zaterdag 24 juni 2023

Liefde zonder bewustzijn of moed, daar heb je niet veel aan ~ 24 juni 2023 ~ Angelique

Liefde zonder bewustzijn of moed, daar heb je niet veel aan.

juni 2023 / Door Angelique

 

Een mens is van nature spiritueel, we moeten alleen zien om te gaan met een bepaalde menselijke vorm hier op aarde, een vorm die ver van de Goddelijke essentie af is geweken, en leed veroorzaken voor andere wezens of onze aarde ernstig beschadigen. 

Je trillingsfrequentie verhogen is eigenlijk niet altijd het ding, het is doorzien waar jij je trilling hebt verlaagd om je aan te passen in dit systeem, wat je hebt moeten slikken, het leven in een systeem die wezens en de aarde schaadt, verlaagt je frequentie. Dit is feitelijk natuurlijk, want alles is verbonden en alles is energie. 

Door middel van bewust worden van wie je werkelijk bent, namelijk een spiritueel wezen, in een menselijke vorm  (tijdelijk gestationeerd hier op planeet aarde)  en je ziel terug te claimen, waarmee je de liefde voor je zelf eert en waardeert, zie je hoe jij je frequentie in balans kunt houden. Het doorzien dat het programma zo is om je trilling te verlagen is misschoen ook je gereedschap om je staande te houden in deze wereld, in je eigen 5D liefdesfrequentie. 

In de wereld van de 5e dimensie heb je behalve liefde ook moed nodig, moed om te spreken vanuit waarheid en liefde. Hierbij moet je soms ook je stem verheffen tegen iemand.  

De helden in de wereld, zijn de mensen die vanuit LIEFDE misstanden in de samenleving aanpakken en hierin veranderingen doorvoeren, zij die weet hebben van hun eigen Goddelijkheid. 

Nee, je wordt niet altijd getriggerd dat er nog iets in jezelf geheeld moet worden,, dat is vaak alleen met relaties die erg dichtbij je staan, hierbuiten kun je opkomen voor de mens die op straat leeft, het dier in het dierproefcentrum, allerlei omstandigheden waar mensen feitelijk de Universele wetten negeren. Deze mensen mogen aangesproken worden en gecorrigeerd. Hier heb je moed en liefde voor nodig. om dit te doen op een manier die werkt.  Heb jij deze tools, dan kan het zijn dat je vanuit een Goddelijke ongeziene kracht geholpen wordt. 

De mens welke in harmonie met de natuur leeft, de mens die integer is, de mens die zijn hart volgt ondanks tegenwerking en manipulatie, de mens die zijn ware wezen kent en zijn innerlijke Goddelijkheid heeft geactiveerd, wordt geholpen door ongeziene krachten. 

Er is een spiritueel weten van het Oorspronkelijke Goddelijke licht dat geen mens of dier hoeft te lijden voor een ander, ook jij niet. 

Neem je macht terug over je ziel, het is van jouw, niet van hen! 

https://liefdevoorjeziel.jouwweb.nl/hart-intelligentie-5d