vrijdag 30 juni 2023

Boodschap Van Aartsengel Zadkiël ~ GECENTREERD ZIJN OP JOUW PAD ~ 30 juni 2023 ~ Linda Robinson

 

Boodschap Van Aartsengel Zadkiël ~ Juli 2023

GECENTREERD ZIJN OP JOUW PAD

Gechaneld door: Linda Robinson – 29 Juni 2023

Gegroet Geliefden,

WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiël, en we begroeten jullie met Liefde. Vandaag willen we het hebben over gecentreerd zijn op je pad.

Jullie maken prachtige vorderingen op jullie ascensiepad. Jullie hebben veel keuzes gemaakt die jullie naar hogere niveaus hebben getild. Je hebt onderscheiden wat goed voor je is op je missie van dienstbaarheid.

Gecentreerd zijn op je pad kan je helpen je progressie naar hogere niveaus vol te houden.

Wanneer je gecentreerd bent, weet je wie je bent. Je bent duidelijk over je missie en doel. Je bent afgestemd op de Hogere Rijken en je wilt het hoogste goed voor iedereen.

Dit bewustzijn kan heel behulpzaam zijn in tijden van een sterke instroom van binnenkomende energie.

De inkomende energie interageert met je huidige energiepatroon en dit kan leiden tot een aanpassing. Soms kan het oude patronen naar boven halen om te onderzoeken.

Wanneer je gecentreerd en gefocust bent, ben je in staat om te bepalen of deze oude patronen verenigbaar zijn met wie je nu bent of dat je klaar bent om ze los te laten.

Omdat je gecentreerd bent, kun je de oude patronen op een gerichte en liefdevolle manier onderzoeken. Je bent helder over wie je bent, waar je bent op je pad en hoe je dienstbaar kunt zijn voor het hoogste goed.

Je bent ook in staat om te evalueren of concepten van anderen goed bij je passen. Het is geen kwestie van een oordeel over goed of fout. Het is eenvoudigweg weten wat bij jou en je pad past. Dit wordt gedaan met Liefde en wensen voor het hoogste goed voor iedereen.

Als je dit proces voortzet, raak je gecentreerd en verdwijnt het uiterlijke lawaai. Je kunt naar binnen keren en je bewustzijn stijgt.

Hierdoor kun je je gemakkelijker afstemmen op de Hogere Rijken. Je bent in staat om verruimde spirituele concepten te ontvangen en ze te onderzoeken vanuit je hart en je geest. Je weet of je ermee resoneert, of ze op dit moment goed bij je passen, of dat je ze op een later moment verder moet onderzoeken.

Dit onderscheidingsvermogen geeft aan dat je naar een hoger niveau op je ascensiepad gaat.

Je kunt deze stijging versterken door oefeningen te doen om gecentreerd te blijven.

Door je te richten op het huidige moment kun je je bewust zijn van wat er om je heen gebeurt. Je denkt niet na over wat je gisteren hebt gedaan of wat morgen brengt. Je bent gericht op het huidige moment en hoe het past bij je missie.

Dit kan versterkt worden door gedurende de dag meerdere keren naar binnen te keren. Focussen op je ademhaling kan een verschuiving teweegbrengen van de uiterlijke wereld naar innerlijke gecentreerdheid. Hoe vaker je dit doet, hoe meer gecentreerd je zult zijn.

Je wilt misschien ook af en toe je missie en gewoonten opnieuw bekijken om te bepalen of ze op één lijn liggen. Je kunt dan zien of dit is wat je wilt doen om vooruit te komen en of je trouw blijft aan je gewenste pad. Door periodiek te evalueren, ben je in staat om kleine aanpassingen te maken, indien gewenst. Hierdoor kun je trouw blijven aan jezelf.

Wanneer je trouw bent aan jezelf, kun je gecentreerd zijn. Er is geen innerlijke strijd. Je acties zijn afgestemd op wie je bent en wat je wilt. Dit leidt tot innerlijke vrede. Je beweegt je door je dag heen op een gecentreerde en vredige manier.

Je bent in harmonie met de Hogere Rijken en Al Dat Is. Je stijgt heel natuurlijk naar hogere niveaus op je ascensiepad.

Geliefden, we zijn blij dat je gecentreerd bent op je pad en je richt op het hoogste goed.

Weet dat je zeer geliefd bent.

WIJ ZIJN Aartsengelen Amethist en Zadkiël,

…en wij omringen je met Liefde.

En zo is het.

Kanaal: Linda M. Robinson

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org