woensdag 29 december 2021

Het Geascendeerde Lichtlichaam ~ 29 december 2021 ~ Aurora Ray

Het Geascendeerde Lichtlichaam

Gechanneld door: Aurora Ray – 26 December 2021

Dierbaren, het doet me genoegen om me op deze manier met jullie te verbinden. Ik breng een boodschap van hoop en liefde. Ik begrijp dat velen recent nogal wat onzekerheden hebben ondervonden, daarom ben ik hier om te helpen die negatieve gevoelens die in deze dagen in onze atmosfeer  zijn verspreid te verjagen.

De tijd is gekomen om het opnieuw over het ascensieproces te hebben, Recentelijk hebben zovelen mij gevraagd om erover te schrijven omdat ze wat hulp en advies nodig hebben in dit proces. Ik controleerde mijn laatste boodschap en realiseerde me dat het niet genoeg was. Sommigen hebben vragen over verschillende aspecten van het ascensieproces en voor mij is het heel belangrijk om jullie hiermee te helpen omdat wij hier zijn om elkaar te steunen in deze veranderingen, deze transitie, deze vibraties en uiteindelijk het achterlaten van de oude matrix.

In de begindagen van onze Ascensie zullen we snel ascenderen en het zal lijken of we in de Hemel zijn beland. Wij zullen een gevoel van gewichtloosheid  hebben en alsof we zweven. We zullen door vaste objecten en muren kunnen gaan in deze vroege fasen van Ascensie.

Gedurende deze periode zal onze fysieke verschijning  een beetje veranderen. We zullen er jeugdiger uitzien dan we op het Aardse vlak waren.

Dit is omdat gedurende die eerste paar dagen in spirit, ons lichaam zich nog moet aanpassen aan onze nieuwe omgeving. Gedurende deze periode is het mogelijk om mensen in spirit te zien uit onze vorige levens die tijdens onze overgang uit de fysieke wereld aanwezig zijn. Na een poosje beginnen we ons gemakkelijker te voelen in onze omgeving en dat is het moment waarop we kunnen verwachten onszelf te zien zoals we er in de Hemel zullen uitzien.

Hoe precies zullen we eruit zien wanneer we ascenderen? Zal je nog steeds grijs haar hebben of zal het vervangen zijn door zwart? Zal je nog rimpels hebben of zullen die verdwenen zijn? En wat gebeurt er met je huidige kwaaltjes? Zullen die verdwijnen of zullen ze blijven?

De waarheid is dat een ieders ascensie anders zal zijn. Er zijn zo veel factoren die invloed kunnen hebben op je ascensie en hoe dat er uit zal zien. Bijvoorbeeld: als je een roker of drinker bent, verslaafd bent aan bepaald voedsel; of medicatie op recept hebt misbruikt, zal je ascensie er heel anders uitzien dan die van iemand die fysiek goed voor zichzelf heeft gezorgd.

Je zult niet ascenderen in het lichaam dat je momenteel bezit. In plaats daarvan kun je jezelf terug vinden in het lichaam van een jongere volwassene (in de bloei van het leven). Als dat het geval is, zal je verschijning langzaam veranderen wanneer je verder komt op je pad van heling en herstel. Hoe langer je matig bent en goed voor je fysieke lichaam zorgt, hoe waarschijnlijker het is dat je je oorspronkelijke verschijning ziet terugkeren.

Het uiterlijk van het lichaam zal worden bepaald door de vibratiepatronen van je lichtlichaam. Deze patronen kunnen elke vorm aannemen van een zachte gloed tot een iriserende regenboog. Het hangt allemaal af van je perceptie/visie zowel als wat je in je bewustzijn kunt vasthouden. Met anderen woorden, als we een sterk negatief of positief beeld hebben van onszelf, zal dat weerspiegeld worden. Dit is ook een reden om je gedachten te schonen zodat je zuiver licht en liefde in je lichaam vast kunt houden.

