woensdag 28 juni 2023

Cosmisch Frequentie Nieuws ~ Dr Shavi M. Ali


Een snelgroeiende zonnevlek met het nummer "AR3354" is vijf keer zo breed als de aarde.
Het zou gisteren niet hebben bestaan ​​en is plotseling in zicht gekomen.
Als het explodeert met fakkels, zullen ze sterk zijn en mogelijk op de aarde gericht zijn. Dit is niet onwaarschijnlijk, aangezien zonne-energie vaak krachtiger is voorafgaand aan een Volle Maan dan een Nieuwe Maan, en we hebben een "Super Volle Maan" die aankomt op 3 juli - iets minder dan een week verwijderd.
Onze maanbol groeit dus en "trekt" al aan onze planeet en haar wateren.
Over de hele wereld hebben zich sterke stormen en aardbevingen voorgedaan, samen met enorme hitte op bepaalde plaatsen.
In de VS bevindt de staat Texas zich bijvoorbeeld in een zone waar de temperaturen de "100" graden (38 °C) hebben overschreden, waarbij sommige staten in de zuidelijke en oostelijke regio's temperaturen van "113" graden (45 °C) rapporteren. en meer.
Door de luchtvochtigheid lijken deze cijfers nog hoger. Deze cijfers zijn gevaarlijk voor plaatsen die dit soort graden niet gewend zijn, vooral zo vroeg in het jaar.
Er komt dagelijks meer LICHT van binnen en buiten ons zonnestelsel.
Het LICHT kan warmte veroorzaken op en in de planeet en de schepping die hier verblijft.
Ons hele zonnestelsel dat door de eerste van twaalf draaikolken van de hele "fotonengordel"-vortex beweegt, produceert warmte.
De warmte maakt overtollige energie vrij van de elektronen en protonen die het menselijk lichaam overspoelen.
De mitochondriën (het informatiedragende aspect van ons DNA) worden in staat om sterkere fotonen (LICHT) te accepteren, ook al is het proces om dit te doen fysiek, emotioneel en mentaal onaangenaam, aangezien reiniging samen met LICHT-ontvangst plaatsvindt, zoals talloze keren is besproken .
Het menselijk systeem verwijdert zich van elektromagnetisme als de belangrijkste manier om berichten door het zenuwstelsel te sturen.
Kristallijne energie gaat veel beter om met de atomen en moleculen van ionisatie (doordringende en veranderende energieën) van krachtige straling, zoals de positief geladen protonen die bijna dagelijks inzoomen op de andere kant van onze planeet terwijl ze de magnetosfeer binnendringen.
Het lijkt er daarom op dat we worden beschermd tegen de dwaasheden van de mensheid die de uitputting van de magnetosfeer veroorzaakten, waardoor de protonen het aardse domein konden binnendringen.
Er vindt een procedure in twee fasen plaats terwijl "kristallisatie" plaatsvindt.
Aan de ene kant wordt collectief bewustzijn kansen geboden om te verheffen, en aan de andere kant worden onze cellulaire structuren getransformeerd zodat we meer LICHT kunnen dragen - meer "Bio-fotonen" ("LevensLICHT") van de BRON.
Hoe hoger dat bewustzijn wordt, hoe hoger de trilling. Hoe hoger de trilling, hoe groter het LICHT. Hoe groter het LICHT, hoe zuiverder de vorm.
Kortom, materiaaldichtheid wordt vrijgegeven. Dit is een van de redenen waarom het eten van vers biologisch (zonder giftige chemicaliën) voedsel en het drinken van bronwater zo belangrijk is.
Het eten van zware maaltijden (vooral met veel vlees) kan het proces van het ontvangen van het noodzakelijke LICHT belemmeren.
Veel mensen melden dat ze minder honger hebben en velen drinken regelmatig meer smoothies.
We ontvangen zeer hoge energie van het centrum van ons melkwegstelsel en terwijl we, zoals hierboven vermeld, door de "Fotonengordel" reizen, stromen diepe en vruchtbare energetische stromingen vanuit vele arena's onze planeet binnen.
Zonnevlekken zijn bijvoorbeeld in de loop van een lange tijd in aantal toegenomen en exploderen vaker met middelsterke "C-Klasse", sterke "M-Klasse" en enorm krachtige "X-Klasse" fakkels wanneer ze hun energie ontvangen van de "Grote Centrale Zon".
Er wordt voortdurend een kosmische productie opgevoerd, en we staan ​​ermee "op het toneel".