vrijdag 31 december 2021

De Heren van de Akasha Kronieken – “De Honden Blaffen, De Karavaan Trekt Verder” ~ 31 december 2021 ~ Ufuk Ugur

De Heren van de Akasha Kronieken

“De Honden Blaffen, De Karavaan Trekt Verder”.

Gechanneld door: Ufuk Ugur – 28 December 2021

Dierbare Heren van de Akasha Kronieken, de toestand in de wereld vraagt om uw visie en wijsheid. 

Er is een nieuwe tweedeling aan het ontstaan, niet tussen links en rechts, niet tussen autochtonen en allochtonen, zwart en wit, maar tussen gevaccineerden en ongevaccineerden al dan niet voorzien van een QR-code of vaccinpaspoort. 

De maatschappij wordt steeds verder gaande vrijheidsbeperkende maatregelen opgelegd en zelfs bepaalde bedrijven het ondernemen onmogelijk gemaakt. 

Ik voel dat elke vraag een beperking in zich heeft daarom gaat mijn voorkeur er naar uit dat ik u dat wil laten aanreiken waarvan u voelt dat velen daar steun aan hebben. 

Heren vd Akasha kronieken: Lieve Ufuk en lieve lezers, 

met compassie en groot respect voor u allen delen wij graag onze visie. Voel in uw hart als u onze woorden leest. U zult bemerken dat ze u niet bang maken, u geen angst inboezemen, u niet klein laten voelen of u in de hoek drijven. Dit komt omdat wij niet bang zijn, alleen iemand die gedreven is door angst zal een ander trachten angstig te maken. Iemand die niets vreest zal altijd ruimte geven en een verademing zijn om naar te luisteren of diens woorden te lezen. Iemand die bang is zal ook alles in het werk stellen omdat wat hem/haar angst inboezemt de ketenen, op te sluiten, te beperken, met andere woorden onder controle te krijgen en te houden.

Wij nemen aan dat u nu gaat zien wie nu eigenlijk echt bang is. Voel diep In uw hart of u zich nu nog bang voelt. Bent u bang voor uw grote teen, om maar wat te noemen. Bent u bang voor uw hartslag? Nee, want dat behoort u toe, dat is u vertrouwd. Velen zijn bang voor het onbekende. Er is een strijd losgebarsten niet zozeer tussen ongevaccineerden en gevaccineerden maar tussen het hoofd / intellect en het hart. Hoe gevestigd bent u in uw hart? Staat het intellect ten dienste van uw hart of is het juist andersom?

Er is een grote omwenteling gaande in de mensheid ingegeven door compassie. De mens heeft in de afgelopen tijd meer en meer compassie gevoeld voor haar medemens voor onze dieren en onze natuur, de aarde en het klimaat. Of de aandrijvende krachten achter de compassie veroorzakende gebeurtenissen deze bedoeling hadden, of niet, het resulteerde in meer en meer voelen van compassie in het hart. Dat niet gelijk te stellen is met medelijden maar met empathie. Het gevoel van wat jij voelt voel ik ook. Wat jou wordt aangedaan voelt alsof het mij is aangedaan, er is dus een gevoel van verbondenheid gegroeid die landsgrenzen en andere verschillen overschrijdt.

Er is een nieuw evenwicht aan het ontstaan in de energie in de wereld gebaseerd op verbondenheid. Hoe krachtig is deze beweging die met de dag besmettelijker is en verder in kracht toeneemt of u zich er nu bewust van bent of niet. Zo krachtig dat regeringsleiders bang zijn. Bang nu zij met hun verdeel en heers politiek hun laatste kaarten hebben uitgespeeld maar de nieuwe spelregels niet beheersen. In een van onze eerdere channelings spraken wij over de invloed van rente en trokken een parallel met het virus. Dat doen wij hier weer. Het is de (negatieve) rente en zijn uitwerking op de wereldeconomie waar machthebbers het meest wakker van liggen, niet zo zeer een virus. Rente legt namelijk bloot dat het spel dat zij dachten voort te kunnen zetten tot een einde komt.

Ongelijkheid, uitbuiting, honger, geweld, onderdrukking en oorlog leidt tot wereldwijd lijden. Eindelijk ziet de mens dat in. Disbalans vertaald zich uiteindelijk in rente dat de prijs is voor de economische verhoudingen wereldwijd. Wij lijden allen als één van ons lijdt zelfs als u zich daar niet zo bewust van bent, in uw onderbewuste weet u het en wijst u het (on) bewust massaal af. U gunt een ieder een menswaardig bestaan. U bent strijd moe, u bent gemanipuleerd worden moe. Alles heeft u verstikt en u wilt weer vrij ademhalen. Hoe vreemd dan dat juist dat wordt getracht af te pakken, niet alleen mondmaskers maar het stikstofbeleid dat gericht is op vermindering van stikstof in onze atmosfeer, de levensadem van onze bossen en oerwouden die op hun beurt ons (kosteloos) van adem/ zuurstof voorzien.

De machthebbers willen de aarde bezitten (exploiteren) en beheersen maar niemand kan de aarde bezitten laat staan beheersen. De aarde beweegt en begeeft zich in een baan steeds dichter naar de centrale zon. Ook onze planeet wil zich weer in verbinding stellen met alle andere planeten in de kosmos. Zij is geen losstaand hemellichaam ook zij is verbonden met andere planeten. Die verbintenis brengt een nieuwe invloed /energie naar de aarde. Namelijk het besef dat wij verbonden zijn niet alleen met de mensen op onze planeet maar ook met de (licht) wezens van andere planeten. Ook hier tracht de mensheid angst voor ingeboezemd te worden. Want wat als het contact met uw Galactische broeders en zusters ertoe leidt dat u in vrijheid gaat leven. Een Vrijheid waarvan U de betekenis niet kent omdat u in wezen nooit vrij bent geweest. Bewijs daarvan is het bestaan van de rente (en belastingen in zijn algemeenheid) alleen al! Omdat alles energie is en rente even als een virus energie is brengt elke virus (rente) een nieuw evenwicht weerbaarheid in ons aller immuunsysteem (wereldeconomie). Immers wij zijn allen verbonden.

Een vaccin kaapt uw immuunsysteem dat in voortdurende wisselwerking met uw omgeving staat en breekt in in het meest ingenieuze systeem dat de mens ten dienste staat en probeert deze onder controle te nemen om… het gevoel van verbondenheid te verbreken. Alleen hoe voorkom je een dambreuk? Hoe houd je een lawine tegen? Hoe stop je een virus? NIET! Het is een illusie dat je natuurkrachten, krachten die van binnenuit ontstaan kunt stoppen. Hooguit tijdelijk. In dit verband dringt zich dan ook de volgende uitdrukking aan: de honden blaffen, de karavaan trekt verder. Waar verkies je deel van uit te maken de karavaan of de honden? Volg Uw Hart het intellect is eenvoudig te misleiden het hart niet, zij kent deze waarheid! 

Wees gerust en bewust dat u Gods schepselen bent in Gods plan, er is niets dat daarbuiten kan bestaan. 

Heren van de Akasha kronieken

In Liefde ontvangen, In Liefde gegeven

Ufuk