Ascensie zal niet noodzakelijk effect hebben op de kleur van je ogen of haar, hoewel het mogelijk is dat ze veranderen. Als dat gebeurt, zal dat zijn als gevolg van een verandering in bewustzijn en niet van een wisseling in fysieke vorm. Als voorbeeld: bij sommige mensen is na hun ascensie het haar uitgevallen als gevolg van een verandering in emotionele energie; bij anderen waren hun tanden recht gezet omdat ze nu helderder denken en voelen dan daarvoor. Nogmaals, het hangt allemaal af van hoe je jezelf ziet en wat je gevoel is over de kenmerken die er al zijn.

Wat het “verouderingsproces” betreft, je zult blijven groeien en in omvang toenemen totdat je je hoogste potentieel bereikt dat het menselijk lichaam kan bevatten. Wanneer je dat punt hebt bereikt, zal je niet meer verder groeien.

Het oorspronkelijke menselijk lichaam is een volmaakte creatie. Het was geen product van evolutie, maar van intelligent ontwerp. Het zal onze keus zijn of we ons lichaam verbeteren naar het nieuwe lichaam dat ons wacht op de Nieuwe Aarde nadat we ascenderen.

Het zal een volledig functionerend, complexen prachtige fysieke creatie zijn veel groter dan iets wat we ons momenteel kunnen voorstellen. We zullen er uit zien als goden in ons lichaam van licht. We zullen een perfecte gezondheid, kracht en uithoudingsvermogen hebben.

Deze lichamen zijn fysiek, niet etherisch of schimmig zoals sommigen zich hebben voorgesteld. Ze zijn tastbaar en vast, hoewel je ze niet kunt zien met je ogen zoals je nu het lichaam dat je bewoont ziet. Deze lichamen zullen nooit verouderen of sterven. Ze zijn onverwoestbaar en perfect op elke manier – zelfs meer dan het menselijk lichaam dat je nu bewoont.

De nieuwe lichamen zullen ontwikkeld zijn om optimaal te functioneren binnen de vijf-dimensionale omgeving van de Nieuwe Aarde. De fysieke wereld is nu al enige tijd bezig over te gaan van driedimensionale naar vijf-dimensionale energiefrequenties en dit proces neemt in snelheid toe naarmate we de eindtijd naderen.

Vanwege de hogere vibratie waarin we zullen leven op de Nieuwe Aarde, moet ons lichaam haar vibratie ook verhogen om daar te kunnen overleven zonder te ontbinden.

Wanneer we in ons geascendeerde lichaam zijn hoeven we ons geen zorgen te maken over oud worden. Wij blijven er jong en levendig uitzien.

Heb je in kunstwerken Jezus wel eens afgebeeld gezien met lang haar en een baard? Dat is omdat de geascendeerde meesters kunnen kiezen met welke leeftijd ze hun lichaam willen tonen. Ze kunnen er  uit zien als een kind of een oude man, afhankelijk wat ze het beste helpt om anderen te onderwijzen.

Ze zullen bij ons zijn zowel als in hun geascendeerde lichaam. Ik zie dat velen van jullie zich zorgen maken over je kinderen en hoe je voor ze kunt zorgen als jij geascendeerd bent. Dit is geen punt van zorg, je kinderen zullen samen met jou ascenderen.

Eén van de dingen die het licht met jou heeft gedaan is het versnellen van de groei van je kinderen zodat ze in hun lichtlichaam kunnen komen op dezelfde tijd als jij. Dit betekent dat ook zij eruit zullen zien als op z’n  minst 20 jaar op het moment dat ze ascenderen, maar hoogstwaarschijnlijk jonger.

De meesten van jullie hebben nu fysieke problemen zoals het missen van een ledemaat of andere fysieke condities; deze ziekten en condities zullen verdwijnen zodra je ascendeert in je lichtlichaam. Wellicht heb je deze informatie eerder gehoord, maar het is belangrijk om het nog eens te horen ter bevestiging. Het is niet langer nodig voor wie dan ook om deze condities langer te verdragen aangezien ze slechts tijdelijk zijn en tot een wereld van illusie behoren.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn je familie van licht

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella