dinsdag 27 juni 2023

Nicky Hamid: Durf Je Liefde Te Tonen ~ 27 juni 2023


Nicky Hamid: Durf Je Liefde Te Tonen

Door: Nicky Hamid – 24 Juni 2023

Er gaat veel BS rond bij zogenaamde “lichtwerkers” en “spirituele” mensen over de massa’s die zouden “slapen”.

Maar er zijn subtiele en niet zo subtiele oordelen. Een arrogante denkwijze ‘denkt’ dat velen het niet zullen en kunnen halen omdat ze op de een of andere manier verstoken zijn van bewustzijn of te ver “weg” zijn om ‘de eindstreep’ te halen.

Wie zijn wij om te oordelen dat zovelen slapen? Hoe weet je dat? Hoe kun je zeggen dat mensen zich niet eens bewust zijn van liefde als die wordt gegeven?

Weet je dat ieder mens in zijn slaap zichzelf in “Hallen van Leren, van Genezing en Transformatie” plaatst?

Realiseer je je dat elke persoon op deze planeet ervoor gekozen heeft om hier op dit moment te komen voor de geweldige mogelijkheid om te groeien en te evolueren?

Hoe weet je wat er wordt opgeroepen in de geest van andere mensen, uitgedrukt via hun gevoelens en verweven in het weefsel van hun bewustzijn en hun leven?

Keer op keer heb ik “gewone” mensen zien smelten en zich zien openen bij de aanraking van Liefde die ze kregen door een vriendelijk woord, een liefdevolle blik en de warme knuffel of zachte aanraking op hun schouder. Hun Ziel reageert altijd, maar dan ook altijd, als een roep en een herinnering in hen.

Hoe weet je dat de persoon naast je het volgende moment niet zal “ontwaken”?

Waarom zou je geloven dat het zo lang zou duren als jij hebt gedaan?

Hoe kun je veronderstellen dat iemand door een wirwar van “spirituele dingen” moet gaan om verlicht te worden?

Kijk gewoon om je heen in je dagelijkse leven en als je het “Hart en de Ogen” hebt, zul je overal daden van vriendelijkheid zien. En deze zijn niet willekeurig.

Je voelt het momentum, je kent de magie van de Aanraking van Liefde, geef ze dan in hemelsnaam een pauze.
Creëer de ruimte en schuif op zodat ze er in hun eigen tijd en tempo in kunnen stappen.
En je kunt je er zo gemakkelijk bij neerleggen als je het Weten hebt. Je kunt al je gedachten over jezelf en hoe je overkomt opzij zetten en werkelijk met Liefde aanraken.

Als je in de supermarkt bent, zing dan voor jezelf, verspreid je vreugde. Geef een vriendelijk woord wanneer dat gepast is, een aanraking en een klein gesprekje over wat dan ook (bijvoorbeeld het weer) maar dan wel met warmte van contact en lichtheid van Hart.

Handel naar je Hart-Weten en eerste gedachte juiste gedachte.

Stop met aan jezelf te denken. Doe het gewoon omdat het er is om te doen. Je kunt Liefde niet alleen voor jezelf houden. Het zijn golven, niet alleen deeltjes.

En wanneer je gewoon geeft, zullen allen geraakt worden. Het is de aard van de grote uitstorting vanuit het centrum van onze Melkweg. Het is de polsslag van onze Zon en van Gaia. Het is de uitdrukking van wie jullie zijn.

Jullie zijn de verandering waar jullie op gewacht hebben.

DURF je LIEFDE te tonen. Wanneer je dingen doet die goed voelen, gebeurt er MAGIE.

HEB ONBEVREESD LIEF

Blijf Stralen

Ik hou zo van jou.

**********************

PS. En wat te denken van de oordelen die ik hier uitspreek, vanuit het uitzicht “op de rug van mijn hoge paard?

Ik loop veel liever op blote voeten door het bos, ruik de planten en hoor het ruisen van de bomen, voel het zonlicht op mijn gezicht en begroet de enkele voorbijganger met de diepe dankbaarheid van ons Zijn hier Nu.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org