maandag 26 juni 2023

Entiteiten Van De 4e Dimensie En De Bijbehorende Valkuilen. ~ 26 juni 2023 ~ Aluska /Alue K. Loskotová

 

Entiteiten Van De 4e Dimensie En De Bijbehorende Valkuilen.

Door: K. Loskotová – aluska.org – 17 Juni 2023

De 4e dimensie is, eenvoudig gezegd, de ongrijpbare astrale ruimte die overal om ons heen is. Het loopt parallel aan onze wereld en zit vol met verschillende wezens. Als je werd aangetrokken om dit artikel te lezen, dan neem ik aan dat je de uitdagingen die de aanwezigheid van deze entiteiten met zich mee kan brengen al hebt ervaren.
Het is een beetje een taboe in de westerse cultuur. Een van die dingen waar mensen een beetje bang voor zijn om als “gek” of “X-Files mensen” bestempeld te worden. Maar we moeten soms het ijs breken om als samenleving vooruit te komen, want zwijgen over belangrijke onderwerpen lost niets op.

De term “entiteit” is erg vaag. Laten we het eerst een beetje uitleggen voordat we ons richten op de specifieke entiteiten die mensen meestal in gedachten hebben. Er zijn in principe drie soorten entiteiten: Aardgebonden geesten, entiteiten uit hogere dimensies en niet-menselijke destructieve entiteiten. We zullen ons voornamelijk met de laatste categorie bezighouden.

*****

Aardgebonden Geesten

Over het algemeen is dit een mens die geïncarneerd was maar niet is overgestoken naar de spirituele wereld (hemel/verbonden met het Hogere Zelf) na de dood van hun lichaam. Ze blijven in niet- Fysieke vorm gewoon in de 4e astrale dimensie tot ze klaar zijn om verder te gaan.

Ze worden meestal naar de materie en de Aarde getrokken door angst voor verlies, spijt, te grote afhankelijkheid, onvermogen om los te laten of te vergeven. Vaak zijn ze gebonden aan een bepaalde plek die ze niet willen of kunnen verlaten. Ze kunnen vriendelijk, hatelijk of ronduit gemeen en gevaarlijk zijn. Het hangt ervan af wat voor persoon ze zijn, wat voor ziel ze hebben en wat hun motieven zijn om te blijven. Ze kunnen soms lastig zijn als hun activiteit zich manifesteert in dingen als het verplaatsen van meubels, het maken van lawaai, verschijningen en al het andere dat we gewoonlijk associëren met een spookbewoning. We zullen dit soort entiteiten niet behandelen in dit artikel, maar het is goed om je ervan bewust te zijn en hun bestaan te respecteren.

Wezens Uit Hogere Dimensies

Dit zijn entiteiten die in de hogere, engelachtige gebieden verblijven. Ze hebben het vermogen om zich in de 4e dimensie te manifesteren en zijn ook geïnteresseerd in samenwerking met wezens van de 3e dimensie, met Fysieke mensen. Ze hebben individuele zielen en naturen. Ze komen in veel verschillende vormen voor, er zijn vele soorten. Deze omvatten engelen, spirituele gidsen en natuurgeesten.

Hogere dimensionale wezens zijn een complex onderwerp, waar je extra voorzichtig mee moet zijn. Hoogbegaafden die achter de sluier kunnen kijken, worden vaak het slachtoffer van slimme duistere geesten die zich valselijk voordoen als goede hogere wezens. Sommigen zijn zeer slimme misleiders en energiemanipulatoren, waardoor ze moeilijk te detecteren zijn, zelfs voor ervaren mystici.

Als het onderwerp van hogere wezens, engelen en spirituele gidsen je meer interesseert, en je wilt graag contact met ze maken en leren hoe je dat moet doen, dan vind je alles wat je moet weten in De Beschermengel.

Onmenselijke Destructieve Entiteiten

Dit is waar mensen meestal over praten als ze zeggen dat ze een slechte entiteit op hun gebied hebben, en daar gaat het artikel van vandaag over.

Dit zijn entiteiten die vaak mensen bezitten omdat ze in het energielichaam van hun gastheer leven. Deze entiteiten gedragen zich als parasieten die levensenergie (qi) van de gastheer aftappen en geleidelijk sterker worden terwijl het slachtoffer zwakker wordt.

