maandag 27 december 2021

Uitlatingen Over de Toestand op Aarde ~ 27 december 2021 ~ James Gilliland

Uitlatingen Over de Toestand op Aarde

Door: James Gilliland – 25 December 2021

Terwijl ik in meditatie was en clearings deed kwam Baba ji naar me toe met een voor de hand liggende maar diepgaande boodschap, “God is Liefde.” Hij zei toen dat het niet uitmaakt hoe je het noemt, welk beeld je erop projecteert, de echte God is Liefde. Hij zei dat er tussen 21 december en 7 januari een grote uitstorting van liefde zou zijn. Liefde is de manifesterende kracht achter creatie, zij die creëren vanuit angst zullen de manifestatie van die angsten ervaren, maar het zal versterkt en versneld worden. Zij die uit liefde komen in dienstbaarheid aan anderen zullen een diepe zegen ontvangen. 

Zij die uit angst komen en zichzelf in dienst stellen van anderen en macht over anderen zoeken, zullen een aantal diepgaande lessen ontvangen. De energie die binnenkomt zal alles versterken en versnellen, inclusief karma. Het zal aan het licht brengen wat verborgen is, de maskers zullen afvallen en jullie zullen mensen en hun daden zien voor wat ze zijn, niet voor wat ze misleiden en afschilderen alsof ze zijn. Dit is al goed op weg maar er zullen golven van energie zijn die exponentieel sterker worden in de dagen die komen. Sommige golven zijn getimed met andere natuurlijke en religieuze gebeurtenissen waar de harten van de mensen meer open en ontvankelijk zijn. Tussen de 21e(december) en de 7e(januari) is een van deze tijden.

Vandaag leven we in een wereld van tegenstellingen. Wetenschap is politiek geworden, gedreven door winst. In plaats van mensen te informeren, desinformeren de mainstream en de sociale media mensen. In plaats van een platform te bieden voor vrije meningsuiting en communicatie, zijn ze censuurmechanismen geworden voor meningen die niet overeenstemmen met hun agenda of met de doelstellingen van hun bedrijfssponsors, de wereldelite en de CCP. De alfabet agentschappen en justitie afdelingen zijn het beste wat geld kan kopen, Gewoon Ons systemen. De meeste zijn politiek gedreven en wijken af van de wet, vooral van de hoogste wet van het land, de grondwet. De meerderheid van de gezondheidsinstanties, ziekenhuizen en doktoren gebruiken junk science of op winst gerichte wetenschap, waarmee ze hun eed van Hippocrates verraden en in plaats daarvan een eed hebben afgelegd aan big pharma. De wereldelite, de CCP en de grote farmaceutische bedrijven, “de vaccinbedrijven” leiden de show met desastreuze resultaten. De gecensureerde en verzwegen verlammende en dodelijke bijwerkingen zijn daar het bewijs van. Volgens Vayers, dat minder dan 10% van de negatieve bijwerkingen van vaccins registreert, nemen verwondingen en sterfgevallen door vaccins exponentieel toe in onvoorstelbare aantallen. Het aantal doodgeborenen is met meer dan 300% gestegen en er zijn 173% meer kinderen gestorven aan de gevolgen van vaccins dan aan die van covid. Tot 90% van de mensen die in het ziekenhuis komen met covid of varianten zijn gevaccineerd. Dit is een totale mislukking als het gaat om gezondheidszorg instanties en systemen.

De vaccinbedrijven hebben immuniteit gekregen zolang er geen sprake is van opzettelijk wangedrag. Het is nu verder gegaan dan opzettelijk wangedrag, fraude en in veel gevallen moord met voorbedachten rade. De vaccinbedrijven wisten volgens hun eerdere mededelingen van de verlammende en dodelijke bijwerkingen. Dit betekent dat hun immuniteit van nul en generlei waarde is. Dus waar is het rechtssysteem? Waarom spreken de zwaar geïnvesteerde politici in de vaccinbedrijven zich niet uit? Het departement van defensie is altijd het departement van de aanval geweest, het brute squad voor de globale elite. Religies hebben gefaald in het brengen van universele vrede, een persoonlijke God-verbinding en het oordelen over daklozen en zieken zijn verkeerd gericht geraakt. Satanisch/Luciferiaanse invloeden, pedofilie inclusief kinderoffers zijn geïnfiltreerd in de top van bijna alle instellingen. Het is een epidemie geworden in de politiek, muziek, film en nieuws netwerken. Het is niet een kwestie van wie, nu is het een kwestie van wie niet. Dan is er nog het onderwijssysteem dat genderverwarring, racisme, socialisme en communisme onderwijst en dat betaalde handhavers zijn van de lockdowns, masker- en vaccinmandaten. Wist u dat gouverneurs en schoolbesturen miljarden krijgen om de maskers en vaccinatie-mandaten af te dwingen? Is dit een belangenconflict, collusie, is dit de reden waarom ouders, vertrouwde voogden van de kinderen zich uitspreken? Is dit waarom ze echte wetenschap negeren?

