maandag 27 december 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Maandag 27 december 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Maandag 27 december 2021

WAT EEN ENERGIE STROOMDE ER VANNACHT NAAR ONS TOE!

*** EEN MEGA TSUNAMI VAN EEN GETAL MET 120 NULLEN!!***ONRUST OP DE ZON MET C-KLASSE ZONNEVLAMMEN*** ZONNEWINDSNELHEDEN MOMENTEEL NOG KALM KP 1-2 MOGELIJK LATER OP DE DAG IN KRACHT TOENEMEND NAAR KP 4- HOGE PROTONENDICHTHEID MET >30/cm GEEFT ZWAAR BELADEN GEVOELENS*** INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT GEVOEL VAN STRAALBEZOPEN TE ZIJN-WANKEL-DIZZY-MISSELIJK TGV ACTIVATIE HERSENSTAM -SR PIEKEN TOT 64 HZ OPENEN ONS 3e OOG EN VERBONDEN AAN ONS CONCEPTIEVAT EN AL ONZE OUDE PERSOONLIJKHEIDSSTRUCTUREN VANUIT ANGST EN PIJN WORDEN DUIDELIJK VOEL-EN ZICHTBAAR MIDDELS OUDE GEDACHTENVORMEN DIE ONS NU NIET LANGER DIENEN ***

EEN GROTE ZONNEVLEK DRAAIT NAAR DE AARDE: Een van de grootste zonnevlekken van Zonnecyclus 25 is gericht op de aarde. AR2916 heeft meerdere donkere kernen die groter zijn dan de aarde en strekt zich van begin tot eind uit over meer dan 140.000 km.

Dit alles is weer flink voelbaar via onze hersenen, hart , wervelkolom en zenuw en orgaanstelsel.

Symptomen van hart overslaan, hartritmestoornissen, giga hartkloppingen , benauwdheid , gigantische onrust, stress opgejaagdheid zijn signalen dat je des te meer je bij je oorsprong aan het komen bent =kern=stillpoint of nulpunt.

We zijn druk bezig met een periode van fysieke uitlijning vanuit de 7 nekwervels. Op cellulair nivo gaan we meer en meer ruimte maken voor groei en bewustzijn.
Onze hersenen en zenuwstelsel reageren hierop!. Dit alles is sterk voelbaar. We stijgen razendsnel vanuit de 3e naar de 5e dimensie en veranderingen zijn immens voelbaar.
Het is alsof je verhuizen gaat en je je oude vertrouwde huis leeggehaald hebt en leeg achterlaat!
Zoveel levens en zoveel relaties laat je achter, laat je los...

We snijden momenteel collectief heel veel energiekoorden door ter hoogte van de keelchakra , we verbreken de lijnen die niet langer resoneren met wie we nu zijn na een worsteling van vele maanden tot jaren, losmaken van deze koorden die nog stammen uit onze kindertijd en we afhankelijk waren, onze thymusklier activeert en dit kun je voelen als een gevoelige en bobbelige weefsellagen rondom je sleutelbeenderen hals en borsten en een drukkend gevoel op je borstbeen, Bovendien kun je pijn, tintelingen of zwakte ervaren in je armen en vooral de linkerarm. Ook geeft het steenkoude vingers door de veranderende bloedcirculatie!

Oud zeer komt massaal los op deze plekken. Het snijdt vele koorden los die uit afhankelijkheid zijn ontstaan, bv goedkeuring uit angst voor afwijzing etc. Of bv veel doen voor een ander om waardering te krijgen. Maar ook perfectionisme tgv opruiming van grote onzekerheden komen nu vrij, ze dienen ons niet langer we zijn er gewoonweg te moe voor.

Nu we meer en meer liefde voor onszelf krijgen en ook aan onszelf geven komen deze koorden aan het licht; je kunt nu mensen aan trekken die tijdelijk hier symbool voor staan; ze hebben ook iets dan van jou nodig omdat ze het niet aan zichzelf geven.

Ons FYSIEKE LICHAAM gaat nu door enorme energie verschuivingen heen en heeft te resetten; de thymus activeert en het oude zeer stroomt eruit, de thymus is verbonden aan de schildklier en de bijnieren en deze worden dus mede geactiveerd.

