maandag 27 december 2021

Nieuwsbrief ~ Brenda Hoffman



Geliefden,

U heeft 3D verlaten. Toch vierden velen van jullie dit jaar zoals gewoonlijk de feestdagen. Het verschil is dat de vieringen van dit jaar waarschijnlijk weinig betekenis voor je hadden. Misschien kreeg je tranen in je ogen in de omgang met bepaalde vrienden of familieleden, maar de vieringen zelf voelden leeg aan. Alsof je buiten de feestkring staat te observeren maar niet deelneemt.

Zulke vakantiegevoelens kunnen voor sommigen moeilijk te erkennen zijn, want het is de bedoeling dat je duizelig wordt van vreugde, liefde, woede of zoiets. Toch voelde je weinig of niets – alsof het een dag of tijd was als alle andere.

Je bent verder gegaan dan 3D-behoeften en -moeten. Door dit te doen, raakte je enigszins losgekoppeld . "Moet ik niet meer voelen, meer doen of meer liefhebben?" Volgens 3D zou het antwoord een volmondig ja moeten zijn. Als je je in het verleden niet voelde zoals werd verwacht of getoond door anderen, voelde je je schuldig, verdrietig en zelfs vernederd.

Wij, van de Universums, zullen je een klein geheimpje verklappen. De meeste 3D-wezens voelen tijdens een vakantie niet wat de media, religies, de gemeenschap en anderen willen voelen.
3D-vakantievieringen zijn meestal een oplichterij. Een paar willekeurige dagen voor iedereen om liefde en vreugde uit te drukken. Dagen die heerlijk zijn voor wie erin slaagt de gepromoot gevoelens te uiten. Maar de meeste mensen doen dat niet of kunnen dat niet – waardoor ze een gevoel van waardeloosheid, verkeerdheid en zelfs slechtheid in hen opwekken.
Dus het is een depressie die hoogtij viert tijdens 3D-vakanties. Driedimensionale menselijke dagen geselecteerd om religieuze godheden te eren, de veranderende seizoenen, militaire overwinningen of nederlagen, geboorten op aarde, veroverde landen, enzovoort. Niets dat noodzakelijkerwijs gebonden is aan individuele behoeften of belangen, maar het resultaat is van decreten die zijn uitgevaardigd door de machthebbers.

Je keert terug naar een meer natuurlijke staat waarin je speciale vreugdedagen het resultaat zijn van je acties en interesses in plaats van sociale moeten.
Realiseert u zich de inspanningen die u generaties lang hebt geleverd om gevoelens te creëren die door iemand buiten uzelf passend zijn verklaard?

Dus het is dat valse vieringen voor jullie eindigen.
Ook al geniet je waarschijnlijk van sommige festiviteiten en interacties, veel vieringen hebben weinig emotionele betekenis voor jou, in tegenstelling tot wat je films en documentaires projecteren.
Betekent die laatste uitspraak dat je geen vakantie mag vieren? Nee. Vieringen zullen frequenter worden, want ze zullen geen sociale behoeften hebben en in plaats daarvan de liefdevolle ervaringen creëren waar je zo naar hunkert.

Je begrijpt nog niet helemaal waar wij, van de Universa, over spreken, want je gelooft dat je ofwel geniet van de feestdagen die decennia of honderden jaren geleden door de machthebbers zijn gecreëerd, of dat je geïsoleerd zult zijn van vele aardse geneugten.
In plaats daarvan creëer je massaal nieuwe feestelijke evenementen, dagen, weken en maanden op basis van je interesses en gemeenschap, geen wereldwijde evenementen die worden uitgevoerd door mensen met 3D-macht om specifieke acties of gevoelens te produceren.

Je nieuwe vieringen zullen betekenissen hebben die veel verder gaan dan je huidige vieringen. Betekent dit dat Kerstmis niet langer deel uitmaakt van de evenementen van het feestjaar? In plaats daarvan vier je hoe, als of wanneer je wilt. U kunt besluiten om in juni een kerstachtig feest te vieren of helemaal niet. En in plaats van cadeaus, eten, ruzies, schaamte en reisproblemen, zou je volgend jaar een vakantie kunnen creëren vol met verse producten uit de tuin, opgegeten bij een boom met je speciale vrienden.

U hoeft dit niet langer op elke dag van het jaar te voelen of te doen. U bent vrij van 3D-moeten.

Als je je 3D-leven volledig verlaat, zul je nieuwe en andere geneugten ontdekken, inclusief vakanties die bij je passen.
Je bent nieuw, en je feestelijke dagen en gevoelens ook. Laat dat zo zijn. En creëer dan wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, op basis van je gevoelens in plaats van de dictaten van anderen. Zo zal het zijn. Amen.