donderdag 22 juni 2023

Onszelf En Onze Wereld Transformeren ~ 22 juni 2023 ~ Kenneth Schmitt

Onszelf En Onze Wereld Transformeren

Door: kenneth Schmitt –  19 Juni 2023

Eeuwenlang hebben we moeten vechten om te overleven, bestuurd door demonische krachten die onze levenskracht voor zichzelf gebruiktenstroom. Ze hebben ons voor de gek gehouden om ze onze bewuste levenskracht te geven door de angst die ze in ons veroorzaakten. Die tijden lopen ten einde. Ze zijn al geëindigd in het bewustzijn dat alles schept. Naarmate we ons de verandering in de energieën van onze planeet en samenleving beginnen te realiseren, naar vrijheid en overvloed, kunnen we ons gemakkelijker bewust worden van de beperkingen waaronder we hebben geleefd en kunnen we onszelf openen voor het licht van onze ware essentie, de grootsheid van onze groter Zelf.

Gestimuleerd en geïnspireerd door de hoger-dimensionale energieën van het leven die ons omhullen, gaan we een nieuw tijdperk in de menselijke geschiedenis binnen. We hebben de mogelijkheid om voorbij de minachting van het verleden te gaan en een wereld van schoonheid en vervulling binnen te gaan. Om deze overgang te maken, moeten we ons perspectief veranderen en onze beperkende overtuigingen over onszelf oplossen. We moeten meer beseffen wie we werkelijk zijn. Het spel van bewustzijn dat we met onszelf hebben gespeeld, hangt af van onze herkenning en afstemming op zijn energieën.

Door ons bewustzijn voorbij het lichaamsbewustzijn te laten drijven in onze visioenen en meditaties, kunnen we onszelf openen voor onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn. We kunnen alles veranderen met onze eigen realisatie. We kunnen ervoor kiezen om op elk moment opzettelijk te zijn en onze gedachten en emoties af te stemmen op de hoge trillingen van mededogen en liefde, ongeacht waar we anders negatief op zouden reageren. Zonder afstemming op angst en negativiteit blijven we achter met vertrouwen in ons creatieve vermogen. We kunnen gaan beseffen dat angst geen deel uitmaakt van onze aard. Het is zelf gecreëerd door het geloof in onze bewuste ondergang. Als we deze overtuiging zorgvuldig doorgronden, wordt duidelijk dat we onze eigen beperkingen stellen. Ons bewuste bewustzijn is oneindig, net als ons constante creatieve vermogen.

Terwijl de energieën van levensverbetering ons omhullen, worden degenen die afgestemd zijn op negativiteit onstabiel, omdat hun trillingsfrequentie voortdurende interferentie tegenkomt, wat in het verleden niet is gebeurd. In afstemming met de energieën van het creëren van leven, kunnen we in onszelf alle begeleiding vinden die we nodig hebben om de transformatie naar een wereld van vreugde en vervulling te maken. We moeten alle negativiteit uit onze acceptatie en afstemming oplossen en loslaten, onze aandacht verleggen naar de manier waarop we echt willen zijn op elk moment. Met opzettelijke oefening kunnen we dit allemaal doen. Als we allemaal onze persoonlijke ervaringswereld veranderen, beïnvloeden we de hele mensheid. Omdat we kwantumbewustzijn hebben, kunnen we iedereen inspireren om van transformatieve ervaringen te genieten.

Kenneth Schmitt

Bron Vertaling: wakkeremensen.org