- hartkloppingen/thymus fladderen, hartritmestoornissen, hart
overslaan, je hart voelen kloppen in je keel
- duizelingen,
stress, angstig omdat ons duale ego brein deze
symptomen zeer angstaanjagend en verontrustend vindt en deze
duale gedachten geven dan fysieke reacties als paniek, paniek,
grote onrust, hyperventileren, benauwd= zwart-wit denkend brein
- hartchakra openingen en expansies geeft drukkend gevoel op
het borstbeen, alsof je hart op barsten staat en uit je borstkas wil
springen=uitbreiding van het hart over het hele lichaam heen.
- emotionele uitbarstingen/tranen, hoofdpijn
- lusteloos, overprikkeling, huidirritatie, onzekerheid, enorme
moeheid, snel overprikkeld, voeding gaat je meer en meer
tegenstaan=maag draait je letterlijk om= tegen de stroom in
-ijzige kou, nerveus, plots versterkte ascensie klachten, rillen, beven,
schokgolven.

TIP: Bij hartkloppingen, duizelingen en verhoogde hartslag, onregelmatige hartslag, spierkrampen, groeipijnen
zonder medische oorzaak, helpt het om de hals te masseren en dan mn de rechterkant van je hals= dit geeft kalmering vd nervus vagus!

DE ZEER KRACHTIGE & DRUKKENDE GOLVEN ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM EN ZE DRUKKEN ONZE ZENUWKANALEN OPEN!

Een enorme onrust en druk is voelbaar in ons lichaam oiv de binnenstromende krachtgolven [torsiegolven] van hoogfrequent licht, dit geeft drukpijnen in de nek, borst, schouders, langs de wervelkolom. Ook het gevoel van de grip=controle kwijt te raken en in niemandsland [de grote leegte] belandt te zijn nu ons ego pantser zich steeds verder oplost.

Veel uitlijning nu van de benen en armen, kan pijnklachten en hevige spier-en bandenpijn geven, ook voetproblemen, huiduitslag, gewrichtsklachten, schimmels etc=uitstoot gifstoffen.
Ons bewustzijn stijgt nu in een recordtempo, ons lichaam heeft veel werk te verzetten. Luister goed naar je behoeften!
De oude 3D energie wordt uit ons cel geheugen geperst door de binnenstromende hoogfrequente energie. Al het oude wordt nu in record tempo losgetrild en geschud om vervolgens in ons plasma [emotioneel] te belanden wat vervolgens als een magneet oude thema's in je omhoog trekt en in je bewustzijn voorbij ziet komen.
Het kan een gevoel van vastzitten geven of geblokkeerd te zijn doordat de vele afvalstoffen zich ophopen omdat onze organen overbelast kunnen raken door deze enorme toestroom aan afval.

Af en toe dus een verstopte afvoer gevoel alsof je niet verder komt maar eerder achteruit lijkt te gaan.
Hou jezelf goed warm! Ons lichaam maakt nu overuren en onze uitscheidingsorganen maken overuren waardoor ook emoties loskomen.

SYMPOMEN; koude rillingen, shaken en beven= lostrillen van de oude duistere energie, bevroren gevoel, geheugenverlies, wazig zien, piepende oren, jeuk, misselijk, moe, emotioneel, gedeprimeerd, opgeblazen buik, spijsverteringsklachten, jezelf soms niet meer herkennen want je bent je oude huid aan het loslaten, vibrationele griep, spier-en gewrichtspijnen, afwisselende koude en hitte aanvallen,, immense drukgevoelens; je word letterlijk in je oorspronkelijke vorm gedrukt oiv het sacro-cranio-sacraal ritme [voelbaar bij chakra 3], hoofdpijn, nekpijn, voorhoofdpijnen, bandgevoel rondom je hoofd, gezwollen lymfeklieren, bekken- en heuppijnen, drukgevoelens in het midden vd rug en lage rugpijnen, benauwd, schouderpijn , borstbeen pijnen, gezwollen borsten [opslagplek van vergane lymfe die nu vrijkomt] keelpijn, verkouden, grieperig etc.
Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale met licht gecodeerde aardende producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding van je voeten mbv de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuivert.

Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

***Beetje een maandags stampotje uit de losse pols

SLOW DOWN!
Marjolein Ingrid Soulpursang