donderdag 30 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Donderdag 30 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmos & Ascensie Journaal
Donderdag 30 december 2021

EEN HOGE DRUK OP ONS CENTRAAL ZENUWSTELSEL MET IMMENSE DRAAIDUIZELINGEN DOEN ONS DIEP NEERWAARTS GEDUWD WORDEN IN ONS FYSIEK LICHAAM NU WE STEEDS DICHTER DE KERN NADEREN! BLIJF GOED AARDEN EN BLIJF IN HET OOG VAN DE TORNADO!

*** FREQUENTIE STIJGING VAN >600x !!***ONRUSTIG GETROMMEL OP HET AARDMAGNETISCH VELD GEEFT DUIZELIGHEID-HEEN EN GEVOEL WEER GESLINGERD TE WORDEN-MISSLIJK EN MOEHEID*** ZONNEWINDSNELHEDEN KP 1-2 VERSTERKEN DE KOSMISCHE STRALING EN VEROORZAKEN TRAGE LYMFE DOORSTROMING WAT EEN ZWAAR BELADEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN GEVOEL KAN GEVEN*** -SR PIEKEN TOT 55 HZ OPENEN ONS HOGERHART EN HET OUD ZEER STROOMT ER UIT IS DUIDELIJK VOEL-EN ZICHTBAAR MIDDELS OUDE GEDACHTENVORMEN DIE ONS NU NIET LANGER DIENEN ***

Golven van hoogfrequente gamma uv licht stromen de cellen binnen en duwen alle 3D geheugens en tijdlijnen van vele generaties uit ons DNA. Tijdslijnen van soms wel 100 generaties terug.

Bijzonder is het om op te merken hoe ons fysiek lichaam reageert op de frequentiestijgingen die als golven en losse geladen deeltjes op ons in werken. Geeft opnieuw weer grote verschuivingen in ons energiesysteem.

Ons hoofd kan het niet bevatten en raakt soms volledig in paniek alsof er iets groots te gebeuren staat. De geladen deeltjes oftewel ionen beïnvloeden onze hersenfrequentiegolven en het dagelijks denken is verbonden aan de beta-golven, snel, actie, doen, denken en juist bij deze torenhoge infusies van licht is het nodig om te vertragen, af te remmen en in een lagere versnelling te gaan oftewel naar voelen de alfa-golffrequenties, en dan voel je dat je rust , stilte en de wil om te genezen, te helen van de opgelopen kwetsuren gedurende je leven= activering van de stamcellen oftewel het DNA.

Al die ionen uit de atmosfeer beuken op ons oh zo gevoelig hoofd en beinvloedt onze hersengolffrequenties, Geeft een gevoel van moeten multitasken alsof we alle binnenkomende prikkels moeten bijhouden en controleren wat er gebeurt. Geeft je het gevoel heel snel nu afgeleid te worden vooral als het gaat om angst-impulsen; wat gebeurt er daar en daar en wat moet ik doen?

Omdat de vele impulsen via de huid, en dus ook hoofdhuid, binnenkomen en die staan in verbinding met de snelle doen- denken hersengolffrequentie die nu overbelast raakt en we voelen daaronder op een langzamere golffrequentie de angst en paniek van ons ego want denken=voelen= gedachtenvorm=duistere gestagneerde lymfe.

En ons 3D denken was gebaseerd op angst om weer ECHT te gaan voelen en dat moesten we juist onder controle hebben om te overleven in 3D.

Logisch dat we de vele impulsen vanuit het oude afbrekende en afbrokkelende 3D nu onder ogen komen en we lichte tot zware paniekgedachten kunnen ervaren.

MAAR DE LAAG DAARONDER IS HET HELDERE ZUIVERE BRONWATER VAN ZUIVER ETHERISCH BLAUW LICHT DAT NU DOOR AL ONZE CELLEN SPOELT EN DUS ONZE OPGESLAGEN 3D-HERINNERINGEN ERUITSPOELT WAT NU AAN DE RAND VAN ONS BEWUSTZIJN KOMT BIJ JE SLAPEN=JE MENTALE ZIJKWABBEN DIE JE IN DE 3D GREEP HIELDEN VAN VELE LEVENS EN GENERATIES.
JE SLAPEN WORDEN LETTERLIJK WAKKER GESCHUD OM NIET LANGER DOOF DOOR HET LEVEN TE GAAN, DOOF ZIJN WE GEWORDEN DOOR DE STEM VAN ONZE EGO EN DAARDOOR DOOF VOOR DE STEM VAN ONZE ZACHTE FLUISTERENDE STEM VAN ONZE ZIEL DIE GING SLAPEN!

WE WORDEN WAKKER GESCHUD EN GETRILD OM DE ROEP VAN ONZE ZIEL WEER TE MOGEN HOREN DIE ALLEEN IN LICHT EN LIEFDE LEVEN KAN! JE ZIEL IS JE GIDS, IS JE INTUITIE, JE GEVOEL EN INNERLIJK WETEN.

DIE WE LANG GELEDEN KWIJTRAAKTEN TOEN ONZE HOOFD HET VOOR HET ZEGGEN KREEG EN WE GEHOORZAAMDEN. DAT VERLOREN STUK ZOEK JE AL ZOLANG BUITEN JEZELF, MAAR HET IS JE INNERLIJKE MAN EN VROUW! WE WORDEN WAKKER EN LOPEN VOOROP!!!!!!!

SYMPOMEN; druk op het voorhoofd, druk op het neustussenschotje, druk op de holten alsof je uit elkaar gedrukt wordt, koude rillingen, shaken en beven= lostrillen van de oude duistere energie, bevroren gevoel, stekende pijnscheuten, geheugenverlies, wazig zien, piepende oren, jeuk, misselijk, moe, emotioneel, gedeprimeerd, opgeblazen buik, enorme draaiduizelingen, spijsverteringsklachten, jezelf soms niet meer herkennen want je bent je oude huid aan het loslaten, vibrationele griep, spier- banden -en gewrichtspijnen, afwisselende koude en hitte aanvallen,, immense drukgevoelens; je word letterlijk in je oorspronkelijke vorm gedrukt o.i.v het sacro-cranio-sacraal ritme [voelbaar bij chakra 3], hoofdpijn, nekpijn, voorhoofdpijnen, bandgevoel rondom je hoofd, gezwollen lymfeklieren, bekken- en heuppijnen, drukgevoelens in het midden vd rug en lage rugpijnen, benauwd, schouderpijn , borstbeen pijnen, gezwollen borsten [opslagplek van vergane lymfe die nu vrijkomt] keelpijn, verkouden, grieperig, keelpijn die komt en gaat etc.
Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale met licht gecodeerde aardende producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding van je voeten mbv de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuivert.
Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!
Marjolein Ingrid Soulpursang