Lockdowns hebben de economie en kleine bedrijven kapot gemaakt. Als je vijf maskers opdoet en er doorheen blaast, beslaat een glas. Ga naar buiten op een frisse koude ochtend en zie hoe de stoom door het masker opstijgt en zich snel verspreidt, een hoest en nies gaat 30 meter ver. Ze eisen een sociale afstand op het vliegveld en zetten je vast op een paar centimeter afstand in een vliegtuig. Het virus is .125 micron, het masker blokkeert tot 30 micron. Het is alsof je denkt dat een hek een scheet tegenhoudt. Het staat zelfs op de doos dat het niet beschermt tegen covid. Grote universitaire studies hebben aangetoond dat gebrek aan zuurstof leidt tot hersen- en orgaanfalen, en het opnieuw inademen van bacteriën, virussen en andere gifstoffen tot bacteriële longontsteking. Psychologen zeggen dat de maskers de kinderen traumatiseren en hun sociale ontwikkeling belemmeren. Top virologen schreeuwen om de maskers af te doen, ze doden je net zoals ze deden tijdens de Spaanse griep. Er stierven meer mensen aan bacteriële longontsteking dan aan de griep. Waar is de logica? Hoe zijn we zo kritisch denkend en onderzoeksgestoord geworden? Tot wie hebben wij ons gewend voor informatie op grond waarvan wij beslissingen kunnen nemen over onze gezondheid en het welzijn van ons gezin? Wat zit er achter dit alles? Volg het geld, ken de doelen van de wereldelite en de CCP, kijk wie deze agenda’s afdwingt, daar ligt je antwoord.

Voordat je alle hoop verliest is er een oplossing en die oplossing komt van hogerhand, het activeren van mensen van onberispelijke integriteit, zij die dienstbaar zijn aan de mensheid en de Aarde in elke fase van het leven. Niet iedereen binnen de politieke, religieuze, zakelijke, justitiële, onderwijs- en gezondheidszorginstellingen heeft zijn ziel verkocht. Zij stappen naar voren en de waarheid stroomt als een rivier door hen heen. Dit geldt ook voor sommigen binnen de reguliere en sociale media. Zij zijn degenen die in de schaduw zitten, in de gevangenis van farcebook, en degenen die andere platforms hebben gevonden om hun waarheid te spreken. Vrijheid van meningsuiting is waar het in Amerika om draait, als je het er niet mee eens bent, opereer dan in een ander land.

De samenzwering is een feit, geen theorie, en samenzweringen zijn er in alle lagen van de bevolking. Er zijn er maar twee nodig om een samenzwering te creëren en als u denkt dat er geen twee mensen zijn die samenzweren tegen het volk, wel, zoals ze in Texas zeggen, God zegene u.

De mensen staan op. De profetie dat alle ongerechtigheden van de daken zullen worden geschreeuwd en geen steen onaangeroerd zal worden gelaten, wordt snel vervuld. De dagen van tirannie, ongebreidelde hebzucht en machtswellust lopen ten einde. De onderwerping van de mensheid door gefabriceerd gebrek en geplande veroudering, slecht verkregen winst ten koste van de mensheid en de Aarde loopt ook ten einde. Dit omvat ook de kaping van milieubewegingen. Allen die de Universele Wet overtreden zullen ter verantwoording worden geroepen. Noch zij, hun daden of hun koninkrijken zullen blijven bestaan. Zij zijn niet frequentiegebonden met de planetaire bevrijding, het ontwaken en de heling van de mensheid en de Aarde die goed op weg is. De chaos is de genezing, alles komt aan de oppervlakte, wordt bekend gemaakt, de maskers en valse verschijningen komen naar beneden. Idolen vallen, leiders vallen, iconen vallen, hun imperiums brokkelen af, het is onvermijdelijk.

Als je echte wetenschap wilt, ons zonnestelsel beweegt zich naar een zeer geladen plaats in de ruimte. De Schumann Resonantie is buiten proporties, inkomende energie-uitbarstingen van de Zon en andere systemen zijn buiten proporties, het elektromagnetische lichtspectrum heeft nieuwe banden en zij die er gevoelig voor zijn voelen dat er een massale instroom is van hoger bewustzijn en energie die op de planeet drukt. Niet iedereen zal deze rit uitzitten. Vooral de tirannen, zij die hunkeren naar macht en rijkdom, zij die geprofiteerd hebben ten koste van de mensheid en de Aarde, en vooral zij die de kinderen hebben geschaad. Dit omvat degenen die vrijwillig en in onwetendheid hun bevelen opvolgen. De tirannen en de moreel uitgedaagden zullen een nieuwe planeet moeten vinden omdat de Aarde aan het opstijgen is voorbij hun vermogen om te blijven of terug te keren. Geniet van het lichtoverzicht, sommigen zullen het in het fysieke ervaren. Het zal zijn alsof de Aarde en al haar bewoners door een bijna-dood ervaring zullen gaan zodra het de kritieke massa bereikt. We zullen dit allemaal anders ervaren. Baba ji zei ooit dat het voor sommigen zal zijn alsof je met een baksteen wordt geslagen, voor anderen als een veertje. Het draait allemaal om frequentie. Wat bepaalt je frequentie? Je houdingen, emoties en overtuigingen in de wereld waarin je leeft. Je frequentie bepaalt waar je heengaat als je dit vlak verlaat. Liefde, vreugde, gelukzaligheid, dienstbaarheid aan anderen zijn van de hoogste frequenties. Tijd voor veel Karma Yoga, toewijding van energieën en middelen in dienst van het ontwaken en helen van de mensheid en de Aarde. Het is tijd om je eigen persoonlijke verbinding te maken met God/Schepper/Grote Geest. Onze toekomst en die van de volgende generaties hangen ervan af. Maak dit je nieuwjaarsvoornemen. Niets bestaat buiten het verenigd veld, alles is verbonden. Wat je voor of tegen het leven doet, doe je jezelf en het geheel aan. Het kwaad blijft bestaan wanneer goede mannen/vrouwen in ontkenning leven en niets doen. Het is tijd voor moed en onberispelijke integriteit. Tijd om op te staan en de leeuw in jezelf te vinden.

Godspeed!

Door James Gilliland

Vertaling: Reinier