zondag 26 december 2021

Boodschappen van de Engelen ~ 26 december 2021 ~ Ann Albers

Gechanneld door: Ann Albers – 25 December 2021

Mijn lieve vrienden, we houden heel veel van jullie,

Neem vandaag een moment en stem je af op de energie op jullie planeet. Kunnen jullie de vrede voelen? Voor slechts één dag nemen zovelen over de hele wereld pauze en nemen de tijd om een feestdag van licht, liefde en hoop op een mooie toekomst te vieren. Op deze dag kiezen zovelen ervoor om samen te komen met familie en vrienden of om een hand uit te steken naar vreemden. Voor een dag waarop zovelen, zelfs diegenen onder jullie die neerslachtig, eenzaam en gekwetst zijn, reiken naar een iets beter gevoel, al is het maar een warme deken, een kop thee, en een goede film.

Jullie zijn nooit alleen. Je bent nooit alleen met dit licht. Engelen omringen je en het Goddelijke stroomt in elk deeltje van je wezen. Het licht dat zo vele eeuwen geleden in de kribbe werd geboren, kwam opnieuw in de wereld toen jij werd geboren, en inderdaad wanneer elke ziel wordt geboren. Net als de olie in de lamp heb jij het wonderbaarlijke vermogen om dit licht helder brandend te houden in jouw wereld.

Telkens als je naar een beter voelende gedachte grijpt, houd je je licht brandend, en baar je opnieuw licht. Telkens als je ervoor kiest om vriendelijk te zijn voor jezelf of voor elkaar, laat je dit licht in jou helder branden. Elke keer dat je je met liefde op iets richt, laat je dit licht helder in je branden.

Dus of jullie nu samenkomen met familie en vrienden, of in stilte snikken met een warme deken om je heen gewikkeld om te troosten, reiken jullie uit naar liefde. Jullie baren dit licht. Jullie schijnen dit licht in de wereld – of je nu met een ander mens omgaat of niet.

Die baby in de kribbe was een helder licht, niet gehinderd door twijfels, angsten of zorgen over wat de wereld zou denken. Dat licht wordt opnieuw geboren met elk kind dat in deze wereld komt. Dat licht komt in de vorm van jou, je geliefden, en degenen die je niet zo gemakkelijk kunt liefhebben. Dat licht komt in de vorm van vriend of vijand; in de vorm van dieren, bomen, kreken, rivieren en beekjes. Dat licht wervelt in guur weer en kalmeert in de stilte. Jullie, geliefden, mogen dat licht vormen met je gedachten, je gevoelens, je intenties en vooral je aandacht.

Dus vandaag, of je nu Kerstmis viert of niet, richt je even op een wereld in vrede, harten gevuld met liefde, en een bevolking van menselijkheid die diversiteit omarmt als de vele smaken en texturen van Eén. Jullie Aanwezigheid is het geschenk, geliefden. Jullie zijn de lichten die helder branden in deze wereld.

Vandaag, zoals op alle dagen, vieren wij jullie. Mogen jullie harten gevuld zijn met de zoete vrede van het weten dat het licht altijd in jullie is, in elke vriendelijke gedachte, in elk verzachtend of liefdevol woord, en in elke daad die authentiek doordrongen is van liefde.

Geef jezelf vandaag ook een cadeautje. Ga een paar minuten rustig bij ons zitten. Open je hart. Adem, en ontvang. Dat licht dat we allemaal zijn, wil in je stromen en een zegen zijn voor de wereld. Adem. Jullie hebben de wereld zojuist het geschenk van jullie aanwezigheid gegeven, dierbaren, en dat is het grootste geschenk van allemaal.

God Zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org