donderdag 22 juni 2023

Nicky Hamid: Hoe Ben Ik Dienstbaar? ~ 22 juni 2023

Nicky Hamid: Hoe Ben Ik Dienstbaar?

Door: Nicky Hamid – 21 Juni 2023

Dit is NU HET BELANGRIJKSTE.

Zovelen wenden zich tot GOD/Bron en vragen “Hoe wilt U dat ik dien?”
Vraag het aan jezelf. “Hoe wil ik mijzelf en mijn gaven naar de wereld brengen?

Waar je ook gaat, waar je ook bent, je brengt je Licht en je Liefde naar de wereld.
Je hebt dit werk gedaan om je vibratie te verhogen tot het niveau waarop je je goed voelt als je alleen al in je eigen Aanwezigheid bent.
Waar wil je hiermee naartoe? Waar wil je naartoe?

Je wilt een “Wegwijzer” zijn en anderen een betere weg tonen. Je moet die weg zijn. Dat ben je al als je van jezelf houdt.

Het Universum, de Bron, je Spirituele gidsen en de Meesters zijn hier om op jou te reageren. Ze kijken naar jou voor jouw begeleiding en keuze van waar je naar toe wilt.
Jouw duidelijkheid over waar je naar toe wilt. Ze willen horen “Dit is wat leuk voor me zou zijn, wat me vreugde zou brengen. Dit is wat ik echt, echt wil.

Je hebt het werk gedaan. Het is nu tijd om te spelen. Om te Verbeelden, te Creëren en wat je ook kiest, Liefdevol en vertrouwend op de stroom van het hele proces van je toenemende verbondenheid (verstrengeling). Je moet verklaren en voornemen waar je naar toe wilt.
Je moet vragen en groot vragen, dus je moet Mogelijkheden denken die je doen bruisen van opwinding en vreugde om het te doen en te ervaren.

Je bent in de Vrije Wilszone van de Schepping.

Niemand zal je vertellen wat je moet doen. Je moet zelf beslissen en het opeisen.
Wat als je overal naar toe kon gaan op deze planeet, waar zou je dan naar toe willen?
Wat als ………?

Stel grote vragen over wat je zou willen ervaren en laat jezelf groeien door je reis naar dat antwoord.
De meesten kunnen vragen om een parkeerplaats, maar is dat alles wat je denkt dat je team aankan als er zoveel, veel meer voor je beschikbaar is?

Wat wil je echt doen?

Volg waar je nieuwsgierig naar bent. Dat zijn je passies, de dingen die je het liefste doet. Dit zijn de dingen die je leiden naar de dromen in je Hart en Zielsdoel. Het gaat erom dat jij je meer jezelf gaat voelen en dat je gaat stralen.
Je Doel is geen roeping die je moet doen nu je “volwassen” bent. Dit is oude, versleten “Humbug”.

Je bent hier voor een HUman-ervaring. Dus je zou in een hete omgeving op een ongelooflijke plek kunnen zitten, je in vrede voelen en zo gelukkig zijn om daar te zijn en toch is er een deel van je dat denkt dat je meer moet doen. Je hebt te veel plezier en dit is te gemakkelijk.

Maar je bent al alles wat je wilt zijn. Er is niets meer dat je hoeft te doen of kunt doen om meer Geliefd en meer waardig en meer perfect te zijn dan je al bent.

Het gaat er om meer en meer en meer te zijn van wie je ZIJN wilt.

Je bent altijd op zoek naar geïnspireerde actie. Maar eigenlijk is het maar 1-3% van de tijd nodig. Wanneer inspiratie nodig is, zal het er zijn. De andere 97% van de tijd moet je genieten van de ervaring, het ontdekken. De dingen doen die je graag doet, de dingen waar je nieuwsgierig naar bent of waar je gepassioneerd over bent.

Het is de bedoeling dat je het hier naar je zin hebt.

Ben gewoon. Voel dat Licht door je heen stromen, die Liefde.

Het is je Zielsdoel om het hoogste Licht dat je kunt oproepen en in te ademen, elke dag weer, en in dat Schijnen zul je iedereen en alles aanraken, hoe, waar en met wie je het ook wilt uitdrukken in de wereld die zich aan je voordoet.

Ik hou zo van je

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org