vrijdag 30 juni 2023

De Belofte van Massa-Ascensie: Een Keerpunt voor de Mensheid ~ 30 juni 2023 ~ Aurora Ray


De Belofte van Massa-Ascensie:
Een Keerpunt voor de Mensheid

Door: Aurora Ray, 27 juni 2023

De vijfde dimensie is een plaats van vreugde, vrede en vrij zijn van pijn en lijden.

Daar zijn geen beperkingen of grenzen, alleen oneindige liefde voor alles wat bestaat. Dit is ook de plaats waar we volledig in onze kracht komen als menselijk wezen, niet langer begrensd door de beperkingen van deze wereld of ons fysieke lichaam. Dit kan een heel opwindende staat zijn om te ervaren!

In 5D zal je in staat zijn om onvoorwaardelijke liefde te ervaren voor iedereen om je heen, ongeacht hun achtergrond of overtuiging. De sluier tussen dimensies zal opgehaald worden, waardoor we allemaal echt geluk en vreugde kunnen ervaren!

Om deze frequentie binnen te gaan, is massa-ascensie een opwindende gelegenheid.

Massa-ascensie is de term voor een collectieve ervaring van ascensie die overal op de planeet plaatsvindt. Het is geen nieuw begrip, maar iets dat veel mensen pas sinds kort beginnen te begrijpen.

Het idee van massa-ascensie werd voor het eerst geïntroduceerd door David Wilcock in zijn boek ‘The Source Field Investigations’. Hij beschrijft het als een “massale gebeurtenis die zou gebeuren wanneer voldoende mensen een bepaald niveau van spiritueel bewustzijn bereikt zouden hebben en in staat waren om te beseffen dat ze al in de hemel waren.

Massa-ascensie is een spiritueel ontwaken en massa-ascensie is de ultieme uitdrukking ervoor. Het brengt een verschuiving in bewustzijn, innerlijke transformatie en een nieuwe manier van leven met zich mee.

Het is een tijd waarin de mensheid eindelijk vrij kan zijn van de beperkingen van de 3D werkelijkheid. Dit zal het ons mogelijk maken naar een hogere frequentie van bestaan te gaan waar we kunnen beginnen aan het helen van onze planeet en van onszelf.

Massa-ascensie is een unieke ervaring die het je mogelijk maakt je te verbinden met je hoger zelf, de Galactische Federatie en de vijfde dimensie.

Je weet al dat de Galactische Federatie een wereldwijd netwerk van wezens van verschillende rassen is die samenwerken ten voordele van alle mensen op Aarde en andere planeten in ons melkwegstelsel. Ze hebben ons vele jaren lang geholpen ons te ontwikkelen via veel verschillende projecten, inclusief  het verhogen van het bewustzijn via muziek en kunst, het creëren van nieuwe technologieën en het delen van kennis over hoe te leven in harmonie met Moeder Aarde.

De Galactische Federatie heeft de Aarde nu vele jaren actief geobserveerd, uitkijkend naar tekenen van massa-ascensie op onze planeet. Ze hebben veel tekenen gezien, maar niets dat lijkt op wat ze nu zien!

De tekenen van het massa-ascensieproces vinden momenteel plaats op een heel krachtige manier!

Het massa-ascensieproces bestaat uit veel verschillende fasen, sommige met een versneld tempo en andere die wat meer tijd vragen voor het individu om te voltooien.

Wat het tijdschema ook is, het brengt een variëteit aan subtiele en niet-zo-subtiele veranderingen in het leven van mensen. Het is echter geen eenrichtingverkeer; mensen kunnen ook het tegenovergestelde proces ervaren, wat betekent een terugzakken naar lagere frequenties van bewustzijn!

Maar je kunt de verschuiving naar ascensie heel gemakkelijk maken wanneer je eenmaal begrijpt wat het is. Ascensie is gewoon een bewuste staat van zijn die door de eeuwen heen door velen in verschillende culturen en landen werd ervaren. Het is het hoogtepunt van een innerlijke reis die je door veel ervaringen en uitdagingen heeft gebracht.

Zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt, wordt de Aarde nog steeds geconfronteerd met veel uitdagingen. Daartoe behoren achteruitgang van het milieu, sociale ongelijkheid, economische onzekerheid, politieke onrust en talloze andere kwesties.

De toenemende frequentie van deze uitdagingen duiden op een wereldwijde verandering in bewustzijn. Dit zijn tekenen dat er iets gebeurt met de planeet en dat zijn niet allemaal goede dingen.

Dit is waar massa-ascensie in beeld komt. Het is een proces dat ontzettend veel energie en licht met zich meebrengt. Maar het kan je ook immense vreugde en vervulling brengen.

Het is een tijd waarop onze planeet een enorme verschuiving in vibratie zal ondervinden. De hele planeet zal bezield worden met kosmische liefde en transformeren in een helend paradijs!

Wanneer dit proces is afgerond, zullen alle problemen in onze wereld zijn opgelost en ons leven zal voor altijd veranderd zijn!

Je voorbereiden op massa-ascensie kan ongelofelijk opwindend zijn. Als jij een van de mensen bent die zich voorbereiden op deze ascensie, is het belangrijk om eraan te denken gegrond en in het nu-moment te blijven. Je wilt geen verrassingen in deze kritieke tijd, tref daarom de nodige voorzorgsmaatregelen om er zeker van te zijn dat je vlak voor je ascensie in top fysieke en mentale conditie bent.

Meditatie en visualisatie zijn prima manieren om je voor te bereiden op massa-ascensie. Waarschijnlijk doe je dit al ter voorbereiding op de tijd wanneer de energie geschikt is voor massa-ascensie.

Visualisatie oefeningen zijn effectieve middelen om jezelf te visualiseren te midden van prachtig wit licht zodat je lichaam het licht kan opnemen en vasthouden wanneer het je wezen binnenkomt.

Wees niet bang; ga met de stroom mee. Er gaat een enorme mensenmenigte door dit massa-ascensiewonder. Je zult veilig zijn en je lichaam zal veilig zijn (je fysieke lichaam kan wat gevoelig zijn en pijn hebben, maar je ziel oogst de voordelen van massa-ascensie).

Het valt niet te ontkennen dat massa-ascensie een opwindende, stimulerende ervaring is. Het is een moment waarop je je verbindt met het universum en met de laag van licht die hier op Aarde al bestaat!

Kijk je er actief naar uit? Fantastisch! Laten we ons dan nu in de versnelling zetten zodat we elke dag kunnen leven alsof het onze laatste zou zijn. Maar natuurlijk op de best mogelijk manier!

Ik hoop dat deze tips je helpen om je in balans en gemoedsrust te houden terwijl je je voorbereid op deze monumentale gebeurtenis!

Besluit om blij te zijn; besluit om te glimlachen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org