zaterdag 11 december 2021

12/12/2021 Voltooiing, Eenheid, Co-creatie ~ Sandra


12/12/2021 Voltooiing, Eenheid, Co-creatie

Zegeningen Geliefden ~
De 12.12 Poort is een gunstig en krachtig onderdeel van deze heilige december-januari passage.⁠

Unieke Ascentie-energieën overspoelen de planeet en we openen ons hart en de Kosmische Sterrenpoorten om deze Goddelijke frequenties namens iedereen te ontvangen, verankeren, activeren en verzenden.⁠

Dit jaar synchroniseert met de originele 12.12.12 toen de Kosmische Sterrenpoorten uitgelijnd waren, dienstdoende harten het nieuwe licht in de Kristallijnen kern afgaven, en Gaia haar Opgestegen rijken aan velen onthulde.⁠

Het is een gunstige dag voor Sterrenpoortwachters. Weer een stap in deze wereldveranderende passage.⁠

We ontvangen en verankeren deze plasmagolven weer. Open harten, wij zijn geleiders van de kosmische instroom
Voltooiingsenergieën zijn overvloedig.

Het is negen jaar geleden sinds de oorspronkelijke 12.12.12, negen jaar sinds de oorspronkelijke 12.12.21. Het getal Negen bevat voltooiingsenergieën en we kunnen dit gebruiken om ons te verenigen met de Hogere Rijken in het co-creëren van gloednieuwe trajecten die het geheel ten goede komen.

Is het je opgevallen hoeveel voltooiing er in je levensstroom aanwezig is? Luister naar die stroom; een levendige duw voor het NIEUWE is aan de andere kant van deze Heilige passage. Het opgeven van de oude illusie moet. komen. eerst. Welke sluiers je ook hebt gemaakt om je goddelijkheid te verduisteren, het is tijd om ze los te laten.

ZONDAG 12 december: De Poort van 12.12.21 Wat gezegend om 12.12 op een ZONDAG te hebben, versterkt door onze Global Unity Meditaties!

Net als de originele 12.12, moeten de energieën openlijk worden ontvangen door zuivere harten.

Poortwachters en Netbewakers, we zijn op het land om deze toevloeden te ONTVANGEN en ze namens iedereen in de Kristallijnen Zonnekern van Gaia te verankeren.
Iedereen is hiertoe in staat.

Maak je ruimte vrij. Maak een kristalrooster of ceremonieel altaar voor de 12.12.2019.
Ga het land op terwijl de 12.12 zich ontvouwt om te ontvangen. Eer de dag, houd de hoogste intentie.

Doe mee met de SUNday Meditaties. Ze zullen sterk zijn. Probeer te synchroniseren met de wereldwijde PST-sessies van 5 uur, 8 uur of 11 uur.
Neem deel aan de Global Unity Meditaties om te helpen bij het co-creëren van de hoogste ervaring voor alle betrokkenen. Gezegend zijn de Vredestichters, dierbare harten. Allen zijn nodig in gedachte, gevoel, woord en daad.

Oneindige dankbaarheid aan allen die deze heilige passage verankeren
Heb een mooie en transformerende 12.12 Gateway. Laten we de mensheid laten zien wat mogelijk is met Ascentie!

In liefde, licht en dienstbaarheid,
Sandra