dinsdag 27 juni 2023

DE WAARHEID WORDT ZICHTBAAR EN HET LICHT ZAL ZEGEVIEREN! (deel 1) – Boodschap van Meester St. Germain ~ 27 juni 2023


DE WAARHEID WORDT ZICHTBAAR EN HET LICHT ZAL ZEGEVIEREN! (deel 1)

Jahn J. Kassl, 26 juni 2023

Boodschap van Meester St. Germain


Elke inspanning die jullie doen dient dit heilige doel: de waarheid op aarde zichtbaar maken en alles wat onwaar en verrot is van de aarde verbannen.


De waarheid wordt zichtbaar en het licht zal zegevieren! (deel 1)

📽 127e lichtlezing vanaf 0:17 minuten

Storm der waarheid

De waarheid baant zich een weg, wordt overal zichtbaar en laat zich overal gelden! De tekenen van de tijd wijzen op de storm van de waarheid. Niets kan deze dynamiek weerstaan en alles zal zich aan deze noodzaak onderwerpen zodat de weg kan worden bereid voor het nieuwe tijdperk van de mensheid.

Met de komst van de waarheid verandert alles!

Want alleen dan kan het licht van GOD zijn helende werk in mensenharten doen, alleen dan kun je jezelf als mens van GOD ervaren en alleen dan is de sluier tussen de werelden doorzichtig, zodat er een levende communicatie tussen jou en je familie vanuit het Zijn kan plaatsvinden.

Vandaag werken we naar die dag toe.

Elke inspanning die jullie doen dient dit heilige doel: de waarheid op aarde zichtbaar maken en alles wat onwaar en verrot is van de aarde verbannen.

Nu al nemen de tekenen toe dat we op de goede weg zijn, nu al brengen jullie werk en volharding aan het licht wat waar, goed en nobel is in de mens, want jullie worden steeds meer. Er zijn er steeds meer die de waarheid zoeken en die eerst in zichzelf willen vinden. Wat onwaar, vals of dubbelzinnig is, wordt herkend en uit het leven verbannen.

Mensen zijn er klaar voor!

Vandaag de dag zijn steeds meer mensen bereid om grote correcties in gang te zetten en, indien nodig, hun leven helemaal opnieuw op te bouwen. Vandaag de dag worden steeds meer mensen wakker den willen zichzelf niet langer voor de gek houden, willen in hun hart kijken en de genezingen aanpakken die nodig zijn.

Ook al is het een minderheid in termen van de wereldbevolking, de mensen die nu ontwaken betekenen een meerderheid als het gaat om het herstellen van een fundamentele vibratie van licht op deze aarde.

De kwaliteit van deze mensen weegt zwaarder dan elk ander aantal, hun creatieve wil en manifestatiekracht zijn ontwaakt door aan hun eigen vraagstukken te werken. De les dat alles begint bij onszelf, bij jouzelf, is begrepen en dus gaat alles nu zijn goede, juiste en helende weg.

Spiegel van de waarheid

De krachten van het onlicht verspreiden onwaarheid, de leugen is als een huid over hen heen gegroeid en ze zullen niet wijken totdat ze zichzelf en hun wandaden in de spiegel van de waarheid zien. Niemand kan deze reflectie blijvend vermijden! Jullie weten het en zij weten het: de tijd daarvoor is gekomen.

Maar het is ook waar dat elk wezen zijn onvervangbare rol op aarde speelt tot het slotakkoord. Het is belangrijk om tot die tijd vol te houden en om die tijd met God te doorstaan. Want de dag is nabij waarop de bazuinen van God het einde en het nieuwe begin zullen inluiden.

De tijdlijn van het leven wordt bereikt!

Dit betekent dat de onthullingen snel zullen blijven toenemen, zodat steeds meer mensen een glimp kunnen opvangen van het grote geheel. Niets blijft meer verborgen. In dit proces zullen alle dreigende achtergronden van angstaanjagende toekomstscenario’s voor jullie ogen beginnen op te lossen.

Jullie hebben het volgende niveau van bewustzijn bereikt. Vandaag kijk je met andere ogen naar hedendaagse gebeurtenissen. De buitenkant heeft zijn macht verloren. Je ziel oefent nu macht uit en je hebt je oriëntatie gevonden. Angsten maken steeds meer plaats, zorgen over de toekomst nemen af – en GOD is teruggekeerd in je leven.

Voorwaar: De mensheid heeft de lichtende toekomst gekozen in de mate die nodig is en heeft de tijdlijn van het leven bereikt.

In de buitenwereld blijft de aarde draaien en nemen de openbaringen steeds grotere vormen aan. Van binnen completeren echter steeds meer mensen zichzelf en worden onneembare spirituele vestingen.

Op deze manier worden de krachten die zich tot nu toe met jullie levensenergie hebben verrijkt, steeds zwakker, want in het licht van de waarheid kunnen noch hun leugens, noch zijzelf standhouden.

De Waarheid bereidt de weg voor de mensheid naar het licht voor.

(Einde van deel 1, het tweede deel volgt binnenkort!)

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org