dinsdag 28 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Dinsdag 28 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Dinsdag 28 december 2021

HEVIGE TURBULENTIE-RIEMEN VAST!

WE ZITTEN IN EEN TORNADO VOL HOOGGEFREQUENTE ENERGIE DIE VEROORZAAKT EEN HOGE DRUK OP ONS CENTRAAL ZENUWSTELSEL MET HOGE DRAAIDUIZELINGEN NU WE STEEDS DICHTER DE KERN NADEREN! BLIJF GOED AARDEN EN BLIJF IN HET OOG VAN DE TORNADO!

*** DE MEGA TSUNAMI VAN EEN GETAL MET 120 NULLEN VAN GISTEREN IS VANNACHT MET >300x TOEGENOMEN!!***ONRUST OP DE ZON MET M-KLASSE ZONNEVLAMMEN*** ZONNEWINDSNELHEDEN KP 3 MOGELIJK LATER OP DE DAG IN KRACHT TOENEMEND NAAR KP 4- *** INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT GEVOEL VAN STRAALBEZOPEN TE ZIJN-WANKEL-DIZZY-MISSELIJK TGV ACTIVATIE HERSENSTAM -SR PIEKEN TOT 71 HZ OPENEN ONS 3e OOG EN VERBINDEN ONS AAN ONS CONCEPTIEVAT EN AL ONZE OUDE PERSOONLIJKHEIDSSTRUCTUREN VANUIT ANGST EN PIJN WORDEN DUIDELIJK VOEL-EN ZICHTBAAR MIDDELS OUDE GEDACHTENVORMEN DIE ONS NU NIET LANGER DIENEN ***


M-KLASSE ZONNEVLAM: De zonnevlek barstte uit tijdens de vroege uren van 28 december (0401 UT), waardoor een M1.8-klasse zonnevlam werd geproduceerd: . Een puls van röntgenstraling ioniseerde de bovenkant van de atmosfeer van de aarde; dit veroorzaakte op zijn beurt een kleine kortegolf radio black-out.

De hoge energiegolven openen je hart en duwen oud zeer oiv activatie vd thymus naar de huidoppervlakte. Geeft vervuilde duistere gestagneerde lymfe die gaat drukken op de Nervus vagus met als gevolg; hartkloppingen, hart overslaan, bonkend hart, hartfladderen, benauwd en hyper of juist gevloerd zijn,, onrustig en gevoel nog heel veel te moeten doen= oude zelven uit 3D tijdlijnen met vergrote uitstroom van de overlevingshormonen. Het zijn tijdelijke aanvallen van hyper zijn, ze ebben weer weg en transformeren in een hitte aanval.

Zonnewinden razen met 500 km/sec door de atmosfeer en geven een onrustig aard magnetisch veld. Geven een overprikkeld zenuwstelsel , stress, onrust en overbelast orgaansysteem. Ons lichaam heeft te wennen aan deze ENORME energiestromen en maakt 24/7 overuren om al deze prachtige en heilige energie te intregreren.

Golven van hoogfrequente gamma uv licht stromen de cellen binnen en duwen alle 3D geheugens en tijdlijnen van vele generaties uit ons DNA. Tijdslijnen van soms wel 100 generaties terug.

Al DAGEN ACHTER ELKAAR ERVAREN WE ZEER intense KRACHTIGE & SAMENDRUKKENDE FOTONGOLVEN!
ZEER STERK VOELBAAR mn van de lineaire banden, spieren, pezen, wervelkolom en dan vooral tussen de schouderbladen= 4e grote portaal waarin we t/m 30 dec [3-3-4 portaal nog in zitten.
Je zult af en toe niet weten waar je het zoeken moet vd pijn!

Tussen de schouderbladen en langs de wervelkolom zitten de familie karma zenuwknopen [hun bandbreedte bereik=Hz]!

Veel opgeslagen oud zeer wordt hier nu doorheen gedrukt o.i.v het cranio-sacraal ritme=vloeibaar licht drukgolven =hersenvloeistof.

