dinsdag 5 maart 2019

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Hier genieten van je tijd" / Daniel Scranton / 4 Maart 2019

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"Hier genieten van je tijd"
Daniel Scranton / 4 Maart 2019
"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.
We hebben gezien hoe jullie allemaal de neiging hebben om jullie tijd doorheen een bepaalde dag te beheren. Jullie benaderen de tijd anders, afhankelijk van wat jullie doen en waarom. Wanneer jullie je vrije tijd hebben, zoals jullie dat noemen, lijkt het nooit genoeg te zijn om alle dingen te doen die je wilt doen. En wanneer je iets doet dat je niet wilt doen, maar het gevoel hebt dat het moet, dan sleept de tijd zich voort in jullie ervaring.
Daarom raden we jullie aan om de manier te veranderen waarop jullie met de tijd omgaan. En de enige manier om dat te doen is om de manier waarop jullie met ervaringen omgaan te veranderen. Wij willen dat jullie je er bewust van worden dat je altijd in het nu moment bent, maar dat je niet altijd aanwezig bent in het nu moment. En jullie zijn niet altijd op zoek naar de best mogelijke manier om het nu-moment te ervaren. Jullie willen wel van je leven genieten, maar velen van jullie geloven dat om dat te bereiken, eerst aan veel voorwaarden moet worden voldaan.

Een van die voorwaarden is dat je kunt doen wat je wilt, wanneer je maar wilt. Nu, dat wordt nogal lastig voor jullie allemaal vanwege de manier waarop jullie dit specifieke leven hebben opgezet. In dit specifieke leven werken jullie je door een heleboel kwesties die jullie hebben besloten aan te nemen om je volledige en complete zelf te worden - je hogere zelf. Veel van wat jullie hebben aangenomen brengt met zich mee dat je toegang hebt tot bepaalde zogenaamde negatieve emoties en om toegang te krijgen tot die emoties, moest je voor jezelf ervaringen creëren waartegen je je zou verzetten, die je niet zou willen.
En dus, wanneer je dat doet, dan creëer je jouw ervaring van die omstandigheden in het moment, en jouw relatie tot de tijd komt naar boven omdat je deze ervaringen helemaal niet wilt hebben. Dus, natuurlijk lijkt het er op dat het voor jou eeuwig duurt om er doorheen te komen. Dit is waar overgave in het spel komt. Als je kunt herkennen dat je een andere beleving van de realiteit kunt creëren, ongeacht wat er gebeurt, dan kun je de manier waarop je elk moment in je leven ervaart, veranderen.
Acceptatie en overgave zijn de sleutels om van het nu moment te genieten, ongeacht wat het is. En als jullie genieten van het nu moment, kunnen jullie elk aspect van dat moment uitrekken om je voller en rijker te voelen, en kunnen jullie jezelf de ervaring geven om je hogere zelf te zijn in het hier en nu, ook al heb je waarschijnlijk nog steeds wat werk te doen voordat je ze volledig kunt integreren. Maar het is tijd om die ervaringen zo vreugdevol mogelijk te maken, en de enige manier om dat te doen is om te beginnen met jullie overgave aan hen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.'