vrijdag 31 december 2021

Morning Messages – Beheers Uw Ademhaling ~ 31 december 2021 ~ Peggy Black

Beheers Uw Ademhaling

Gechanneld door: Peggy Black – 30 December 2021

Het is belangrijk voor jou en andere mensen die gevoelig zijn voor de subtiele energiesignatuur van anderen, evenals de persoonlijke interactie met andere matrixen, om de tijd te nemen om je eigen persoonlijke energieveld helder, schoon en gecentreerd te houden.

Er is een hoger niveau van stress en disharmonische energie gaande op alle fronten.

Onthoud om in je zuivere kalme centrum te blijven en de vibratie van vreugde, dankbaarheid en waardering uit te stralen. Deze vibraties zullen alle disharmonische of verstorende energievelden die je tegenkomt reflecteren en afbuigen. Hoe bewuster en verantwoordelijker ieder sterrenmens wordt in het creëren van een coherent energieveld van binnen en het vervolgens uitstraalt naar iedereen, hoe groter de dienst aan de mensheid.

Beheers je adem. Verblijf in je heilige hartruimte. Wat er ook om je heen gebeurt, welke energiematrix je ook tegenkomt, blijf een zuivere hoge trilling verankeren en vasthouden te midden van alle disharmonieuze angstige emoties en energiesignatuur. Vraag om steun uit de rijken van waarheid en licht. Er zijn wezens van goddelijke liefde die je kunnen en zullen omhelzen in een energiematrix van verheffing en bescherming.

Het Team

 ©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org