woensdag 6 maart 2019

Cellulaire Troep is Weg van Hier / Channeling door Brenda Hofman /4 maart 2019

Cellulaire Troep is Weg van Hier
Channeling door Brenda Hofman / 4 maart 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 1 maart 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Jullie zullen je de komende dagen waarschijnlijk een beetje doezelig zijn en meer tijd nemen om alledaagse taken uit te voeren. En zelfs te vergeten. Dat is zo omdat jullie fysiek veranderen en jullie lichaam rust nodig heeft, net zoals het zou kloppen nadat jullie een grote operatie hadden ondergaan.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Het volgende blog van Brenda wordt 19 maart 2019. Voor het eerst in tien jaar, zover ik me kan herinneren (!), neem ik een week vrijaf om samen met vrienden van al jarenlang in de zon te spelen. Alle vorige Brenda-blog channelberichten zijn gepost op LifeTapestryCreations.com.
Misschien zijn jullie een beetje mistig of zullen jullie dit in de komende dagen zijn als jullie je cellulaire herinneringen opruimen van alles wat jullie heeft gestoord voor eonen in 3D.
Velen van jullie huilen dat jullie hebben vrijgemaakt en gewist. Op die wijze hebben jullie. In werkelijkheid hebben jullie meer opgeruimd dan jullie of wij dachten dat mogelijk was vóór jullie entree naar de aarde in dit leven.
Dit is een fysieke opheldering om jullie te helpen jezelf beter te leren kennen. Stel jullie voor dat jullie cellen glinsteren onder lagen troep en modder - net als bij een diamant in de natuur. Want een diamant is een diamant, of het nu bedekt is met modder of gepolijst is tot een schitterende glans.
Zo is het al eeuwenlang voor jullie cellen. Terwijl een cel zijn werk voltooide, kwamen jullie nieuwe cellen in dezelfde troep terecht totdat jullie interieur een grijs/ bruine massa werd met hier en daar een sprankeling toen jullie jezelf toestonden volledig van het licht te zijn.
En masse, besloten jullie om nog een niveau van jullie wezen leeg te maken - jullie binnenste cellen. Zo is het dat jullie wezen de komende paar dagen of weken in een rustfase is of zal zijn. Gedurende deze periode vergeten jullie waarschijnlijk datums, acties en motieven terwijl jullie door jullie dagen gaan.
Dat wil niet zeggen dat jullie een ongeluk krijgen of ongelukken veroorzaken, maar dat jullie je gedachten opvangen zich afvragend gedurende tijden wanneer jullie je meestal concentreren. Jullie zullen namen, datums en plaatsen vergeten en het toch enigszins humoristisch vinden.
Jullie diamanten wezen in al zijn schittering van binnen en naar buiten toe claimt zijn wezen. Iets waarnaar jullie hebben verlangd, maar waarvan jullie niet zeker wisten hoe jullie het konden krijgen.
Want hoe zouden jullie je persoonlijke diamantcellen kunnen ontginnen als jullie niet wisten dat ze onder de troep bestonden?
Dus het is dat jullie stukken afronden van nieuw julliezelf binnen jullie fysieke rijk. Iets wat jullie niet konden doen gedurende 3D of voor nu, omdat de Universums energieën moesten sturen om te corresponderen met jullie massale verzoek.
Het resultaat zal een snellere fysieke genezing zijn dan eerder het geval was, omdat jullie duidelijke berichten van jullie cellulaire wezen ontvangen wanneer jullie maar willen. Het belangrijkste voor deze Universele Transitie is dat jullie wezen van binnen en van buiten fonkelt.
Vele maanden geleden hebben wij jullie geïnformeerd dat jullie een glans over jullie hadden die aantrekkelijk of angstaanjagend was voor degenen met wie jullie interactie hadden. Nu zal jullie gloed zowel van binnen als van buiten zijn. Jullie hoeven niet langer een beroep te doen op jullie cellen om de behoeften of status te noteren. Niet langer zullen jullie bang zijn dat jullie innerlijke werkingen jullie capaciteiten te boven gaan.
Ook al was het mogelijk dat jullie, ondanks jullie cellulaire troep, van 5D en verder waren, hebben jullie massaal om een grondige schoonmaak gevraagd. Dus is het dat jullie angstige herinneringen of van het verleden zijn of aan het afnemen. En zo zal het zijn dat jullie innerlijke werkingen niet langer een mysterie voor jullie zullen zijn, want jullie zullen snel een duidelijk radiosignaal worden, als jullie willen, van binnen en van buiten.
Jullie hebben ijverig gewerkt om jullie emotionele en spirituele wezens te zuiveren. Openend vergezichten voor jullie die jullie nooit voor mogelijk hadden gehouden. Dus het zal zijn voor jullie innerlijke cellulaire structuur. Het verschil is dat dit opruimen zachtaardig, zelfs leuk zal zijn.
Jullie zullen dit waarschijnlijk vergeten en julliezelf uitlachen terwijl jullie dat doen. Want jullie staan niet aan het begin van de openingen, maar in plaats daarvan aan het einde. En jullie eerdere openingen zijn buffers tijdens deze opruiming.
Jullie zouden julliezelf willen veroordelen omdat jullie niet zo helder zijn als jullie zouden willen, maar dit doende zal waarschijnlijk zinloos zijn omdat jullie automatisch de humor in de situatie aanvoelen.
Wanneer jullie de cellulaire structuur aan het begin of zelfs maanden geleden hadden opgeruimd, zou jullie 3D-oordeel in de strijd zijn gesprongen en angst of woede binnenin jullie hebben gecreëerd. Nu jullie volledig verstrikt zijn in eigenliefde, zullen jullie het moeilijk vinden, ook al proberen jullie jezelf niet aardig te vinden vanwege deze mistigheid. Net zoals het moeilijk is om een peuter niet leuk te vinden omdat de peuter zichzelf is. Jullie zullen julliezelf misschien amusant en verrast ondervinden, maar niet verkeerd of slecht.
Dus het is deze cellulaire reiniging die jullie in staat stelt om communicatie met alle delen van jullie wezen te openen.
Een neveneffect van deze cellulaire opruiming, opheldering, zal een nog groter licht zijn. Een licht dat jullie uiterlijke wezen, emotionele kennis, spirituele vreugde en nu, de cellulaire structuur van diamant combineert.
Jullie zijn inderdaad het licht van de Universums.
Sommigen van jullie die dit bericht lezen, beweren dat jullie nog geen 5D of van verder zijn. Dat is jullie recht. Jullie kunnen zo vaak pruilen, huilen of julliezelf beoordelen als jullie willen. Toch zal jullie glans zich laten zien ondanks jullie 3D behoefte om te verbergen, of om dekking te zoeken wanneer iemand jullie met ontzag of liefde benadert.
Jullie kunnen je niet langer verbergen. Jullie zijn er alleen op uitgegaan. Het is tijd voor jullie dat jullie jezelf en de krachten volledig accepteren. Omdat het niet aandurven om julliezelf te claimen niet zal veranderen jullie stralende, liefdevolle schittering.
Zo zal het zijn. Amen.