Helderzienden die in staat zijn om ze te zien, melden allerlei vormen, maten en kenmerken. Het is een zeer gevarieerd aanbod van monsters, zwarte klodders of hagedisvormen. Mensen noemen ze ook tentakels of haken, waarmee ze zich vasthechten aan iemands energieveld.

Hun voedselbron is ook emotionele energie, dus ze proberen hun slachtoffer constant te stressen en te storen.

Ze hebben geen individuele ziel, hoewel ze individueel kunnen handelen. Ze hebben een collectief groepsbewustzijn en functioneren volgens het principe van het korfbewustzijn.

De lagere gewone parasieten hebben geen kwade bedoelingen, ze vervullen slechts hun parasitaire instinct voor zelfbehoud. Ze hebben gewoon honger en willen eten. Dit zou je kunnen vergelijken met het gedrag van een bacterie, die ook niet van plan is om iemand te doden als hij hem ziek maakt. Hij probeert zich gewoon te vermenigvuldigen en te verspreiden.

De slimmeriken bewerken hun slachtoffers, zoals een boer vee houdt. Ze hebben geleerd om de emotionele kraan van hun menselijke gastheer heel handig open te draaien, zodat ze, wanneer ze honger krijgen, emotionele energie naar binnen kunnen drinken. Ze richten zich op elke emotionele kwetsbaarheid en onbalans bij mensen en haken hun tentakel precies op de kwetsbare plek.

Waarom Heb Ik Een Entiteit In Mijn Veld?

In principe is het er omdat je het toelaat. Het is een onbewuste toestemming. Je parasitaire entiteit wil niet ontdekt worden omdat je anders gemotiveerd wordt om ertegen te gaan vechten. Het wil samenleven zonder dat zijn gastheer weet dat het er is, dus probeert het heimelijk te werk te gaan. De belangrijkste tactiek van deze parasieten is het manipuleren van de geest van een persoon om te geloven dat de destructieve gedachten en acties van hun eigen geest zijn, terwijl ze door de parasiet worden geplant. De parasiet bereikt dit door zwakke punten te gebruiken die hij versterkt en uitwerkt, zodat de gastheer geen vermoeden heeft op het moment dat een al bestaand probleem wordt verergerd.

Wie Is Bijzonder Kwetsbaar?

Zolang je mens bent, ben je kwetsbaar. Niemand ontkomt daar helemaal aan. Naarmate we spiritueel evolueren en meer aanwezig zijn, naarmate we meer verlicht zijn, wordt het veel moeilijker voor hen om ons te misleiden en voor de gek te houden. De beste immuniteit is dus bewustzijn, je denken beheersen en aan jezelf werken. Wanneer situaties buiten onze controle raken, is het belangrijk om te weten hoe we ze kunnen opruimen.

De grootste problemen met entiteiten komen meestal van mensen die drugs of psychofarmaca hebben gebruikt, of die lange tijd dingen hebben gedaan die hen desensibiliseren: televisie met gewelddadige programma’s, alcohol met kalmerende effecten, overmatig videospellen spelen waarbij je vaak naar dode lichamen en bloed kijkt.

Waarom zijn drugs gevaarlijk voor spirituele ontwikkeling? Omdat ze de staat van bewustzijn op onnatuurlijke wijze veranderen, waarbij iemand van zijn normale staat naar een geforceerde veranderde staat gaat en ondertussen verschillende belangrijke en noodzakelijke stappen in zijn ontwikkeling mist. Als hij niet spiritueel volwassen is en hier niet mentaal op voorbereid, zal er een blinde vlek ontstaan in plaats van de ontbrekende stappen. Dit is de plek waar entiteiten doorheen glippen, als een open deur. Het is een blinde vlek, zodat de persoon die de drug genomen heeft zich er niet van bewust is. Het kan lange tijd volledig onopgemerkt doorgaan (jaren en levens).

Daarom kunnen getuigenissen van mensen die iets genomen hebben variëren. Voor sommigen triggert het mentale ziektes, voor anderen paranoïde gedachten en voor anderen verschuift het hun bewustzijn naar iets belangrijks. Maar meer mensen hebben een slechte ervaring omdat het spirituele niveau van de samenleving in het algemeen erg laag is.

Wat Kunnen We Eraan Doen?

