maandag 26 juni 2023

De Schumann Resonantie Pieken & Ascensie Symptomen ~ 26 juni 2023 ~ Daniel Scranton


 

De Schumann Resonantie Pieken & Ascensie Symptomen  

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 Juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn bezig met het opruimen van energieën uit ons collectieve bewustzijnsveld, net zoals jullie dat op Aarde doen. Jullie doen geweldig werk, zowel individueel als collectief. Jullie hebben een manier om de energieën te meten die vanuit de kern van Moeder Aarde omhoog komen en het wordt de Schumann Resonantie genoemd. Wanneer jullie een grote piek op die grafiek zien die die energieën vertegenwoordigt, weten jullie dat jullie bezig zijn met een collectieve opruiming, en ieder van jullie kan als individu de gevolgen van zo’n piek voelen. Eén ding geldt voor iedereen die op dit moment op Aarde is. Het is nu de tijd om die opruiming bewust te doen en deze ervaringen zo goed mogelijk toe te laten.

Als je je ertegen verzet om iets los te laten, zul je de beet ervan voelen. Je zult de vastheid voelen die je soms voelt. Je zult je bezwaard voelen door het leven, en dan zul je je afvragen waarom je dat zware gevoel hebt. Het is altijd omdat je je aan iets hecht dat je los moet laten, en als je de kans krijgt om los te laten en je neemt hem niet, dan voel je dat in je lichaam. Je zult het ook voelen in je staat van zijn, in je niveau van vitaliteit, en je zult de gevolgen in je leven zien omdat je een lagere vibratie vasthoudt en je leven creëert vanuit die lagere vibratie.

Het is zo belangrijk om gehechtheden los te laten en er is nooit een beter moment geweest om dat te doen dan nu. Je bent een deel van het Ontwaakte Collectief als je deze boodschap ontvangt, en daarom is het aan jou om de rest van de mensheid te leiden door jouw voorbeeld. Het is volkomen normaal en aanvaardbaar voor je om te erkennen dat je enkele ascensiesymptomen hebt. Het is echter ook belangrijk voor jullie om te beseffen dat je die ascensiesymptomen niet zou hebben als je volledig met de stroom meeging. En we willen niet dat iemand van jullie negatieve emoties voelt of een oordeel ervaart omdat je niet de hele tijd met de stroom meegaat. Dat is de weg van de meester, en terwijl het meesterschap is dat je zoekt, zul je niet altijd op dat niveau van bewustzijn zijn. En dat is oké, en je moet dat oké maken.

Je moet het accepteren als jouw realiteit, want al het andere is alleen maar meer weerstand. Het maakt niet uit of je je verzet tegen iets of iemand daarbuiten, of tegen jezelf. Je moet nog steeds loslaten en alles laten zijn zoals het is, inclusief jezelf en waar je bent in je spirituele evolutie. We willen je verzekeren dat je zult komen waar je naartoe gaat, en je neemt het omtrekkende pad met opzet. Je neemt het pad waar je nu op bent zodat je mededogen zult hebben voor anderen die het moeilijk hebben.

Als je binnenkomt als de perfecte meester en nooit ontberingen of liefdesverdriet ervaart, hoe kun je anderen dan helpen? Je zou je niet kunnen verplaatsen in hen en wat ze doormaken, en het is zo belangrijk voor je om dat te doen om compassie te hebben voor je medemensen. Je zult blijven evolueren, ascenderen en toegang krijgen, en als je dat doet vanuit die staat van toelaten, vanuit die stroomstaat, kun je verwachten dat je zult zweven. Je kunt verwachten dat de dingen in je leven gemakkelijker voor je worden, zelfs als je niet alles bereikt wat je in dit leven wilt bereiken.

Zelfs als je niet rijk en/of beroemd wordt, kun je nog steeds een prachtig magisch leven leiden vol wonderen en synchroniciteiten. Vertrouw op jezelf, op je pad en op het plan voor dit leven, en je zult ver komen, en je zult vreugdevol ver komen. Blijf de golven van de pieken in de energieën van Moeder Aarde volgen, want zij is er om jullie te steunen en jullie eraan te herinneren dat jullie een krachtig wezen hebben dat samen met jullie opstijgt, recht onder jullie voetzolen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: wakkeremensen.org