zaterdag 24 juni 2023

Meester Kuthumi – Jullie Doel Van Vrede ~ 24 juni 2023 ~ Natalie Glasson


 

Meester Kuthumi – Jullie Doel Van Vrede

Gechanneld door: Natalie Glasson – 23 Juni 2023

Gegroet, geliefde bakens van licht, ik ben Meester Kuthumi. Het is een eer om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn, ik straal mijn licht van liefde en wijsheid in jullie wezen, om jullie te dienen op een manier die het meest geschikt en essentieel is voor jullie in jullie huidige stadium van ascensie.

Ik wil jullie enkele inzichten geven en jullie uitnodigen om na te denken, om jullie ascensieproces te bevorderen en om de vibratie van de Aarde en de mensheid te verhogen en te versnellen. Wanneer een wezen zijn perspectief verandert, stelt dit de geest in staat zich te openen en een hogere vibratie van licht vanuit zijn wezen te accepteren. Dit creëert een rimpeleffect in de hele wereld en zelfs in het Universum van de Schepper. 

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je denken, je perspectief en de manier waarop je jezelf, anderen en de wereld waarneemt echt een impact hebben op de vibratie van de wereld om je heen. Daarom heb je macht en heb je een doel. Het is essentieel om jezelf hieraan te herinneren dat je transformatie kunt creëren voor jezelf en de wereld om je heen. Deze transformatie hoeft alleen maar in je wezen plaats te vinden, kleine bewustwordingen, nieuwe inzichten, begrip, verlichting, ze creëren allemaal een rimpelend effect en staan anderen toe te ontwaken.

Ik wil jullie toespreken over het doel van vrede. Ik wil je eerst vragen: Geloof je of heb je in je geest dat je een doel van vrede op Aarde hebt?
 Zoek je vrede? Wil je vrede scheppen? Wil je vrede scheppen voor anderen of voor de wereld om je heen? Ik nodig je uit om deze vragen heel zorgvuldig te overwegen.

Het is belangrijk om te beseffen dat vrede geen rust is, en zelfs geen stilte, je kunt vrede ervaren, zelfs in de meest chaotische omgeving of de meest lawaaierige omgeving. Vrede komt vanuit je wezen. Het is een vorm van tevredenheid, harmonie, evenwicht en rust. Vrede is waar je niet in gevecht bent met jezelf of met anderen. Je bent open, je bent expansief, je bent geaard en gecentreerd. Vrede is meer een gewaarwording, een gevoel of een begrip in je eigen wezen. Vrede hoeft niet in je uiterlijke werkelijkheid te zijn om vrede in je wezen te kunnen ervaren.


Ik nodig je uit om de vrede in je wezen te ontdekken. Misschien wil je diep ademhalen. Misschien wil je naar een rustige, stille plek gaan of rustgevende muziek luisteren om je in die ruimte van vrede te brengen. Begin te onderzoeken wat vrede voor jou is, hoe het voelt, wat de kleur ervan is. Je kunt er zelfs een kwaliteit aan geven, zodat je weet wat vrede voor jou is.

Zodra je voelt dat je in staat bent om dat te ervaren en toegang te krijgen tot jouw vrede, daag ik je uit om een omgeving binnen te gaan die het tegenovergestelde is van vrede, misschien is er harde muziek, misschien praten er veel mensen. Het hoeft geen negatieve ruimte te zijn, gewoon een ruimte waar je zou kunnen waarnemen dat er geen vrede is en in die ruimte nodig je jezelf uit om de vrede in je eigen wezen te vinden, te ontdekken.

Het kan een uitdaging zijn om mee te beginnen, maar het kan ook makkelijk zijn om in die ruimte van vrede te komen. Misschien merk je dat het vluchtig is, het komt en het gaat.

Wees je bewust van je frustraties. Raak je gefrustreerd door pratende mensen of luide muziek, of wat er ook in je omgeving gebeurt? Misschien zijn het lawaaierige auto’s? Accepteer je frustratie en keer dan terug naar je rust. Blijf jezelf terugbrengen naar je eigen innerlijke vrede, totdat je het gevoel hebt dat je in die ruimte kunt blijven.

Deze uitdaging is zo krachtig, want als je dit kunt bereiken, dan kun je in werkelijkheid alles bereiken. Je krijgt toegang tot je kracht; je neemt de controle over je wezen. Je staat niet langer toe dat anderen de manier waarop je je voelt beïnvloeden, je stemming of je mindset. Je kiest de manier waarop je in je realiteit wilt zijn en dat betekent dat wat er ook gebeurt in je buitenwereld, je de optie hebt om vrede te bereiken. Het betekent ook dat wat er ook gebeurt in je binnenwereld, misschien emotionele onrust of wanhoop, je de keuze hebt om vrede te bereiken.

Deze energie zal als een heiligdom voor je worden. Het is een zeer krachtige plaats en ruimte om in te bestaan, omdat het ook betekent dat je je eigen energietrilling en energieveld kunt beschermen, je energietrilling kunt verhogen wanneer dat nodig is. Het is ook een doel omdat het niet alleen vervulling voor je brengt, maar ook een rimpelend effect creëert. Als je mijn uitdaging aangaat om een omgeving binnen te gaan die het tegenovergestelde van vrede lijkt, zul je ontdekken dat, terwijl je in die ruimte van vrede in jezelf bent, je uiterlijke werkelijkheid zal beginnen te transformeren, misschien zal iemand de muziek zachter zetten, misschien zullen mensen met een rustigere stem praten, misschien zal de sfeer tussen mensen ook transformeren.

Ik wil helemaal niet dat je jezelf in gevaar brengt, maar gewoon een ruimte vinden waar je vrede kunt bereiken. Een ruimte waarvan je oorspronkelijk dacht dat het onmogelijk zou zijn om vrede te ervaren. Misschien ontdek je dat door je te verbinden met je eigen innerlijke vrede, dit zo vervullend en zo voedend wordt dat je het vaker wilt bereiken. Dan begin je aan je doel van vrede, door jezelf naar je centrum te brengen, je verbinding met de Schepper, terwijl je anderen daarbij ondersteunt en transformerende rimpelingen creëert in de wereld, in het Universum van de Schepper. Je zult merken dat degenen die vrede uitstralen door jou worden aangetrokken en zo wordt de uitstraling van vrede krachtiger naarmate je je verbindt met meer wezens die vrede uitstralen.

Je kunt jezelf afvragen wat het grootste diepste doel van vrede op Aarde is. In werkelijkheid is het een persoonlijke vraag, alleen jij kunt die vraag beantwoorden.

Mijn liefde en wijsheid zijn altijd bij jullie,

Ik ben meester Kuthumi, ik dank jullie.

Vertaling: wakkeremensen.org