dinsdag 28 december 2021

Morning Messages – Gevormde en Geboetseerde Energie ~ 28 december 2021 ~ Peggy Black

Gevormde en Geboetseerde Energie

Gechanneld door: Peggy Black – 27 December 2021

Het is een illusie dat dingen hetzelfde blijven. Je werkelijkheid is altijd in beweging. Elk moment wordt nieuw aangeboden en klaar voor de inprenting. De bewuste of zelfs de onbewuste oude gewoonten, starre overtuigingen die de frisse nieuwe energie vertellen wat het is dat je verwacht in jouw gegeven werkelijkheid. Elke persoon creëert actief in elk moment de realiteit of de illusie van zijn realiteit waarin hij leeft en gelooft dat hij bestaat.

Het idee dat je je omgeving van moment tot moment opnieuw creëert, is een beetje overweldigend en zeker een uitdaging voor een denkwijze die troost vindt in eenvormigheid. Ideeën van deze aard veroorzaken een innerlijk conflict tussen wat je denkt te weten over je werkelijkheid en wat de kosmische waarheid is over je werkelijkheid.

De kwantumfysica biedt inzichten in multi-dimensionale realiteiten. De kwantumfysica laat zien dat energie een deeltje of een golf kan zijn. Energie wordt ingeprent door je bewuste of onbewuste gedachten. Elk moment is vers, wachtend op jouw commando om zo te zeggen.

Er zijn mensen die tot het besef komen dat zij meer zijn dan wie zij dachten te zijn. Zij zijn werkelijk multidimensionale wezens, die zich ervan bewust zijn dat de werkelijkheid een gedachte is, dat de werkelijkheid een deeltje is en dat de werkelijkheid een golf is. Deze wezens beginnen de energie op een nieuwe manier te berijden. Zij beginnen energie te vormen en te boetseren met een liefdevoller bewustzijn.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Het Team

Vertaling : Martien / voor wakkeremensen.org