dinsdag 27 juni 2023

Het Onbekende & Wat Er Naar Je Toekomt ~ 27 juni 2023 ~ Daniel Scranton


 

Het Onbekende & Wat Er Naar Je Toekomt

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 Juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn in ons element wanneer we iets aanvoelen dat onbekend voor ons is en er voor het eerst een gevoel van krijgen. Voor ons is er niets opwindender dan het onbekende, omdat het betekent dat we een aspect van onszelf zullen ontmoeten waar we ons voorheen niet bewust van waren. Als je in het onbekende stapt in je leven, wil je echt dezelfde benadering kiezen, want het zal de plek zijn waar je iets nieuws over jezelf ontdekt.

Je wilt ontdekken hoe creatief je bent, hoe sterk je bent, hoe intelligent je bent, en als niet alles perfect voor je is uitgestippeld, dan geef je jezelf de kans om deze aspecten van jezelf te verkennen waar je je misschien nog niet bewust van was. Je wilt jezelf ook uitdagen, altijd. Dus zelfs als je wist dat je een bepaalde hoeveelheid creativiteit had, is het iets om jezelf te laten zien hoe creatief je kunt worden als dat nodig is.

Je wilt echt niet dat je toekomst vastligt in steen en je verteld wordt door iemand die een gave heeft om in de toekomst te kijken, want je wilt verrast worden door het leven en je wilt op die momenten verschijnen als een vollere en completere versie van jezelf om het onbekende tegemoet te treden. Als je angst hebt voor het onbekende, dan moet je jezelf echt afvragen waarom. Komt het door wat je je inbeeldt dat het onbekende inhoud? Want als dat het geval is, dan is het niet langer onbekend voor je. Nu schep je het met je verbeelding en maak je het tot iets wat je niet wilt dat het is. Maar als je in plaats daarvan kunt herkennen dat het onbekende soms iets beters bevat, dan kun je er opgewonden over raken.

Wanneer we met jullie praten over verschuivingen naar de vijfde dimensie, praten we met jullie over iets dat voor jullie grotendeels onbekend is. De meeste mensen hebben slechts een glimp opgevangen van hoe de vijfde dimensie eruit ziet. En dus wil je eigenlijk gewoon aannemen dat wat er ook naar je toe komt dat onbekend voor je is, het beter zal zijn. Het zal zeker jullie creatie zijn, en jullie evolueren en worden meer dan jullie ooit geweest zijn daar op Aarde. Dus dan zou daaruit volgen dat wat jullie creëren beter is dan wat jullie hebben ervaren en zelfs beter dan wat jullie je kunnen voorstellen.

De energieën die op dit moment op je afkomen, ondersteunen je heel erg om te creëren met vibratie in plaats van met gedachten en verbeelding. Dat betekent dat je niet gericht hoeft te zijn op details om een betere versie van de werkelijkheid te creëren. In feite zouden we zeggen dat je gevoelsgericht moet zijn en het universum alle details moet laten uitwerken die je niet kunt bedenken en zelfs niet kunt voorstellen. Dat is werkelijk leven zoals je bedoeld was te leven, en dat is de vibratie die we in deze transmissie inbrengen, zodat jullie je bij ons kunnen aansluiten in ons enthousiasme om jezelf vollediger te leren kennen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org