DEZE HOOGFREQUENTE INSTROOM AAN LICHT ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM ,MILT EN THYMUS EN ZE DRUKKEN ONZE RAGFIJNE ZENUWKANALEN OPEN waardoor al het oude opgeslagen zeer naar buiten gedrukt wordt om te zuiveren.
Dit kan een zeer vileine pijn geven!

Dit veroorzaakt pijnlijke en stekende lymfeklieren, gespannen borsten, drukgevoelens borstbeen en aan de flanken van de borstkas.
Een verhoogde uitstoot van overlevingshormonen als adrenaline en cortisol en diepvrieskou afgewisseld met hitte-aanvallen.

Dit alles wordt veroorzaakt door de fotonen energie die via je kruin en de wervelkolom-route je lichaam binnenstroomt en krachtige drukgolven geeft.

Vandaar uit via de zenuwkanalen de thymus en het perineum activeert oftewel je wortels vanuit je kindertijd [letterlijk je basischakra of je thuis].
Dit geeft druk op je hoofd, wervelkolom en borstbeen door de oude pijn die loskomt uit de lichaamsweefsels, evenals zware heupen en benen, pijnlijke voeten, een gezwollen gespannen gevoel rondom het middenrif, benauwd gevoel, hartritmestoornissen, pijnlijke spieren, botten, vibrationele .griep etc.

Je word nu gemakkelijk getriggerd en dat is ook de bedoeling zodat oude pijn mag losgelaten worden, je kleine bange en bovenal gekwetste ego zal gelijk in paniek schieten en kruipt in je hoofd waar het van alles uit de kast haalt om je bang en klein te maken.

Hij wil je alleen maar beschermen tegen de pijn die nu loskomt, maar hij dient je niet langer want je bent nu geen afhankelijk kind meer.
Er wordt weer veel oude emotionele bagage opgeruimd en ons lichaam vraagt om rust, vertrouwen en overgave!

De oude 3D energie wordt uit ons cel geheugen geperst door de binnenstromende hoogfrequente energie. Al het oude wordt nu in record tempo losgetrild en geschud om vervolgens in ons plasma [emotioneel] te belanden wat vervolgens als een magneet oude thema's in je omhoog trekt en in je bewustzijn voorbij ziet komen.

Het kan een gevoel van vastzitten geven of geblokkeerd te zijn doordat de vele afvalstoffen zich ophopen omdat onze organen overbelast kunnen raken door deze enorme toestroom aan afval.
Af en toe dus een verstopte afvoer gevoel alsof je niet verder komt maar eerder achteruit lijkt te gaan.

Hou jezelf goed warm! Ons lichaam maakt nu overuren en onze uitscheidingsorganen maken overuren waardoor ook emoties loskomen.

SYMPOMEN; druk op het voorhoofd, druk op het neustussenschotje alsof je uitelkaar gedrukt wordt, koude rillingen, shaken en beven= lostrillen van de oude duistere energie, bevroren gevoel, stekende pijnscheuten, geheugenverlies, wazig zien, piepende oren, jeuk, misselijk, moe, emotioneel, gedeprimeerd, opgeblazen buik, enorme draaiduizelingen, spijsverteringsklachten, jezelf soms niet meer herkennen want je bent je oude huid aan het loslaten, vibrationele griep, spier-en gewrichtspijnen, afwisselende koude en hitte aanvallen,, immense drukgevoelens; je word letterlijk in je oorspronkelijke vorm gedrukt oiv het sacro-cranio-sacraal ritme [voelbaar bij chakra 3], hoofdpijn, nekpijn, voorhoofdpijnen, bandgevoel rondom je hoofd, gezwollen lymfeklieren, bekken- en heuppijnen, drukgevoelens in het midden vd rug en lage rugpijnen, benauwd, schouderpijn , borstbeen pijnen, gezwollen borsten [opslagplek van vergane lymfe die nu vrijkomt] keelpijn, verkouden, grieperig, keelpijn die komt en gaat etc.

Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale met licht gecodeerde aardende producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding van je voeten mbv de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuivert.

Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

***Een journaal geschreven vanuit grote draaiduizelingen maar met het 2e oog in het oog vd storm gebleven

SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!

Marjolein Ingrid Soulpursang