zondag 12 december 2021

Galactic Portal Opening ~ Diane Canfield


Zegeningen allemaal,
PORTAALOPENINGEN EN NIEUWE GALACTISCHE TIJDLIJNEN

Volle maan op 19 december
12/12 portaal opening 3/3/3
Meteorenregen 13 en 14 december
Nieuwe GALACTIC-tijdlijnen verschijnen
21 december Zonnewende Portal Opening 3/3/3

We bevinden ons nu precies in het midden van een nieuwe opening van de tijdlijn en een nieuwe opening van een galactisch portaal. De laatste keer dat we deze hoeveelheid verhoogde energie hadden, was in 2012 toen we een nieuwe tijdlijn binnengingen. We gaan nu weer een nieuwe tijdlijn in. De galactics zijn erg betrokken bij het verhogen van deze tijdlijnen en het binnenbrengen van nieuwe energie.

Sommigen kunnen deze upgrades nu bijna elke dag voelen gebeuren. Heb je al vele dagen gemerkt van extreme vermoeidheid en gestoorde hersenen? Dit is waarom. Het menselijk lichaamssysteem moet op een lage automatische piloot gaan om deze enorme upgrades die plaatsvinden te kunnen assimileren.

Het is nu tijd om rustig aan te doen en voor jezelf te zorgen. Pas op voor burn-out en uitputting, want dit gebeurt precies tijdens de kerstperiode, wanneer er zoveel van ons wordt verwacht.

De 3/3/3 energie komt de hele maand binnen / de 3/3 /3 betekent dat je op de goede weg bent en dat er een nieuw pad voor je opengaat. Dit is het nieuwe pad van de nieuwe tijdlijn. De 3/3/3 is ook de galactische tijdlijn omdat alles in het universum uit drieën bestaat.

Nieuwe Tijdlijnen zijn spontaan verschenen sinds het begin der tijden, nu culminerend in de Ascentiegebeurtenis. Als er nieuwe tijdlijnen binnenkomen en verschijnen, moeten we erin stappen om ons ascentieproces te kunnen voltooien.

De duisternis die we zien is slechts het tegenovergestelde van het ascentieproces en moet ons worden getoond voordat we onze volledige ascentie kunnen bereiken. We zullen deze uitersten nu zien als een teken dat we dichterbij komen.

We moeten nu gefocust blijven op de nieuwe tijdlijnen die verschijnen, zodat we geen van de markeringen missen die we moeten grijpen. Dit betekent dat we onze volledige aandacht aan energie geven wanneer de energie-upgrades binnenkomen.