donderdag 30 december 2021

Het Grote Ontwaken is ingezet en de dood heeft daar een duidelijke rol in ♥ Pim Smit ♥

Het Grote Ontwaken is ingezet en de dood heeft daar een duidelijke rol in 

♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Gaat de mens dit overleven? De oversterfte is iets gedaald, maar nog steeds heel erg hoog. En dat is een duidelijk signaal.

Het Grote Ontwaken is ingezet, en de dood heeft daar een duidelijke rol in. De dood is een vorm van liefde.

Liefde kan van alles zijn, maar ergens kom je tot de volgende conclusie:

 

Liefde is geen watje

 

Liefde is eerlijk en puur. Kijk maar naar het dierenrijk. Een diersoort overleeft doordat de soort zichzelf sterker maakt. De zwakste uit de kudde wordt gepakt door de leeuwen.

En de mens als soort wil ook groeien. Wil ook vooruit. Maar omdat wij op een bepaalde manier geëvolueerd zijn, is fysieke kracht niet meer de meest dominante factor in ons overleven, zoals lang geleden zo was.

Daarna kreeg geld een duidelijke rol hierin. De rijken hoefden niet 12 uur per dag te werken, en konden een dokter betalen die aan hun bed kwam indien nodig.

 

En nu, wat is het nu?

 

 De sterfte golf die nu is ingezet kan daarin verhelderend zijn.

Mijn gevoel zegt dat deze golf nog veel groter gaat worden. En dat betekent dat bepaalde keuzes die zijn gemaakt zeer destructief blijken te zijn. Maar waarom hebben sommige mensen dan deze keuze niet gemaakt? En waarom zijn er mensen die deze keuze wél hebben gemaakt maar daar toch geen last van hebben?

Als je dat beantwoordt, dan heb je een aardig beeld van de kenmerken die van invloed zijn op het overleven en sterker worden van de mens. Hieronder een aantal kenmerken die daar mijn inziens een duidelijke invloed op hebben:

 

Ruggengraat

 

Je niet laten chanteren, de kracht hebben om anders te zijn. Niet zomaar meegaan met het gedrag van de kudde. Blijven kiezen voor waar jij in gelooft, ook als je als zondebok wordt gebruikt.

 

Intuïtie

 

Intuïtie is een diep innerlijk weten, dat dingen kan voelen voordat je hoofd het kan weten of begrijpen. Je hebt dan dus geen afhankelijkheid van kennis, wetenschap of 'experts'.

 

Gezond verstand

 

Hierdoor kun je een bepaald patroon herkennen, verbanden leggen en conclusies trekken. Je begrijpt dat bepaalde zaken gewoon niet kloppen. Je hebt kennis in de breedte, en niet alleen de kennis die jou wordt aangereikt door een groep die er belang bij heeft dat jij andere kennis niet hebt.

 

De basiswetten van het leven begrijpen

 

Alles draait om de shift van ego naar hart. En dan vanuit het besef dat alles energie is en op elkaar reageert, kiezen voor trillingen die vanuit liefde ontstaan, en begrijpen dat je dit dan ook terugkrijgt in het leven. Begrijpen dat de mogelijkheden eindeloos zijn, en dat het transformeren van overtuigingen je vrij maakt van beperkende conditioneringen. Én dat doen vanuit de wijsheid dat je vanuit je persoonlijkheid niet de verlangens van je ziel kan bevechten.

 

We gaan een compleet andere Aarde creëren


Dat zijn we al aan het doen.

 Maar de grote veranderingen die er aankomen zijn voor de meeste mensen nog niet voelbaar.

En we nemen bepaalde kenmerken mee. Kenmerken die er voor zorgen dat de mens meer eigen kracht gaat vinden. Meer verantwoordelijkheid gaat nemen voor zijn eigen leven. En meer vrijheid nodig heeft om te kunnen ontwikkelen.

Gaat de mens dit overleven? Ja, zeker.

Sterker nog, we gaan iets magisch creëren dat nog niet eerder is geweest

Maar we gaan ook een intense tijd in 

 

Vergeet dan niet dat je krachten in jezelf gaat vinden die je nu nog niet kent omdat je ze nu nog niet nodig hebt.

En vergeet niet dat we het samen doen. We zijn niet voor niets op elkaars pad gekomen.

Heb een magisch Nu,

Pim Smit
www.heartspacers.com