dinsdag 27 juni 2023

Een grote verschuiving vond in de nacht plaats ~ JESSICA DELMAR


Een grote verschuiving vond in de nacht plaats, waarbij de zon opkwam in nieuwe lichtcodes op hartbasis.
Dit integreert een duw van nog meer hartgebaseerde lichtfrequentie in ons menselijk lichaam, waardoor we meer naar een nieuwe Aarde op hart gebaseerd zijn.

De Schumann resonantie heeft het vandaag sterk opgepikt ,maar je kunt het ook voelen in de lucht, de zon, en specifiek in je hart.
Dit is een krachtige verschuiving van bewustzijn naar liefde, waardering en energetische intimiteit met de aarde, anders dan we eerder hebben ervaren, en verstevigt een "merkpunt" tussen het eerste half jaar en de tweede helft.

Naarmate we door het zonnewendeportaal gaan, zal de tweede helft van het jaar een enorme verschuiving bieden in afstemming met meer verschuivende tijdlijnen.

Het doel ervan is om je in lijn te brengen met geïnspireerde actie die niet afhankelijk is van de geest, maar geopend door het hart.
Het voelt alsof het hart ons openlijk omarmt en ontvangt in zijn realiteit, zonder inmenging van de geest. Het voelt als het centrum van de storm, stil, stil - maar toch met beweging om je heen.

Deze vorm van uitlijning en observatie geeft je de kracht van "poppenspeler", die de greep vrijlaat van veel touwtjes die stevig vast zaten aan wat velen de "matrix" noemen - die afhankelijk is van jou als de marionet, niet de poppenspeler.

Als een "poppenspeler" van je eigen realiteit, die in het hart van Nieuwe Aarde stapt, is je hart de bedoeling, je gedachten zijn de touwtjes, en kun je vanuit jouw unieke standpunt voelen wat het meest nodig is in de Universele ervaring.

Dit betekent dat wanneer je hart de roeping vasthoudt, jij degene bent die het waarmaakt - of het nu door afstemming, actie, ontvangst of gewoon intentie is - er de energie van een bewegend deel in jou is dat ertoe werkt iets veel groters te laten gebeuren.

JESSICA DELMAR
Kunst roningang. atelier