donderdag 22 juni 2023

Wat Wij Mensen Zien Doen Op Vele Tijdlijnen ~ 22 juni 2023 ~ Daniel Scranton


 

Wat Wij Mensen Zien Doen Op Vele Tijdlijnen

Channeling door: Daniel Scranton – 21 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben veel geluk dat we bestaan waar we nu bestaan, en dat erkennen we. We erkennen zowel de schoonheid van ons bestaan als het voorrecht van onze positie in dit universum.

Zoals we al zeiden, mogen we hulp ontvangen en hulp geven aan anderen. Dat brengt ons enorm veel vreugde. We weten dat velen van jullie zich hebben opengesteld om meer van de hulp te ontvangen die altijd al naar jullie toe kwam, en we weten ook dat velen van jullie de stap zetten om de helpers te worden die jullie werkelijk zijn.

De manier waarop we als universum ascenderen is door samen te komen.

Daarom zal alles wat voor jullie aanvoelt als een beweging in de richting van samenkomen met een ander, goed voelen, en alles wat een beweging is in de richting van afscheiding, afzondering, uit elkaar gaan, zal slecht voelen.

Je zou tegen de stroom ingaan als je een pad van afscheiding zou kiezen, vooral in deze tijd, maar als je een pad van integratie kiest, van samenkomen, zul je je heel goed voelen.

Samenkomen betekent dat je verschillen opzij zet. Het betekent dat je jezelf in een ander ziet en het betekent ook dat je meer toegang hebt gekregen tot je compassie voor een ander mens. Dit zijn allemaal heel goede dingen.

Als we fysieke mensen waren die op dit moment op Aarde leven, zouden we een lijst maken van alle manieren waarop we samen kunnen komen met onze medemensen. We zouden ook op zoek gaan naar manieren waarop we kunnen vergeven, weerstand kunnen loslaten en verschillen opzij kunnen zetten, zodat het mogelijk wordt om samen te komen met een ander wezen of een andere groep die we eerder als de vijand zagen.

We zitten echt allemaal in hetzelfde schuitje. Dit is een groepsgebeuren; het is een collectieve ervaring die we hebben. En daarom helpt het enorm als je jezelf meer ziet als leden van een collectief dan als individuen.

Als je met de stroom mee wilt gaan en het gemakkelijkere pad wilt volgen, zul je zoeken naar en zelfs kansen creëren om anderen te helpen, om samen te komen met anderen, om je te verenigen, om voorbij de verschillen te kijken.

Jullie kunnen dit allemaal en we hebben het gezien. We hebben in die tijdlijnen gekeken en precies gezien wat we hier voor jullie beschrijven.

We weten ook dat niemand van jullie die deze boodschap ontvangt iemand anders hoeft te overtuigen hetzelfde te doen. Als je het doet, stem je je af op de wereld en het menselijk collectief op die wereld dat het ook doet.

En dus is er geen prediking nodig en is er geen bekering nodig. Zoals de slogan luidt: doe het gewoon, en je zult de resultaten in je wereld en in je leven zien, en wij garanderen dat.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org