Hier is de sleutel die de deur naar de oplossing opent: Er is iets in je waar de parasiet zich aan vastklampt. Het zal een psychologische blokkade zijn, een verstoring in de energiestroom of een trigger voor een emotionele reactie. Een entiteit kan alleen in je veld bestaan als het iets heeft om zich aan vast te klampen.

Het eerste wat je moet doen is de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat het daar is omdat je het op de een of andere manier toestemming hebt gegeven om daar te zijn. Het is jouw probleem, jouw rotzooi om op te ruimen en jouw taak om er vanaf te komen. Delegeer deze taak dus niet aan andere mensen en ren niet naar genezers, die zullen je niet helpen en je zult je problemen waarschijnlijk alleen maar vergroten. Als je met iemand wilt samenwerken, is het beter om een naaste of een goede psycholoog te raadplegen die je kan helpen om de oorzaken van de mentale crisis te analyseren en die je idealiter mentaal ondersteunt en aanmoedigt.

Entiteiten voeden zich voornamelijk met destructieve emoties. Wat zijn jouw emotionele triggers? Identificeer situaties die je echt van streek maken of die je veel zorgen baren. Dit zijn de momenten waarop de parasiet sterker wordt.

De parasiet houdt van: Anderen de schuld geven, woede, je een slachtoffer voelen, paranoia, angst, schuldgevoel, je tekort gedaan voelen, zorgen, zelfmedelijden, lijden aan eenzaamheid, zelfspot, je onwaardig/onvoldoende voelen, gebrek aan motivatie, onzekerheid, ongeduld, wrok, jaloezie, depressie, walgen, zich niet gewaardeerd voelen, geïrriteerd voelen, je opgesloten voelen, met je hoofd in de wolken lopen, de duisternis ontkennen, de harde realiteit vermijden, als alles perfect en precies naar je zin moet zijn, de sfeer of andere mensen willen controleren. Het houdt van manipulatie en algemeen kwaad doen, maar de gastheer moet echt karakterloos en compleet onwetend zijn om mee te werken. Een normaal, fatsoenlijk persoon bevindt zich op het spectrum van ongelukkig zijn en begaat niet vrijwillig kwaad.

Als je een van deze emoties herkent als je probleem (d.w.z. een terugkerend thema in je leven), is het waarschijnlijk dat een entiteit dit in je versterkt en de resulterende emoties als voedsel gebruikt. Daarom wordt het steeds erger, verpest het je leven en drijft het mensen van je weg, tenzij je op tijd herkent dat er iets mis is en er iets aan doet.

Het probleem erkennen en accepteren is de eerste stap naar zelfbekrachtiging.

De volgende stap is begrijpen dat deze entiteiten normaal zijn in de bevolking. De meeste mensen hebben ze in hun omgeving zonder het te beseffen. Deze wereld is eigenlijk een grote ketel van emoties, een perfecte broedplaats voor psychische vampiers en parasieten. Iedereen heeft ergens mee te maken en iedereen moet ergens aan werken. Dus geef jezelf niet de schuld en maak er iets speciaals en buitengewoons van, begin vooral geen medelijden met jezelf te krijgen. Als er al iets bijzonders of buitengewoons is aan jouw situatie, dan is het dat je er actief mee bezig bent en dat je er vanaf komt, wat bij de meerderheid van de bevolking meestal niet het geval is.

Werk Aan Je Onderwerpen

Het belangrijkste wat je kunt doen is werken aan je onderwerpen. Het is echt zo eenvoudig. Zodra je de voedingsbron – de geladen emotionele schommelingen – wegneemt, hebben ze niets meer om zich aan vast te houden en zullen ze wegvallen.

Het is ook heel belangrijk om onze emoties niet te ontkennen. Het ontkennen en onderdrukken van onszelf creëert weer blinde vlekken waar ze zich verstoppen. Waar we naar op zoek zijn is een authentieke onbelemmerde emotionele expressie van het Zelf die in afstemming is met de Bron.

Mensen kunnen hun entiteiten ook verwijderen door wilskracht en visualisatie. Tijdelijk kan dit werken. Maar als je niet omgaat met de energie die hen uitnodigde in je ruimte, zul je gewoon steeds weer een andere entiteit van een soortgelijk type naar je toe trekken, totdat je de gehechtheid aan die emotie van binnenuit loslaat. Niemand anders kan dat voor je doen en daarom schreef ik dat een healer je niet kan helpen. Het is onderdeel van jouw spirituele reis en zelfrealisatie, onderdeel van jouw terugkeer naar wie je werkelijk bent. Daarom is het niet mogelijk om het iemand anders voor je te laten doen, want dat brengt je nergens.

