woensdag 29 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Woensdag 29 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Woensdag 29 december 2021

HEVIGE TURBULENTIE-RIEMEN VAST!
DE WITTE TORNADO VOL HOOGGEFREQUENTE ENERGIE BEUKT OP ONS MIDDENRIF EN DUWT DE 12 GALACTISCHE PORTALEN IN ONZE BORSTKAS FLINK OPEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL GESTAGNEERDE EN VERVUILDE LYMFE!
EEN HOGE DRUK OP ONS CENTRAAL ZENUWSTELSEL MET IMMENSE DRAAIDUIZELINGEN DOEN ONS DIEP NEERWAARTS GEDUWD WORDEN IN ONS FYSIEK LICHAAM NU WE STEEDS DICHTER DE KERN NADEREN! BLIJF GOED AARDEN EN BLIJF IN HET OOG VAN DE TORNADO!

*** FREQUENTIE STIJGING VAN >1200x !!***ONRUSTIG GETROMMEL OP HET AARDMAGNETISCH VELD GEEFT DUIZELIGHEID-HEEN EN GEVOEL WEER GESLINGERD TE WORDEN-MISSLIJK EN MOEHEID*** ZONNEWINDSNELHEDEN KP 1-2 VERSTERKEN DE KOSMISCHE STRALING EN VEROORZAKEN TRAGE LYMFE DOORSTROMING WAT EEN ZWAAR BELADEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN GEVOEL KAN GEVEN*** -SR PIEKEN TOT 46 HZ OPENEN ONS HART EN HET OUD ZEER STROOMT ER UIT IS DUIDELIJK VOEL-EN ZICHTBAAR MIDDELS OUDE GEDACHTENVORMEN DIE ONS NU NIET LANGER DIENEN ***

De hoge energiegolven openen je hart en duwen oud zeer o.i.v activatie vd thymus naar de huidoppervlakte. Geeft vervuilde duistere gestagneerde lymfe die gaat drukken op de Nervus vagus met als gevolg; hartkloppingen, hart overslaan, bonkend hart, hartfladderen, benauwd en hyper of juist gevloerd zijn,, onrustig en gevoel nog heel veel te moeten doen= oude zelven uit 3D tijdlijnen met vergrote uitstroom van de overlevingshormonen.
Het zijn tijdelijke aanvallen van hyper zijn, ze ebben weer weg en transformeren in een hitte aanval.

Golven van hoogfrequente gamma uv licht stromen de cellen binnen en duwen alle 3D geheugens en tijdlijnen van vele generaties uit ons DNA. Tijdslijnen van soms wel 100 generaties terug.

Bijzonder is het om op te merken hoe ons fysiek lichaam reageert op de frequentiestijgingen die als golven en losse geladen deeltjes op ons in werken. Geeft opnieuw weer grote verschuivingen in ons energiesysteem.

Ons hoofd kan het niet bevatten en raakt soms volledig in paniek alsof er iets groots te gebeuren staat. De geladen deeltjes oftewel ionen beïnvloeden onze hersenfrequentiegolven en het dagelijks denken is verbonden aan de beta-golven, snel, actie, doen, denken en juist bij deze torenhoge infusies van licht is het nodig om te vertragen, af te remmen en in een lagere versnelling te gaan oftewel naar voelen de alfa-golffrequenties, en dan voel je dat je rust , stilte wilt...om te genezen, te helen van de opgelopen kwetsuren gedurende je leven.

Als je je dan daaraan durft over te geven kom je in de volgende hersengolffrequentie oftwel theta-golf, de golf van het grote niets, de leegte, absolute stillpoint en als je daar bent dan pas kan de helende energie van het licht je hele energiesysteem zuiveren en van nieuwe frisse energie voorzien.

Alles wat niet in balans was wordt in balans gebracht en het overtollige wordt via je organen afgevoerd. Veel water drinken helpt, Meditatie, aarden, matige beweging naar behoefte en langzaam aan leren we er mee om te gaan en een versnelling terug te schakelen.

Deze nieuwe frequentie is dus heel belangrijk aan het worden terwijl de lichtfrequentie-infusies is razende snelheid toenemen. Vertragen ipv harder te rennen en jagen wat we zo gewend zijn. We ervaren de enorme push en dagelijks nemen ze nu in duizelingwekkende snelheden toe en beïnvloeden al het leven op aarde. Van denken naar voelen, van hard naar hart, van hoofd naar hart en we lopen als echte pioniers voorop!

SYMPOMEN; druk op het voorhoofd, druk op het neustussenschotje alsof je uit elkaar gedrukt wordt, koude rillingen, shaken en beven= lostrillen van de oude duistere energie, bevroren gevoel, stekende pijnscheuten, geheugenverlies, wazig zien, piepende oren, jeuk, misselijk, moe, emotioneel, gedeprimeerd, opgeblazen buik, enorme draaiduizelingen, spijsverteringsklachten, jezelf soms niet meer herkennen want je bent je oude huid aan het loslaten, vibrationele griep, spier- banden -en gewrichtspijnen, afwisselende koude en hitte aanvallen,, immense drukgevoelens; je word letterlijk in je oorspronkelijke vorm gedrukt oiv het sacro-cranio-sacraal ritme [voelbaar bij chakra 3], hoofdpijn, nekpijn, voorhoofdpijnen, bandgevoel rondom je hoofd, gezwollen lymfeklieren, bekken- en heuppijnen, drukgevoelens in het midden vd rug en lage rugpijnen, benauwd, schouderpijn , borstbeen pijnen, gezwollen borsten [opslagplek van vergane lymfe die nu vrijkomt] keelpijn, verkouden, grieperig, keelpijn die komt en gaat etc.

Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale met licht gecodeerde aardende producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding van je voeten mbv de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuivert.
Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

***Een journaal ook weer vandaag geschreven vanuit grote draaiduizelingen alsof ik straaldronken ben en heen en weer waggel maar met het 3e oog in het oog vd storm gebleven

SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!
Marjolein Ingrid Soulpursang