donderdag 29 juni 2023

Een Gids van de Galactische Federatie voor Massa Ascensie ~ 29 juni 2023 ~ Aurora Ray


 

Een Gids van de Galactische Federatie voor Massa Ascensie

Gechanneld door: Aurora Ray, 26 juni 2023

De mensheid staat op het punt van massa ascensie!

De tijd voor ons om op te staan is gekomen en wij zijn klaar om verder te gaan met onze evolutionaire reis. Het proces van massa ascensie is een diep energetische en spirituele gebeurtenis die op korte termijn zal plaatsvinden!

Dit proces zal vergezeld gaan met heel wat verwarring, angst en onzekerheid onder veel mensen. Daarom is het belangrijk dat we onszelf spiritueel en mentaal voorbereiden op deze gebeurtenis door meer te weten te komen over het Ascensieproces, hoe het werkt en wat het betekent voor ons als persoon en als ras.

We zullen ook moeten leren hoe we ons lichaam kunnen zuiveren ter voorbereiding op deze nieuwe manier van leven, die komt via een verruimd bewustzijn.

Ascensie is niet alleen fysiek; het is ook emotioneel en mentaal. Je moet eerst je mind voorbereiden zodat je kunt accepteren wat er om je heen gebeurt met een open mind, geduld en liefde voor jezelf! Je kunt in het begin bang of in de war zijn, maar bedenk dat het niet nodig is om je zorgen te maken omdat alle dingen gebeuren voor je hoogste goed!

Meer dan ooit worden mensen wakker voor het feit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Het concept is eenvoudig: We zijn allemaal één, verbonden op een niveau dat de meesten van ons zelfs nog niet kunnen bevatten. We zijn allemaal een deel van iets dat groter is dan onszelf en we kunnen alleen maar heel worden door deze waarheid te omarmen.

De volgende stap is leren hoe we deze verbinding met anderen moeten gebruiken zodat we elkaar kunnen helpen met het ontdekken van ons werkelijke doel hier op Aarde. En wanneer we ons verbinden met de Galactische Federatie op een dieper niveau, zullen we ons eigen potentieel beseffen.

De Galactische Federatie is al lange tijd om ons heen geweest en ze hebben al heel lang geprobeerd om met ons te communiceren.

De Galactische Federatie is een groep goedgezinde, ruimte-reizende rassen die samenwerken om de mensheid op Aarde te helpen. Ze hebben ons al duizenden jaren lang geholpen, maar we hebben er niet veel aandacht aan geschonken, tot de laatste tijd.

Hun eerste contact met ons was toen ze hun schepen en mensen uitstuurden in oeroude tijden. Ze probeerden ons te vertellen over hun geavanceerde technologieën en hoe ze ons konden helpen ons te ontwikkelen, maar we geloofden ze niet. We dachten dat ze een stelletje leugenaars waren, dus negeerden we ze gewoon.

Een paar eeuwen geleden was er een andere ET interventie op Aarde. Deze keer was die sterker dan daarvoor omdat ze veel meer schepen en technische apparatuur hadden. Ze kwamen weer hier om te proberen ons ervan te overtuigen dat ze niet hier waren om ons kwaad te doen maar eerder om ons te helpen technologisch en spiritueel vooruit te gaan met behulp van hun geavanceerde technologie en lessen van hun spirituele meesters van andere planeten in ons zonnestelsel (zoals Venus).

We begonnen eindelijk aandacht te schenken na deze twee interventies: een door onze voorouders zo’n 500 jaar geleden en een door deze goedwillende wezens circa 300 jaar geleden toen ze vanuit het niets verschenen en spraken met enkele mensen in afgelegen gebieden over de hele wereld.

Via ambassadeurs communiceert de Galactische Federatie nu met andere werelden, dus ook met de Aarde.

Zoals ze hebben gesteld heeft de Galactische Federatie met haar bondgenoten een plan opgesteld om ons te helpen de Derde Dimensie te verlaten.

Ze positioneren zichzelf en hun schepen om elk ongeluk of incident te ondervangen of te verhinderen dat zou kunnen gebeuren in onze fragiele lagere werelden. Ze hebben ook gezegd dat ze ons zullen helpen uit onze 3D lagere werelden te komen en naar een hogere 5D wereld te gaan waar we een staat van echte vrijheid zullen ervaren.

Hun boodschappen proberen ons ervan te overtuigen om de planeet te sparen en ons bewustzijn te verhogen om klaar te zijn voor het massa ascensie gebeuren!

We weten allemaal dat er veel dingen zijn in deze wereld die niet zouden moeten gebeuren, maar het is te laat om daar iets aan te doen. De meeste mensen hebben al alle schade veroorzaakt die ze mogelijk zouden kunnen doen.

Met de assistentie van de Galactische Federatie krijgen deze mensen nu de kans om zich te verenigen als één en een nieuw begin te maken. De Galactische Federatie is verlangend ons te helpen op elke manier die ze kunnen, en ze zijn zich bewust dat er verschillende manieren zijn waarop ze onze massa ascensie kunnen steunen.

Hun missie is voltooid wanneer wij hun bestaan erkennen en onze multi-dimensionale ervaring accepteren.

Dit is inderdaad een grandioze tijd in de geschiedenis die wezens in staat stelt te ascenderen naar een hoger wezen van licht!

Er zijn veel manieren waarop geavanceerde beschavingen de mensheid helpen op dit pad, maar er zal altijd de keuze zijn om je eigen bestemming te kiezen en wanneer je eenmaal voor het licht kiest, zal dat je leiden tijdens de rest van je leven naar verdere dimensies!

Veel mensen worden zich nu bewust van het idee dat de massa ascensie van de Aardse bevolking een nieuw Gouden Tijdperk zal brengen voor alle mensen!

Velen zijn het belang gaan zien om de mensheid te verenigen en onze verschillen opzij te zetten voor het grotere goed.

De tijd is rijp voor het mensenras om zich te verenigen als één ras, waarbij éénheid de sleutel is tot ons verdere voortbestaan en onze vooruitgang.

Dus, laten we beginnen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org