donderdag 22 juni 2023

Hoe ontmoediging tegen gaan ~ Door Ota Veselý


- Hoe ontmoediging tegen gaan -
Er zijn duistere, zeer bewuste krachten wiens enige doel is om spirituele zoekers hardhandig te ontmoedigen en hen af te leiden van hun gekozen pad.
De tekenen van hun aanwezigheid in ons zijn gemakkelijk waarneembaar: onze vreugde is vertroebeld, ons bewustzijn is onduidelijk en alles is gehuld in een sfeer van melodrama en duisternis.

Hartkloppingen en persoonlijke angst wijzen op hun aanwezigheid.
Ze dwingen ons om overhaaste, extreme en onomkeerbare beslissingen te nemen om ons zo lang mogelijk op een dwaalspoor te brengen.

Ze creëren een dringende en strenge trilling die onmiddellijke reactie en aandacht vereist.
Ze ontmantelen met opmerkelijke vaardigheid het hele systeem van onze pogingen om te bewijzen dat we ongelijk hebben en dat onze inspanningen volkomen nutteloos zijn.
Ze proberen vaak een gevoel van depressie bij ons op te wekken.

Een oprechte zoeker zal veel meer worden blootgesteld aan aanvallen dan anderen, omdat zijn doelwit een bedreiging vormt voor de agenda van de occulte vijandelijke krachten.
Iedereen die op het punt staat echt te ontwaken, zal de aandacht van deze krachten trekken omdat ze hun 'voedselbron', de onwetende, gemanipuleerde mensheid, niet willen verliezen.
Daarom zullen ze proberen ons te laten ontsporen tijdens onze frequentieverschuiving.
Ze richten zich met name op het versterken van de matrix-programma's die in ons zijn ingebed, onze blinde vlekken, wonden en onze identificatie met het ego.

De manier om met deze negatieve invloeden om te gaan is als volgt: stilte, innerlijke rust, een innerlijke afstand bewaren waardoor deze storm gaat liggen, eventueel afwisselend koude en warme baden en in de natuur verblijven op plekken met sterke energie.

Hoe meer deze aanvallen worden herhaald, hoe meer we diep van binnen zullen voelen dat onze wakkere 'Getuige' binnenin onbeschadigd en onaangetast is.
We zullen vallen, maar we zullen elke keer sterker opstaan.
Het basiscommando voor ons is - 'wees niet ontmoedigd'!

We moeten oppassen dat ze niet nog meer macht 'krijgen' door ze te veel 'aandacht' te geven.

Het is noodzakelijk om te beseffen dat totdat onze aura van lichtkracht is doordrongen, er geen penetratie van entiteiten kan zijn.
Onze aura wordt altijd van binnenuit geopend, door een reactie op angst of verlangen, uitgedrukt naar het aanvallende object.

Als we de instinctieve emotionele reactie voorkomen door ons geharmoniseerde nulpunt-bewustzijn en onze verankerde ziel, dan blijft de grens van onze aura ondoordringbaar en dient als een perfecte verdediging tegen psychische invasie, evenals een gezonde, intacte huid dient ter verdediging tegen bacteriële infectie.

We moeten vijandige voorstellen en aanvallen accepteren met desinteresse en onverschilligheid.
Dit zou de noodzaak van gevechten wegnemen, wat zèlf een vorm van geuite interesse is, en zou deze aanvallen versterken.
Te veel nadenken over vijandige krachten betekent ook dat we hun wezens-sfeer zullen ondersteunen.

Vijandelijke aanvallen moet je leren herkennen, want ze zijn soms heel goed verborgen, en als ze komen, kun je ze met je innerlijke rust afweren.
Men moet er niet te veel aan denken, zich er geen zorgen over maken of ze opzoeken.
Dat zou een grote vergissing zijn, en onze interesse zou hen direct tot ons uitnodigen en aantrekken.
Het is beter om je geen zorgen over hen te maken.

Houd je spirituele inspanningen puur, sterk en oprecht.
Als je je zorgen maakt over vijandelijke troepen, zal je reis veel moeilijker zijn.
Angst is het enige waar men nooit in zou moeten vervallen als men geconfronteerd wordt met vijandige krachten, omdat het deze parasitaire krachten brutaal en agressief maakt.
Bovendien maakt angst het geheel tot een beangstigende realiteit.

Door Ota Veselý
Met dank aan Judith