vrijdag 30 juni 2023

De Volgende Evolutie Van Tijd/Ruimte ~ 30 juni 2023 ~ Kenneth Schmitt


De Volgende Evolutie Van Tijd/Ruimte

Door: kenneth Schmitt – 28 Juni 2023

Als we het tijdperk van kristallijne tijd binnengaan, houdt lineaire tijd, zoals we die kennen, op te bestaan in zijn 3-dimensionale vorm. We zullen nog steeds tijd hebben, maar het is nauw verbonden met ruimte in gelijke rangschikkingen, waardoor een 4-dimensionale ervaring ontstaat. Dit wordt geïllustreerd door tijdskristallen, die natuurkundigen zich voor het eerst voorstelden in 2012 en vijf jaar later creëerden. 

Alles verandert in overeenstemming met de kristalstructuur. De atomen en moleculen waaruit ons DNA bestaat zijn zich symmetrisch aan het uitlijnen voor perfect functioneren en expressie van vitaliteit. Als we kunnen denken als kwantumfysici of esoterische wiskundigen, kunnen we ons een wereld van vier dimensies voorstellen. Het is niet lineair. Ze is energetisch en kan zich manifesteren in overeenstemming met onze openheid voor haar energie en bereidheid om haar te erkennen. Het vereist transcendentie voorbij onze beperkende overtuigingen over onszelf en is een evolutionaire sprong in ons bewustzijn.

Nu de tijdskristallen binnen het bewustzijn van de mensheid zijn, heeft hun energetische verschijning een effect op het menselijk bewustzijn. Onze aanwezigheid van bewustzijn breidt zich uit naar universeel bewustzijn, waarbinnen we in onze essentie ontstaan en oneindig creatief vermogen ontvangen. Omdat we kwantum in onze essentie zijn, kunnen we ons eigen bewustzijn realiseren binnen het uitdijende bewustzijn. 

Welke ervaring we ook willen, we kunnen het creëren door onze aandacht af te stemmen op de vibrerende kwaliteit ervan in dankbaarheid en vreugde. Ons creatief vermogen wordt alleen beperkt door onze beperkende overtuigingen over onszelf. We kunnen ze oplossen en overstijgen in een dimensie zonder angst. Negativiteit kan niet bestaan in de geometrische structuur van kristallijne tijd, omdat negativiteit een entropische afwijking in bewustzijn is. Er is alleen de levensbevorderende energie van onvoorwaardelijke liefde.

Niet weten wie we werkelijk zijn staat lijden, woede en angst toe en we geloven dat alles uiteindelijk ophoudt te bestaan. We zijn vrij om te denken en te voelen wat we willen en te geloven wat we willen. Daarmee creëren we de kwaliteiten van onze ervaringen. Er worden ons geen eisen opgelegd buiten ons eigen bewustzijn. We vullen ons leven met de energieën waar we aandacht aan besteden en ons emotioneel op afstemmen, of dat nu positief of negatief is. Wat we doen is nieuwe of herhalende ervaringen voor onszelf creëren. Onze ervaringen op deze planeet hebben ons geleerd dat we liever vrij zijn van negativiteit en in plaats daarvan in liefde en vreugde willen leven.

In ons egobewustzijn is zo’n wereld onvoorstelbaar, omdat het ego bestaat uit beperkende overtuigingen over onszelf. Deze moeten allemaal opgelost en getranscendeerd worden om zonder angst te kunnen evolueren naar het volgende niveau van bewustzijn. Door aandacht te schenken aan levensbevorderende mensen, energieën en scenario’s terwijl we door ons leven bewegen, creëren we de energetische omgeving voor bewuste expansie in oneindig bewustzijn.

Auteur: Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org