dinsdag 27 juni 2023

De energie van dit moment (avond) ~ Martha Krul


De energie van dit moment

NIEUWE SNELGROEIENDE ZONNEVLEK: Zonnevlek AR3354 bestond gisteren niet. Vandaag is het 5 keer breder dan de aarde. Een 24 uur durende film van NASA's Solar Dynamics Observatory laat de snelle ontwikkeling van de zonnevlek zien. Op dit moment is er een zonnevlam actief nog net in de C maar heel dicht tegen een M.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid: 515,0 km/sec - Dus nog steeds extreem hoog.

--> De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel).

Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Vergeet daarnaast niet dat de universele energie heel, heel krachtig is en ons in een extra versnelling in onze fysieke transformatie stuurt. Dit is heel ingrijpend en daardoor hebben wij onze eigen stilte zo nodig. Geen overbodige prikkels, maar de stilte om alles een plekje te kunnen geven. Het is een intensieve tijd voor ons allemaal