zaterdag 11 december 2021

Energie Update ~ Sanne Burger


Het is aan het gebeuren, mensen. We zullen allemaal moeten besluiten hoe we in de toekomst willen leven. Velen van ons zullen hun leven veranderen. Velen van ons zullen hun werk, huis, comfortzone en land verlaten.

Als jij een van die mensen bent, weet dan dat je niet alleen bent. Vier het feit dat je door de leugens heen gekeken hebt.
Vier het feit dat het ze niet gelukt is om je te hypnotiseren.
Vier het feit dat het je gelukt is om op de een of andere manier wakker te blijven.

Basis universele regel: voor iets nieuws om in je leven te komen, moet je eerst het oude loslaten. Je moet springen, om uit te vinden hoe diep de afgrond is en of je zult vallen of vliegen. Maar laat me je een geheim vertellen: je zult altijd veilig zijn.

Altijd. Je hebt geen idee hoeveel er van je gehouden wordt door het universum, de engelen, de ontwaakte zielen, de helden en de misfits. Zij zullen je altijd opvangen. Je weet misschien niet hoe, maar dat maakt niet uit. Koester alleen maar je intentie en laat het universum de rest doen.

Dit is het moment. Dit is je kans om eindelijk het risico te nemen. Je hebt dit je hele leven geweten. Je wist dat dit moment eraan zat te komen. Doe het maar gewoon. Als je het eenmaal gedaan hebt, zul je je afvragen waarom je zolang gewacht hebt met het claimen van je vrije wil, met het kiezen voor vrijheid.

Waarom heb je zo lang in schoenen gelopen die te klein waren voor je voeten?
Waarom leefde je zo lang een leven dat te klein was voor je ziel? Heb je enig idee hoe oncomfortabel dat was?

Stap eruit. Je kunt het. Laat die ballast los. Nu.

Sanne Burger