Laat je inspireren en steunen door andere mensen als je ziet dat zij voorop lopen en weten wat ze doen. Ze kunnen je goede raad en aanmoediging geven. Maar je moet nog steeds je eigen pad bewandelen.

De hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt, zullen je helpen om vastzittende energetische parasieten te verwijderen:

Hulpmiddelen – Hier vind je een gids en een gevarieerd aanbod van vele soorten hulpmiddelen die je kunt gebruiken om je huis te reinigen.

Natuurlijk kristal – Voor acute problemen, pak het in je hand en was het onder koud stromend water wanneer de symptomen afnemen. Klik hier voor de exacte instructies voor het gebruik en de reiniging en hier om je kristal te kiezen.

Energiekristal – Door constructieve energie op te wekken, gaat het de invloed van de parasiet tegen, die geleidelijk vanzelf zal afbladderen. Je kunt je energiekristal hier kiezen en hier is een meer gedetailleerd artikel over het product.

Scalaire lichaamskaarsen – De parasiet kan worden weggezogen met scalaire kaarsen. Breng het aan op de chakra of het gebied waar het vastzit, of breng twee kaarsen tegelijkertijd aan op de kuiltjes op de heupen (een assistent is essentieel voor het aanbrengen), dan één op de zonnevlecht, één op de thymusklier en de laatste op het derde oog (wees voorzichtig, je werkt met vuur en pas op voor de spetters). Het schoorsteeneffect van de kaars en de zachte zuiging zuigen destructieve energieën weg en herstellen de natuurlijke stroom van qi in het lichaam. Je kunt de kaars hier kopen en een meer gedetailleerd artikel vind je hier.

Laat de opgesloten emotie los, laat de gehechtheid aan de emotie los en dan zal er geen plaats meer zijn voor de entiteit om zich aan jou te hechten. De meeste mensen moeten dit meerdere keren doen vanwege verschillende kwesties, over een periode van tijd en door verschillende niveaus van vibrationeel bewustzijn. Er is geen snelle oplossing. Het is echter de enige consistent effectieve manier om een spirituele reis te katalyseren omdat je ruimte creëert voor hoger bewustzijn om binnen te stromen waar je ooit geblokkeerd was. In feite is het gebruik van verlicht bewustzijn een krachtig pad naar spiritueel meesterschap.

Het is dus niet je taak om te doen alsof iets je niet dwars zit. Evenmin is het je taak om een emotie niet te ervaren als die al is ontstaan. Je taak is om te rijpen tot een zodanige staat van spirituele gelijkmoedigheid dat je er niet door gestoord wordt. Hoe je daar komt is aan jou. Zoveel mensen als er zijn, zoveel unieke paden zijn er. Je hoeft helemaal niemand te kopiëren of te imiteren om te slagen. Maak je dus geen zorgen als jouw pad niet wordt goedgekeurd. Vertrouw op je eigen richting en individuele timing. Als je voelt dat het klopt en het resoneert met jou, ga er dan voor.

Wat Nog Meer Kan Helpen

Het belangrijkste is om bewust aandacht te besteden aan je blokkades. Klankwerk, beweging en elk ander werk dat vastzittende energie losmaakt, kan helpen als je er bewust mee werkt. Zelfs iets banaals als het bespelen van een muziekinstrument of graven in de tuin kan je helen. Zelfs geleide meditatie kan sommige mensen helpen.

Onthoud dat de sleutel tot het loslaten van entiteiten uit je veld het loslaten van je eigen blokkades is, zodat ze niets hebben om zich mee te verbinden – al het andere is slechts tijdelijk. Met goede hulpmiddelen kun je het symptoom verlichten of ervoor zorgen dat de entiteit zijn macht over jou verliest, maar je moet altijd ook de oorzaak aanpakken om de oplossing echt blijvend te laten zijn.

*****

Dit artikel is geen vervanging voor medische zorg of een professionele diagnose. Raadpleeg een specialist als je een gezondheidsprobleem hebt.

© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2023

Oorsprokelijke Taal: Tjechisch

NL. vertaling wakkeremensen.org