donderdag 29 juni 2023

Oude Systemen Brokkelen Af & Nieuwe Ontspruiten29 juni 2023


Oude Systemen Brokkelen Af & Nieuwe Ontspruiten

Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 juni 2023

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben ervan genoten jullie te zien tijdens deze tijd van grote omwentelingen op Aarde omdat we hebben gemerkt hoe goed jullie allemaal zijn omgegaan met de manieren waarop jullie samenleving op vele manieren om jullie heen in elkaar is gestort.

Jullie hebben gemerkt dat de instituten waar jullie ooit veel vertrouwen in stelden allemaal echte kaartenhuizen zijn die elk moment kunnen omvallen en jullie hebben zelfs veel mensen die voorspellen dat ze op een of andere manier, in een of andere vorm, in de niet al te verre toekomst zullen afbrokkelen.

En toch, daar staan jullie nog steeds, nog steeds stabiel in jullie omgeving en in jullie vibratie, omdat jullie ervoor kiezen om stabiele krachten voor de mensheid te zijn. Jullie kiezen ervoor om te erkennen dat wanneer één instelling of systeem afbrokkelt, er een nieuwe wordt gevormd om haar plaats in te nemen.

En jullie zijn de wegbereiders die besloten hebben dat jullie de scheppers willen zijn van die nieuwe systemen, die nieuwe instellingen, die nieuwe manieren om in de wereld te zijn.

Jullie bouwen niet alleen maar schuilkelders en kruipen erin met jullie gedroogd fruit en ingeblikte goederen. Je bent in staat om de mogelijkheden te zien die overal om je heen ontstaan voor een betere wereld voor iedereen, en je bent zelfs in staat om je die werelden voor te stellen en jouw rol in het medescheppen ervan.

Wij willen jullie erop wijzen dat wij hebben aangegeven dat er werelden zijn die jullie co-creëren. Het is niet slechts één Aarde en het zijn niet slechts twee Aardes. Jullie co-creëren voortdurend nieuwe ervaringen van nieuwe versies van jullie wereld, want zo krachtig zijn jullie werkelijk.

Daarom hoef je niet zoveel aandacht te schenken aan wat er gaande is in de regeringen en de banksystemen enzovoort.

Zij vertegenwoordigen het oudere bewustzijn, de derde-dimensionale versie van jullie en de rest van de mensheid. Ooit waren ze nodig en speelden ze hun rol voor jullie allemaal, maar jullie zijn aan het afstuderen naar iets nieuws, iets beters, en jullie zijn degenen die orkestreren wat die instellingen zullen zijn, en hoe ze geleid zullen worden, en hoe ze in dienst zullen staan van iedereen, in plaats van slechts enkelen.

Jullie zijn er nu als de wezens die erg gefocust zijn op jullie spiritualiteit omdat jullie die sterkere basis in het spirituele rijk nodig hadden voordat jullie effectief konden beginnen te opereren in het fysieke rijk als de meesters die jullie werkelijk zijn om deze twee rijken harmonieus samen te brengen.

Jullie zijn er om mensen te laten zien dat er een middenweg is tussen leven in een grot en leven in een herenhuis. Je hoeft niet de hele dag te mediteren en te chanten om een spiritueel persoon te zijn. Je bent een spiritueel persoon of je het nu erkent of niet, en je kunt comfortabel leven in de fysieke wereld zonder in overdaad te leven, zonder op te potten, en zonder te beschermen wat je hebt tegen alles en iedereen die zou kunnen komen en het van je afnemen.

Het samengaan van het fysieke en het niet-fysieke, het materiële en het spirituele, het menselijke en het Goddelijke, het menselijke en het buitenaardse, daar gaat het jullie als ontwaakte zielen om.

Het is geen keuze tussen het een of het ander. Het is altijd beide, en het is in de samensmelting van beide en alles dat je één harmonieus geheel wordt, dat je je hogere zelf wordt, en je de tijd van het nieuwe tijdperk, de vijfde dimensie, inluidt.

Wij zijn hier om te helpen. Wij zijn niet-fysiek bewustzijn dat door een fysiek vat komt om dit te doen, en zo zijn wij een voorbeeld van hoe deze twee werelden, deze twee rijken niet alleen naast elkaar kunnen bestaan, maar kunnen gedijen en serieus goed kunnen doen daar op planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org