder vermelding van “experimenteel”. Mensen worden geprikt en worden ziek. Ze worden beter en ze sterven als vliegen. Alles gaat zoals het gaat.

De officiële geneeskunde is stevig vastgeroest aan het virus, waar kolossale geldbedragen in omgaan. De andere ziekten zijn in de schaduw verdwenen. Artsen geven niets om hen.

En geen van hen zal ooit zeggen: een pandemie wordt niet gevreesd door hooggekwalificeerde Zielen. Zoiets publiekelijk toegeven zou betekenen dat het beroep voor altijd verboden wordt.

Een decennium geleden had de overgrote meerderheid van de bevolking nog niet eens van 4D gehoord. Maar 2012 was een gedenkwaardig jaar voor de ontsluiting van Gaia’s codes en het begin van de verlichting van de Zielen.

Er komt een serieuze voorbereidende fase voor 21.12.2021. In de loop daarvan besteden velen serieuze aandacht aan hun lichaam. Het is niet langer slechts een voertuig voor de Ziel. De geopende mogelijkheid van Overgang van 3D naar 4D in eigen lichaam heeft het bewustzijn van mensen op alle niveaus geactiveerd.

Als onze Ziel en ons fysieke lichaam er niet klaar voor is, zal de Overgang naar de nieuwe dimensie in geen geval plaatsvinden.

De 21.12.2021 is zeker belangrijk. Maar voorbereide Zielen zullen op verschillende tijdstippen transiteren.

Het Portaal op deze december datum zal open zijn voor iedereen wiens vibraties klaar zijn om de 4D binnen te gaan. En het zijn niet alleen mensen. Verschillende wezens veranderen ook van trilling en kunnen de lift nemen.

De 21.12.2021 is een accumulator in de wachtkamer voor het vertrek van het vliegtuig. Bewuste Zielen gingen naar de accumulator voor de dag van de Herfst Equinox – 22 september 2021.

In december is de datum zwevend – de overgang van de Zon kan niet in één keer gebeuren. De daglichturen zullen beetje bij beetje afnemen tot 22. 12. 21. Het licht gaat naar de duisternis. Daarna zal het omgekeerde proces van start gaan.

Er zullen twee vluchten uit de accumulator in 4D zijn, zowel plus als min. Maar de Ziel op deze vliegtuigen is nog in het proces van online registratie. Er is niet veel tijd meer. Maak uw keuze.

Wordt vervolgd…..

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org