zaterdag 24 juni 2023

Leven In De Levensstroom Van De Schepper ~ 24 juni 2023 ~ Kenneth Schmitt

Leven In De Levensstroom Van De Schepper

Door: Kenneth Schmitt – 20 Juni 2023

Als we ons beter willen afstemmen op de bewuste levensstroom die ons naar een nieuw tijdperk voor de mensheid en de Aarde voert, moeten we ons bewustzijn openen voorbij de grenzen die we voor onszelf hebben gesteld. Al onze beperkingen bevinden zich in ons eigen bewustzijn en kunnen gerealiseerd worden voor wat ze zijn en het doel dat ze dienen. Ze bestaan alleen voor onze ervaring in het rijk van dualiteit en ze omsluiten ons bewustzijn binnen dit energiespectrum. Dit is het domein van angst en het verminderen van leven. We gebruiken onze bewuste levenskracht om onze beperkende overtuigingen kracht bij te zetten door te beseffen dat ze echt zijn. Iedereen doet dit en we versterken elkaars beperkingen, waardoor we zwak en onderdrukt blijven in ons eigen bewustzijn. Het is een hypnotische trance waaraan we deelnemen.

Ontwaken uit de menselijke trance is mogelijk door van binnenuit te zoeken naar bewustzijn van de uitstraling van het hart van ons Zijn. Door ons te identificeren met en af te stemmen op de levensbevorderende expressies die tot ons komen voorbij ons egobewustzijn, kunnen we de vreugde en liefde voelen waarvan we ons niet bewust zijn geweest. We kunnen de oneindige Bron van ons leven en ons bewustzijn van de kwantumwereld van alle potentialiteiten voelen en kennen. Dit bewustzijn komt door onze intuïtie, wanneer we aandacht schenken aan de creatieve, levengevende energieën die we van binnen kunnen voelen.

Wanneer we opzettelijk de energieën van dankbaarheid, vreugde en mededogen voelen, zijn we voorbij het egobewustzijn en zijn we afgestemd op het Scheppersbewustzijn. In deze staat van Zijn kunnen we mentaal en emotioneel helder zijn, begrijpen wat we hebben ervaren in het rijk van de dualiteit en ons openen voor onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn voorbij de holografische matrix die de empirische wereld is. Onze herkenning van energetische uitdrukkingen van bewuste entiteiten brengt ze in onze ervaring. Door aandacht te schenken aan wat we ons inbeelden en voelen, creëren we de kwaliteiten van ons leven.

Een buiten-lichamelijke ervaring is nuttig om onze beperkende overtuigingen te overstijgen, omdat we ervaren dat ze niet waar zijn. Wanneer we ons bewustzijn projecteren naar ergens anders of naar het bewustzijn van een andere entiteit, maken we ons los van ons lichaamsbewustzijn. We kunnen overal zijn in onze verbeelding en wat belangrijk is, is onze energetische afstemming op positieve of negatieve vibraties. Hoe dieper we gaan met negatieve gedachten en gevoelens, hoe slechter we ons voelen. Hoe hoger we bewust gaan met positieve vibraties, hoe beter we ons voelen. Dit is het pad naar bewustzijnsverruiming en een groter bewustzijn. Bij het overstijgen van onze beperkende overtuigingen over onszelf, kan de energie van ons hart ons bewustzijn openen voor onze oneindige essentie en ons creatieve vermogen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org